INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  CORESPONDENȚĂ DE LA SALONIC

Corespondență de la Salonic GSP, la PAOK - Brugge » Ovidiu Ioanițoaia a transmis ce s-a întâmplat la Salonic, imediat după fluierul final: „La noi s-ar fi scandat «Demisia, Demisia!»”

Articol de - Publicat vineri, 19 aprilie 2024 00:08 / Actualizat vineri, 19 aprilie 2024 00:22

Ovidiu Ioanițoaia a transmis de la Salonic toate detaliile despre PAOK - Club Brugge, scor 0-2, meci soldat cu eliminarea trupei lui Răzvan Lucescu din Conference League. Directorul Gazetei Sporturilor a fost impresionat de atitudinea galeriei din Salonic.

Ovidiu Ioanițoaia, concluzie după eliminarea lui PAOK

„Echipa a dezamăgit, dar galeria din peluză a impresionat. Se termină meciul, PAOK e eliminată pe drept, dar 7.000-8.000 de oameni cântă cu disperare. Cineva îmi traduce că scandează «Vom fi mereu cu tine», un cor gigantic. La noi s-ar fi scandat «Demisia, Demisia!».

Brugge, mai bună pentru că are jucători care știu mai mult fotbal. Victorie clară, incontestabilă. Lui PAOK îi rămâne miza de a câștiga campionatul. Dar va trebui să arate altfel. Azi n-a avut dinamică, inspirație, unitate. Mai exact, n-a avut nimic.

S-a terminat. Publicul în picioare, aplaudă. Nimeni nu huiduie, nu fluieră”, a transmis Ovidiu Ioanițoaia.

Răzvan Lucescu, eliminat în „sferturile” Conference League » Cum arată tabloul semifinalelor
SFERTURI
Răzvan Lucescu, eliminat în „sferturile” Conference League » Cum arată tabloul semifinalelor

UPDATE 23:30 / Momentul care putea reaprinde speranța

„În minutul 60, „centralul” Massa a dictat 11 metri pentru PAOK, dar l-a anulat cu VAR din cauza unui ofsaid. Oricum, PAOK e ceva mai vie după pauză, mai cu vână. În continuare galeria din peluza își face datoria cu râvnă, cântă de parc-ar fi 2-0, nu 0-2”, transmite Ovidiu Ioanițoaia.

UPDATE 22:55 / Concluziile lui Ovidiu Ioanițoaia, după prima repriză

„Au fost 25 de minute de tatonare. Brugge nu se grăbește, trage discret de timp, o apărare cu 5 oameni. Oaspeții ies bine pe contraatac, deja două situații periculoase. PAOK, timidă. Nu construiește destul. Este previzibilă, pasează mult lateral și înapoi.

În minutul 33, Jutgla a reluat o centrare de pe dreapta. Logic, Brugge a fost mai bună, mai activă, mai periculoasă. Lui PAOK îi lipsește curajul, inițiativa. Galeria însă cântă neobosit și mai speră, deși situatia s-a complicat.

2-0, cu VAR, în minutul 45. Gol tot spaniolul Jutgla, după ce tușierul semnalizase ofsaid. Cum Kotarski a salvat miraculos în 41, diferența e logică. O repriză dominată clar de Brugges. PAOK timorată, fără vlagă și fără idei.

Nicio reacție PAOK, parcă ea juca în deplasare. Galeria însă nu renunță, pare să mai viseze, dar ce?!”, a fost rezumatul făcut de Ovidiu Ioanițoaia, direct de la Salonic.

UPDATE 22:00 / A început PAOK - Club Brugge

Răzvan Lucescu este în fața unei performanțe istorice, iar orașul Salonic simte acest lucru. Atmosfera este una unică la startul partidei.

+2 FOTO

UPDATE 21:30 / „Bombonera” Europei

A ieșit și PAOK la încălzire, într-un zgomot infernal. Se aruncă din public cu bucăți de hârtie ca pe celebrul „La Bombonera” din Buenos Aires.

GSP, la PAOK - Brugge » Ovidiu Ioanițoaia a transmis ce s-a întâmplat la Salonic, imediat după fluierul final: „La noi s-ar fi scandat «Demisia, Demisia!»”
PAOK, în stânga imaginii

UPDATE 21:15 / Brugge a ieșit la încălzire

Club Brugge este susținută la Salonic de aproximativ 1000 de spectatori.

Momentul în care belgienii de la Club Brugge au ieșit la încălzire a fost dominat de un cor de fluierături.

UPDATE 21:00 / Atmosferă irespirabilă la Salonic

Cu o oră înaintea partidei, stadionul este plin la Salonic. Atmosfera este irespirabilă. În momentul în care fotbaliștii lui Club Brugge au ieșit la inspecția gazonului, galeria a fluierat atât de tare încât aerul părea să se fi risipit din stadion.

Corespondență de la Salonic: 15.000 de bilete epuizate în doar 7 minute pentru PAOK - Club Brugge!

În această seară, românul Răzvan Lucescu luptă pentru o mare performanță, calificarea în semifinalele Conference League. PAOK trebuie să întoarcă rezultatul din manșa tur, 0-1 la Bruges, gol Vetlesen în minutul 6.

Ovidiu Ioanițoaia, directorul GSP.ro, este la Salonic și transmite toate informațiile și detalii de atmosferă de la fața locului.

Rapid a primit doar 2.400 de bilete la derby-ul cu FCSB » Decizia giuleștenilor
FCSB - RAPID
Rapid a primit doar 2.400 de bilete la derby-ul cu FCSB » Decizia giuleștenilor

În așteptarea meciului de diseară, interesul manifestat este cu adevărat ieșit din comun.

Cea mai bună dovadă este că toate cele 15.000 de bilete scoase la vânzare exclusiv online s-au epuizat în doar 7 minute, de unde aprecierea că arena Toumba, cu o capacitate de 29.000 de locuri, va fi arhiplină la ora partidei.

Pe lângă cele 15.000 de bilete destinate publicului general, 10.000 au fost alocate galeriei lui PAOK, iar 1.000 cedate suporterilor veniți din Bruges. Aceștia pot fi întâlniți la tot pasul în Salonic, cei mai mulți dintre ei ocupând faleza Mării Egee, zona Turnului Alb.

Cum astăzi termometrele arată 25 de grade la ora amiezii, vremea fiind plăcută, mulți dintre oaspeții Salonicului se plimbă pe malul Mării la bustul gol.

Salonicul, „sub asediu” în ziua marelui meci

Din pricina lor, orașul este „sub asediu”, în sensul în care străzile sunt înțesate de patrule de poliție care caută să prevină orice posibil incident.

Polițiștii locali nu uită de cele întâmplate săptămâna trecută la Bruges, în meciul tur, când în jur de 400 de greci, veniți fără bilete din toate colțurile Europei, au încercat să forțeze porțile stadionului.

Organele de ordine belgiene au apelat la jeturi de apă și la gaze lacrimogene pentru a-i dispersa pe aceștia, iar incidentele au culminat cu arestarea a 30 de suporteri „încinși” ai lui PAOK. Alți 10 au avut nevoie de spitalizare!

Mircea Lucescu și Bogdan Mara, printre oaspeții lui Răzvan

La meci va asista și o restrânsă delegație de la București, vreo 10-15 prieteni de-ai lui Răzvan Lucescu. Nu lipsește, firește, tatăl acestuia, Mircea, dar la Salonic l-am zărit și pe fostul internațional Bogdan Mara, ex-coechipier al lui Lucescu jr. la Rapid.

Surprinzător, chiar dacă orașul pare blocat și supravegheat atent, la hotelul Makedonia Palace, unde PAOK a dormit înaintea partidei de diseară, nu am observat niciun fel de pază, oricine poate intra fluierând.

În eventualitatea în care va trece de Club Brugge, PAOK ar înfrunta în semifinale învingătoarea dintre Viktoria Plzen și Fiorentina, ora 19:45, unde scorul din tur, la Plzen, a fost 0-0.

Match Quiz FCSB - Rapid

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul FCSB - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

Citește mai multe articole de actualitate:

Gheorghe Hagi a admis la conferință: „M-ai prins în ofsaid! Am și momente ca astea”
FARUL
Gheorghe Hagi a admis la conferință: „M-ai prins în ofsaid! Am și momente ca astea”
Dan Șucu i-a schimbat rolul lui Daniel Niculae la Rapid » De ce i s-a cerut lui „Nico” să părăsească biroul de președinte
Rapid
Dan Șucu i-a schimbat rolul lui Daniel Niculae la Rapid » De ce i s-a cerut lui „Nico” să părăsească biroul de președinte

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (11)
aaxel03
aaxel03  •  21 Aprilie 2024, 00:37
Postat de laur33 pe 19 Aprilie 2024, 11:20

Adica noi din Romania nu trecem nici de primul tur preliminar si tu nea Ovidiu spui ca daca o echipa din RO s-ar califica in sferturile Conference League si acolo ar fi eliminata, galeria ar striga demisia? Esti sigur? Cateodata am impresia ca scrii niste lucruri doar ca sa te mai tii ocupat.

*** intre pretentiile din Grecia unde un sfert in Conference nu e chiar asa wow si comportamentul publicului din Romania, dar chiar si asa e aiurea comparatia.. Pt PAOK chiar e o realizare in sferturi iar echipa merge bine si in campionat, de ce s-ar striga demisia?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

lucian007
lucian007  •  19 Aprilie 2024, 12:39
Postat de laur33 pe 19 Aprilie 2024, 11:20

Adica noi din Romania nu trecem nici de primul tur preliminar si tu nea Ovidiu spui ca daca o echipa din RO s-ar califica in sferturile Conference League si acolo ar fi eliminata, galeria ar striga demisia? Esti sigur? Cateodata am impresia ca scrii niste lucruri doar ca sa te mai tii ocupat.

El asa a scris dintotdeauna!

Heiheiargesul1987
Heiheiargesul1987  •  19 Aprilie 2024, 12:32
Postat de emil1986 pe 19 Aprilie 2024, 09:13

Sa se televizeze ca sa ce? Sa vedem cu pierde fiul vatmanului?

Fiul celui mai titrat antrenor român este la rândul său un antrenor care a confirmat peste tot pe unde s-a dus. Dar probabil dvs ati realizat mult mai multe in domeniul dvs de activitate la nivel mondial decat a realizat familia Lucescu si de-asta va permiteti o asemenea afirmatie "de sus".

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close