INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Robert Lewandowski trimite „săgeți” la adresa lui Leo Messi: „A zis asta, dar nu a făcut-o”

Robert Lewandowski
Foto: imago
Robert Lewandowski Foto: imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 februarie 2022 08:14 / Actualizat sambata, 05 februarie 2022 11:28

Robert Lewandowski (33 de ani), atacantul celor de la Bayern Munchen, a oferit un interviu în care îl atacă pe Leo Messi (34) pentru modul cum a votat la gala FIFA The Best.

După ce a pierdut „Balonul de Aur” în fața argentinianului, Lewandowski s-a consolat cu victoria din gala FIFA The Best, acolo unde au votat jurnaliștii, jucătorii, antrenorii și fanii. 

„Vrei să fii coleg cu Haaland?” » Ce răspuns a putut da starul lui Bayern Munchen
Germania
„Vrei să fii coleg cu Haaland?” » Ce răspuns a putut da starul lui Bayern Munchen

Polonezul s-a declarat nemulțumit de Messi, care la ceremonia de decernare a „Balonului de Aur” a declarat că ar fi votat pentru atacant, dar ulterior nu a făcut-o, argentinianul alegându-i pe Neymar, Mbappe și Benzema.

„M-am gândit în ultimul timp și am ajuns la concluzia că premiul FIFA The Best este mai important ca Balonul de Aur. Doar jurnaliștii votează pentru Balonul de Aur, nu e o certificare clară. La FIFA The Best, votează și antrenorii și jucătorii. Ei știu cel mai bine să pună în balanță toate criteriile obiective. 

L-am votat pe Messi pentru că am apreciat ce a făcut în anul trecut. La Balonul de Aur, el a zis că ar vota pentru mine, dar nu a făcut-o (n.r. - la FIFA The Best). Într-un final am câștigat și mi-a fost mai ușor să accept ceea ce el a făcut”, a declarat Robert Lewandowski potrivit then24.com

Robert Lewandowski, 211 puncte peste Messi, 264 deasupra lui Salah

În ciuda faptului că Messi nu l-a votat, starul lui Bayern a fost ales cel mai bun, foarte clar, la mare distanță de următorul clasat, și de selecționeri (plus 264 de puncte față de Salah), și de căpitani (211 deasupra lui Messi), și de jurnaliști (180 peste Leo). Numai fanii nu l-au văzut primul, fiind al treilea în ierarhia acestora, după Messi și Salah.

Polonezul nu a fost însă preferatul „tricolorilor". Chiricheș l-a văzut doar pe poziția secundă (după Jorginho și înaintea lui Cristiano Ronaldo), iar fostul selecționer Rădoi nu l-a inclus în topul său: 1. Kanté, 2. Mbappé, 3. Haaland.

Citește alte știri din fotbalul internațional:

PSG, veste bună înainte de superduelul cu Real Madrid din Liga Campionilor: Neymar a revenit la antrenamente

Dani Alves îi contrează pe Xavi și Laporta: „Hai să fim inteligenți”

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează