INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LEAGUE TWO

VIDEO + FOTO Echipa vedetelor de la Hollywood a făcut-o din nou! Nebunie totală în Anglia, după a doua promovare consecutivă, fanii au invadat terenul

Articol de - Publicat sambata, 13 aprilie 2024 19:57 / Actualizat sambata, 13 aprilie 2024 20:45

Wrexham, echipa actorilor Ryan Reynolds și Rob McElhenney, a promovat azi, matematic, în League One, a treia divizie din Anglia. Iar fanii au sărbătorit pe teren victoria favoriților.

Wrexham, a treia cea mai veche echipă de fotbal din lume, înființată în 1864, este tot mai populară în întreaga lume, după ce în 2020 a fost preluată de Reynolds și McElhenney. Și reușește să obțină și rezultate.

+32 FOTO

În vara lui 2023 a promovat în League Two, după o pauză de 15 ani. Azi, echipa galeză a bifat a doua promovare la rând.

VIDEO. Fanii lui Wrexham au sărbătorit pe teren promovarea

Wrexham s-a impus azi de o manieră categorică, 6-0 cu Forest Green. Din League Two, primele 3 promovează direct. Iar cu două meciuri rămase de jucat, Wrexham e pe locul 2, cu 82 de puncte. Și are un avans de 8 puncte față de locul 4, fiind promovată matematic.

La finalul meciului de azi, fanii au început sărbătoarea. Arena de Racecourse Ground (12.600 de locuri) a fost plină, iar după fluierul de final, toți fanii au invadat terenul și au început petrecerea.

Echipa vedetelor de la Hollywood a făcut-o din nou! Nebunie totală în Anglia, după a doua promovare consecutivă, fanii au invadat terenul
Rob McElhenney și Ryan Reynolds în 2023 // foto: Guliver/gettyimages

„Nu am cuvinte” a fost mesajul lui Rob McElhenney.

În acest sezon, echipa antrenată de Phil Parkinson a strâns 24 de victorii, 10 egaluri și 10 înfrângeri, având un golaveraj 84-51.

23 de Cupe ale Țării Galilora câștigat Wrexham, fiind cea mai titrată echipă din competiție

Înainte de anii 2000, formația din Wrexham a evoluat în opt ediții de Cupa Cupelor. Cea mai bună performanță a galezilor a fost în sezonul 1975-'76, când au fost eliminați în "sferturile" competiției de Anderlecht, echipă ce avea să câștige trofeul în acel an.

La ultima participare, în sezonul 1995/'96, AFC Wrexham a fost eliminată de Petrolul Ploiești, în primul tur al competiției. Meciul tur s-a terminat cu o remiză "albă", iar "Lupii galbeni" s-au impus cu 1-0 pe vechiul stadion "Ilie Oană".

Citește și:

Vin arabii! Negocieri pentru cumpărarea unui club imens din Serie A!
ITALIA
Vin arabii! Negocieri pentru cumpărarea unui club imens din Serie A!
Îl cer pe Drăgușin titular: „Să scăpăm de «Mickey Mouse»!” » Rivalul pe post al românului, scos vinovat pentru dezastrul de pe St James' Park: „Trebuie să o spun”
NEWCASTLE - TOTTENHAM 4-0
Îl cer pe Drăgușin titular: „Să scăpăm de «Mickey Mouse»!” » Rivalul pe post al românului, scos vinovat pentru dezastrul de pe St James' Park: „Trebuie să o spun”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (6)
VardyParty
VardyParty  •  18 Aprilie 2024, 18:36
Postat de DjimZmit pe 18 Aprilie 2024, 01:34

Pica bine promovarea, mai ales pentru un documentar pe Netflix, nu? Altfel, cred ca toata Marea Britanie a tremurat de emotie...:) Unii sunt si acum inca putin nauci...

"Nauci" e starea lor naturala. Daca la unii se canta "Cine-a pus carciuma-n drum?" acolo ar trebui sa se cante "De ce intersectia asta are numai trei carciumi??"

DjimZmit
DjimZmit  •  18 Aprilie 2024, 01:34
Postat de VardyParty pe 13 Aprilie 2024, 20:42

Deci, in cel mai (ne)fericit caz putem spune, "Nebunie totala in TARA GALILOR"... Wrexham Association Football Club is a professional association football club based in Wrexham, Wales. ***

Pica bine promovarea, mai ales pentru un documentar pe Netflix, nu? Altfel, cred ca toata Marea Britanie a tremurat de emotie...:) Unii sunt si acum inca putin nauci...

tomitan
tomitan  •  14 Aprilie 2024, 08:09

1.Wrexham- câți spectatori au pe stadion ? Aproximativ la fel de multi câți pot aduna echipele Rapid,Craiova,FCSB ,Dinamo ,când joacă un derby pe Arena Nationala. 2.Wrexham - o echipa de drept privat.Unde privatul investeste si ofera calitate. In Romania 60% dintre echipele din superliga primesc bani de la administratiile locale, bani publici care ar fi trebuit sa mearga in investii in infrastructura sportiva.Care a fost politica aplicată de catre PNL ( cei care se cred mari capitalisti,"partidul intreprinzatorilor") inmultirea CSM urilor ,a cluburilor de drept public.De ce? Pâi este mai usor sa sifonezi banul public in acest fel decât sa investesti in infrastructura. De ce nu se privatizeaza U Cluj? Dar Petrolul? Păi când le intra banul de la bugetul local, oare câti se vor intoarce prin diverse suveici in buzunarele primarilor prin intermediul acolitilor lor? PS.Chitac primarul Constantei si Talpeș seful CSM C-ta sunt anchetati ptf coruptie de catre DNA ( caz prezentat si de GSP).Că ancheta bate pasul pe loc pe motiv politic , ordin de la PNL,este partea a 2 a.Pierde alegerile, ii asteapta CSM Rahova sau CSM Poarta Alba , dupa preferinte.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează