INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIVERPOOL

Scandal uriaș în Premier League: „L-a tăiat cu crampoanele pe cap, ce vreți mai mult?”. Ce riscă Jurgen Klopp

Diogo Jota l-a lovit cu gheata în cap pe Skipp, foto: Imago
Diogo Jota l-a lovit cu gheata în cap pe Skipp, foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 01 mai 2023 12:47 / Actualizat luni, 01 mai 2023 13:30

Paul Tierney a fost criticat dur după Liverpool - Tottenham 4-3. Managerul lui Spurs i-a reproșat că nu l-a eliminat pe Diogo Jota, care l-a lovit cu gheata în cap pe Skipp. Jurgen Klopp a spus că „acest arbitru are ceva împotriva noastră”. Managerul lui Liverpool ar putea fi suspendat.

Nu doar în campionatul nostru sunt criticați arbitrii etapă de etapă. La fel se întâmplă și în Premier League. Multe erori, la fel de multe reacții furibunde.

Ionuț Radu, de senzație cu Olympique Marseille: „Miraculos, a reușit o paradă monstruoasă la șutul lui Tavares!”
LIGUE 1
Ionuț Radu, de senzație cu Olympique Marseille: „Miraculos, a reușit o paradă monstruoasă la șutul lui Tavares!”

Ryan Mason: „Jota nici nu mai trebuia să fie pe teren când a înscris”

La cel mai frumos meci al etapei, thrillerul Liverpool - Tottenham 4-3, după 3-0 și 3-3, „centralul" Paul Tierney a fost ținta ambilor manageri.

Cel mai vehement a fost Ryan Mason, interimarul lui Spurs, stupefiat că Diogo Jota nu a fost eliminat în minutul 81 (la 3-2), după ce l-a lovit cu gheata în cap pe Oliver Skipp. I s-a dat doar „galben", decizie acceptată de VAR.

„Este unul dintre cele mai clare cartonașe roșii pe care le-am văzut. Jota nici nu mai trebuia să fie pe teren când a înscris golul victoriei", a protestat Mason.

Ryan Mason: „Ai pus adversarul în pericol”

"E imposibil să nu observi acea brutalitate și extrem de greu de acceptat de mine. Ai pus adversarul în pericol, ai ridicat piciorul la mult peste un metru și l-ai tăiat cu crampoanele pe cap, ce vreți mai mult pentru eliminare?", a întrebat tehnicianul.

Mason a mai spus: "Acest tip de decizie poate face diferența între victorie și înfrângere. Am simțit din timpul meciului că e un atac de roșu, iar VAR are avantajul reluărilor. Dacă arbitrul nu vede, atunci VAR e obligat să-l ajute. Am nevoie de o explicație".

Jurgen Klopp, „galben” în prelungiri

Jurgen Klopp a contrat. „Diogo Jota are piciorul sus, dar ținta atacului nu e capul adversarului. Skipp putea primi și el cartonaș roșu la altă fază. Ryan a vorbit și despre acel episod? Să fie îngrijorat de Tottenham, nu să vrea eliminarea lui Jota".

Managerul lui Liverpool avea și el ce să-i reproșeze „centralului". „Avem povestea noastră cu Paul Tierney. Chiar nu știu ce are împotriva noastră. Susține că nu e nicio problemă, dar nu poate fi adevărat".

În prelungiri, după golul lui Jota, Klopp a sprintat spre al 4-lea oficial, urlând la el. A fost avertizat. „Galben".

Jurgen Klopp poate fi pedepsit

Forul care supervizează arbitrii în Anglia, PGMOL, a reacționat prompt: „Am aflat comentariile făcute de Jurgen Klopp. Paul Tierney a acționat în mod profesionist tot meciul, inclusiv când i-a arătat cartonașul galben managerului lui Liverpool. De aceea, respingem cu tărie orice insinuare că Tierney a avut o conduită nepotrivită".

Pentru cuvintele sale la adresa arbitrului, Klopp ar putea fi sancționat. Amendat și suspendat. 

Un episod amuzant pe Anfield Road. În al 4-lea minut de prelungire, după ce Diogo Jota a marcat golul victoriei, Jurgen Klopp s-a repezit la arbitrul de rezervă, apostrofându-l. În sprint, managerul lui Liverpool a simțit o înțepătură în coapsa stângă. Când s-a întors spre banca de rezerve, a pus mâna la locul dureros. 

Citește și alte știri de fotbal internațional: 

REZUMAT VIDEO Ionuț Radu, de senzație cu Olympique Marseille: „Miraculos, a reușit o paradă monstruoasă la șutul lui Tavares!”

Stadionul „Maradona” se deschide joi pentru ca tifosii să vadă pe ecrane uriașe meciul de la Udine, unde Napoli poate deveni campioană

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
Marba1948
Marba1948  •  01 Mai 2023, 13:48

Klopp are dreptate! Skipp trebuia sa ia rosu in prima repriza, cand a pus crampoanele pe glezna lui Diaz! Rosu foarte clar! De aia nu se mai spune nimic!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează