INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Se cere îndepărtarea lui Flick: „Acționați acum!” » Candidați de 5 stele pentru înlocuirea selecționerului Germaniei: „L-aș primi cu sărutări de mână”

Hans Flick e contestat în Germania // Foto: Imago
Hans Flick e contestat în Germania // Foto: Imago

Articol de - Publicat joi, 22 iunie 2023 09:45 / Actualizat joi, 22 iunie 2023 10:56

Selecționerul Germaniei, Hansi Flick (58 de ani), a pierdut creditul suporterilor și al presei. Și la Federație se discută posibilele soluții pentru înlocuirea lui. Ancelotti, Zidane, Nagelsmann și Klopp sunt cele mai ilustre nume luate în discuție

Directorul sportiv al Federației germane (DFB), Rudi Voller, i-a luat apărarea selecționerului Hansi Flick după 0-2 cu Columbia, ultimul din seria celor 3 amicale fără victorie ale Germaniei: „E cel mai puțin vinovat. Nu mai avem calitatea de altădată. Pe câțiva dintre jucători nu-i veți mai vedea la următoarea convocare”.

Hamann: „Pericolul e mare, trebuie acționat acum”

Însă n-a convins pe nimeni. Analiștii TV, majoritatea foști internaționali, și presa insistă pentru îndepărtarea lui Flick cât mai rapid posibil. Iar la sediul DFB din Frankfurt, scrie Bild, deja se discută posibilele soluții.

Fostul internațional Dietmar Hamann, expert Sky Germania, consideră că „pericolul ca lucrurile să meargă prost cu Flick este atât de mare încât trebuie să acționat acum. Mergem cu viteză mare în direcția greșită”.

Disperare în Germania: „Ajutor! Flick ne distruge Europeanul!” » Rudi Voller amenință jucătorii: „Pe unii nu-i veți mai vedea la națională!”
GERMANIA - COLUMBIA 0-2
Disperare în Germania: „Ajutor! Flick ne distruge Europeanul!” » Rudi Voller amenință jucătorii: „Pe unii nu-i veți mai vedea la națională!”

Ancelotti, Zidane și Nagelsmann sunt propunerile lui Hamann

El e convins că „selecționerul a pierdut încrederea jucătorilor. Dacă ei l-ar susține și-ar spune: «Trecem și prin foc pentru el». Ceea ce nu e cazul în acest moment”.

Hamann are și trei propuneri pentru Federație: „Carlo Ancelotti și Zinedine Zidane ar fi candidații ideali. Chiar și Julian Nagelsmann ar putea fi o soluție. L-aș primi cu sărutări de mână. Mai rău decât acum nu poate fi”.

1,79este media de puncte a lui Hansi Flick în 24 de meciuri pe banca naționalei Germaniei. Al doilea cel mai slab selecționer din istoria nemților, după Erich Ribbeck (24 de meciuri, medie 1,5)

Klopp ar fi soluția ideală, la îndemână sunt Voller, Sammer, Nagelsmann și Glasner

Din informațiile tabloidului Bild, la Frankfurt, șefii DFB discută numele ce ar putea fi luate în considerație: „Primul pe listă, inclusiv în preferințele fanilor, este Jurgen Klopp. DFB l-a avut în vedere și înaintea numirii lui Flick, dar va fi greu de convins s-o părăsească pe Liverpool în plină criză. Și ar fi scump”.

Cele mai la îndemână soluții: Rudi Voller, „care a mai preluat naționala în 2000, într-o situație asemănătoare, și a ajuns în finala CM 2002”, Matthias Sammer, Oliver Glasner și Julian Nagelsmann. Primii doi se află sub contract cu Federația, iar ceilalți sunt liberi.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Elvețianul care ne-a dat două goluri a venit în România să impresioneze la Euro U21 » Benfica și Ajax sunt cu ochii pe el!

Pep Guardiola a rezolvat primul transfer la Manchester City! Are 4 Ligi în palmares

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
fibra
fibra  •  22 Iunie 2023, 12:35

Gingasul Low la fel a ratat ultimele lui obiective pentru ca nu a fost schimbat.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează