INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Vinicius Junior nu are nicio îndoială: „A fost un supergol. Așa o făceam deseori și pe Copacabana!”

Articol de - Publicat luni, 22 ianuarie 2024 15:42 / Actualizat luni, 22 ianuarie 2024 16:09

Vinicius Junior (23 de ani), care a adus egalarea pentru Real Madrid în duelul cu Almeria, e convins că nu a fost henț, ci a marcat cu umărul drept. Arbitrul Francisco Hernández l-a validat, după ce a revăzut faza analizată de VAR. Filmulețul distribuit pe contul său de X (fostul Twitter) a strâns peste peste 6 milioane de vizualizări!

Probabil cel mai controversat gol din 2024 continuă să stârnească polemici, opiniile fiind împărțite în privința fazei în care Vinicius Junior înscrie pentru 2-2 contra Almeriei. Extrema braziliană face parte din tabăra celor care susțin că mingea l-a lovit în umăr și s-a dus în poartă. Și se jură că nu a atins-o cu brațul.

„A fost un supergol. Așa o făceam deseori și pe Copacabana!" a postat Vini pe contul de X (fost Twitter), „incendiind" rețeaua de socializare. Mai tare decât au reacționat jucătorii ultimei clasate din LaLiga, ce a avut 2-0 la pauză.

Accidentarea lui Salah e mai gravă decât se estima inițial » Egiptenii încă îl așteaptă în Cupa Africii!
CUPA AFRICII
Accidentarea lui Salah e mai gravă decât se estima inițial » Egiptenii încă îl așteaptă în Cupa Africii!

Postare de peste 6 milioane de vizualizări

Jucătorul lui Real Madrid a distribuit un filmuleț pus pe X de „Seputar Real Madrid", ce a strâns peste 6 milioane de vizualizări! N-a găsit chiar cel mai bun unghi de filmare, dar fanii s-au încins în a comenta execuția reușita sa din minutul 67. Dani Carvajal (90+9) a închis remontada și a păstrat-o pe Real în coasta liderului Girona, la un punct diferență și cu un meci în minus.

Carlo Ancelotti: „Toate deciziile au fost corecte"

„Umărul este în mod uzual folosit de jucătorii brazilieni pentru a da pase la antrenamente și în timpul meciurilor și de aceea o asemenea execuție li se pare normală și deloc contra regulamentului", a comentat cotidianul Marca. 

Antrenorul Carlo Ancelotti a aprobat toate deciziile luate de brigada de arbitri: "Cred că arbitrul nu a greșit deloc, toate fazele care au ajuns în atenția VAR au condus la decizii corecte. Desigur că fiecare și-a format o părere și se poate plânge, dar nu consider c-a fost un furt, așa cum am aflat că scriu unele ziare".

Citește și alte știri de fotbal internațional:

Surpriză totală pe stadionul lui Tottenham » Un american îndrăgostit de România povestește pentru GSP: „Am vrut să fiu Florea Dumitrache. A fost eroul meu
ANGLIA
Surpriză totală pe stadionul lui Tottenham » Un american îndrăgostit de România povestește pentru GSP: „Am vrut să fiu Florea Dumitrache. A fost eroul meu"
Mesajul lui Allegri, după ce Juventus a devenit lider solitar: „Luptăm ca să facem imposibilul posibil”
ITALIA
Mesajul lui Allegri, după ce Juventus a devenit lider solitar: „Luptăm ca să facem imposibilul posibil”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează