INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BELGIA

„Fiica ta o să dispară” » Alderweireld a publicat mesajele înfiorătoare primite după derby: „E prea mult, există limite!”

Toby Alderweireld, în centru // foto: Imago Images
Toby Alderweireld, în centru // foto: Imago Images

Articol de - Publicat luni, 08 mai 2023 15:16 / Actualizat luni, 08 mai 2023 15:39

Belgianul Toby Alderweireld (34 de ani), ex-Tottenham și Atletico Madrid, legitimat acum la Royal Antwerp, în țara natală, a publicat un mesaj șocant primit după ce a înscris în partida câștigată la limită cu Genk, 2-1.

Alderweireld, transferat de Royal Antwerp în vara lui 2022 de la Al-Duhail, a înscris din penalty în meciul cu Genk din play-off-ul campionatului belgian.

Reușita pare să fi înfuriat la culme un susținător al adversarilor, care i-a trimis un mesaj oripilant lui Alderweireld pe Instagram.

Tensiuni la CFR Cluj! Cum a reacționat vestiarul după anunțul lui Nelu Varga: jucătorii se tem că nu își mai primesc banii
CFR CLUJ
Tensiuni la CFR Cluj! Cum a reacționat vestiarul după anunțul lui Nelu Varga: jucătorii se tem că nu își mai primesc banii

„Fiica ta o să dispară” » Toby Alderweireld a publicat mesajele înfiorătoare primite după derby

„Săptămâna asta îți va dispărea fiica. Nu puteți câștiga fără să aveți arbitrul de partea voastră, gras împuțit. Ai stricat Cupa Mondială pentru Belgia pentru că ești încet și un fiu de c***ă. Sper ca familia ta să moară”, sunt propozițiile șocante pe care Alderweireld le-a făcut publice.

Alături de capturile foto cu mesajele respective, fotbalistul a scris: „Există limite la orice. Pot suporta multe, dar ca familia să-mi fie amenințată e prea mult. Nu înțeleg de ce scrieți așa ceva și ce vreți să realizați cu asta”.

Radja Nainggolan, fost coechipier cu Alderweireld la naționala Belgiei, a comentat la postarea fundașului: „Dacă ar avea curaj, ar scrie cu numele lor real... Dar ce ai de gând să faci în privința asta?”

Mesajele au fost trimis de pe un cont fals, cu un nume generic și fără urmăritori. Abuzurile de pe rețelele sociale reprezintă o problemă reclamată de tot mai mulți sportivi.

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Nota 3 și un comentariu dur pentru Ianis Hagi, aflat la primul meci ca titular în campionat după 16 luni: „Oportunitate ratată”

Lionel Messi ar fi acceptat oferta lui Al-Hilal! Salariu record pentru argentinian în Arabia Saudită

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează