INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Schimbul verii în mercato pe axa Chelsea - Juventus » Ce atacanți sunt vizați pentru eventuala tranzacție

Romelu Lukaku ar putea juca la Juventus din acest sezon // Foto: Imago
Romelu Lukaku ar putea juca la Juventus din acest sezon // Foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 10 iulie 2023 17:58 / Actualizat luni, 10 iulie 2023 18:32

Dusan Vlahovic (23 de ani) e dorit de Chelsea, iar Juventus îl cere la schimb pe Romelu Lukaku (30 de ani) plus 25 de milioane de euro. Belgianul nu acceptă decât să continue la Inter, dar londonezii cer 45 de milioane pentru un transfer definitiv.

Chelsea caută un atacant și s-a orientat către Serie A. Cotidianul The Guardian a scris că obiectivul londonezilor este Dusan Vlahovic, sârbul de 23 de ani, cu care Juventus poate realiza o afacere bună. Bianconerii sunt deschiși la negocieri și îl solicită la schimb pe Romelu Lukaku plus o diferență în bani, 25 de milioane de euro. 

Belgianul, care își dorea să continue la Inter, și-ar fi dat deja acordul verbal pentru un transfer la Torino. Asta și în condițiile în care nerazzurrii au refuzat să plătească 45 de milioane de euro pentru Lukaku.

Ofertă de nerefuzat pentru un titular al lui Chelsea! 30 de milioane de euro anual pentru trei sezoane
ARABIA SAUDITĂ
Ofertă de nerefuzat pentru un titular al lui Chelsea! 30 de milioane de euro anual pentru trei sezoane

Romelu Lukaku are ofertă de 8 milioane salariu de la Juventus

Corriere delllo Sport a aflat contractul propus lui Romelu de clubul piemontez. Trei sezoane și un salariu net de 8 milioane de euro.anual, cu o treime mai puțin decât ar primi dacă rămâne la Chelsea. De belgian s-au mai interesat însă două echipe, Al-Hilal din Arabia Saudită și, mai nou, PSG

Chelsea ar prefera să-l vândă în Golf, pentru că ar obține o sumă mai mare de transfer (50 de milioane de euro) și ar scăpa de un jucător ce nu intră nici în vederile noului manager, argentinianul Mauricio Pochettino, susține același The Guardian.

Dusan Vlahovic, dorit de PSG și Manchester United

Pentru Vlahovic, Juventus are mai multe variante de a-l vinde după numai un singur an în alb și negru. Corriere dello Sport a anunțat interesul manifestat de PSG, Bayern și Man. United, torinezii sperând să obțină măcar 70 de milioane de euro pe atacantul sârb de 23 de ani, exact cât este și cotația lui pe transfermarkt.com.

113milioane de euro i-a plătit Chelsea lui Inter pentru a-l cumpăra pe Romelu Lukaku acum doi ani. Juventus i-a achitat Fiorentinei pentru Dusan Vlahovic.81,6 milioane

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Ultimul transfer al lui PSG, criticat de două legende ale lui Bayern, după mesajul de adio pentru bavarezi: „Nu te cred niciun cuvânt! Raportul calitate-preț a fost un dezastru"

Cum a răspuns Paul Pogba superofertei primite de la Al-Ittihad: „Astăzi nu plec, dar mâine nu se știe”

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează