INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARSENAL

Gullit, împotriva transferului fotbalistului parior » Propunere din Eredivisie pentru Arsenal

Ruud Gullit/ foto: Imago Images
Ruud Gullit/ foto: Imago Images

Articol de - Publicat duminica, 10 decembrie 2023 13:22 / Actualizat duminica, 10 decembrie 2023 14:35

Ruud Gullit, fostul mare fotbalist olandez, îl propune la Arsenal pe Santiago Gimenez (22 de ani), atacantul lui Feyenoord care impresionează în Olanda, dar și în Champions League.

Arsenal l-ar vrea din ianuarie pe Ivan Toney, atacantul lui Brentford care a fost suspendat pentru pariuri timp ce 8 luni. El va reveni pe teren în ianuarie, când suspendarea îi va expira. Ar fi o alternativă pentru Gabriel Jesus, care s-a accidentat tot mai des în ultimul an.

Un japonez a semnat cel mai mare contract din istoria sportului: 700 de milioane de dolari!
SALARIU
Un japonez a semnat cel mai mare contract din istoria sportului: 700 de milioane de dolari!

Gullit îl propune pe Santiago Gimenez la Arsenal

Gullit, un fost atacant uriaș, o legendă a fotbalului mondial, îl propune la Arsenal pe Gimenez, pe care îl vede mai potrivit pe stilul de joc impus de Arteta decât pe Toney.

„Cred că Santiago Gimenez ar fi potrivit pentru Arsenal, pentru că Feyenoord are un stil similar. E obișnuit cu acest mod de joc și i-ar fi ușor să se adapteze”, a declarat Gullit, citat de Mirror.

Gimenez are 31 de goluri în Eredivisie pentru Feyenoord în 2023 și a depășit recordul lui Luis Suarez de goluri într-un an calendaristic în campionatul olandez. Uruguayanul marca de 30 de ori pentru Ajax, în 2009.

18 goluriîn 15 etape de Eredivisie are Gimenez în acest sezon. A punctat de două ori și în cele 3 meciuri de Champions League jucate

Atacantul mexican a venit la Feyenoord în 2022 și a luat titlul anul acesta în Eredivisie. Este cotat la 40 de milioane de euro pe Transfermarkt.

Toney a încălcat regulamentul de 232 de ori!

Brentford l-a luat pe Toney, atacantul de pe lista lui Arsenal, acum trei ani, de la Peterborough, pentru doar 6,5 milioane. Ivan a făcut un sezon trecut foarte bun la Brentford, terminând campionatul cu 20 de goluri înscrise, pe a treia treaptă a podiumului golgheterilor, după Haaland și Kane.

Arteta l-ar fi cumpărat din vara trecută, dar Toney n-avea drept de joc din cauza faptului c-a fost prins încălcând de 232 de ori interdicțiile pentru pariuri stipulate de federație.

Cele două goluri marcate de Santiago Gimenez în Feyenoord - Volendam 3-1

Citește și:

Pitu, făcut praf în Franța: „Invizibil până când a fost schimbat” » Nota primită spune totul
FRANȚA
Pitu, făcut praf în Franța: „Invizibil până când a fost schimbat” » Nota primită spune totul
Xavi îl laudă pe fostul jucător de la Dinamo: „Are multă calitate”
BARCELONA - GIRONA
Xavi îl laudă pe fostul jucător de la Dinamo: „Are multă calitate”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează