INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  FCSB

VIDEO Radunovic a desființat FCSB într-o singură frază!

Risto Radunovic, fundaș stânga la FCSB, foto: Imago
Risto Radunovic, fundaș stânga la FCSB, foto: Imago

Articol de , - Publicat vineri, 04 noiembrie 2022 12:00 / Actualizat vineri, 04 noiembrie 2022 12:20

Risto Radunovic, fundaș stânga la FCSB, a spus la finalul înfrângerii cu West Ham, 0-3, ce probleme vede în echipa lui Gigi Becali. 

„Îmi pare foarte rău că nu am arătat bine pe teren și că nu ne-am ridicat la nivelul lor”. Apoi, a spus o fraza în care a făcut praf întreaga echipă roș-albastră: „Da, e clar că avem probleme la defensivă, dar toată apărarea începe din atac, deși lumea privește doar fundașii ..”, a explicat Radunovic. 

„Trebuie să muncim foarte mult, să nu mai auzim reproșuri și comentarii. Meciurile cu Silkeborg au fost, clar, o imagine neagră pentru noi și pentru fotbalul românesc. Sper să nu se repete. Mulți ani nu au jucat pe două fronturi, iar asta s-a văzut. Îi felicit pe cei de la CFR Cluj și atât. Nu vreau să comentez plecarea lui Dică. A plecat în momentul foarte greu pentru echipă, dar nu vreau să comentez. E subiect închis”, a încheiat fundașul în vârstă de 30 de ani.  

Apărarea FCSB s-a prăbușit, iarăși. Cum au arătat notele GSP

Întreaga apărare a celor de la FCSB a fost notată cu calificative sub 5 pentru prestația din FCSB - West Ham 0-3. La oaspeți, niciun jucător nu a primit sub 6 în ediția de astăzi a Gazetei Sporturilor.

La București, West Ham și-a îndeplinit obiectivul. A învins-o pe FCSB, 3-0, și a devenit prima echipă din istoria Conference League - competiție înființată în 2021 - care câștigă toate meciurile din grupă.

David Moyes nu a trimis pe teren echipa standard, „greii” cu care se ia la trântă cu granzii din Premier League, dar jucătorii la care a apelat nu au avut probleme cu vicecampioana României.

Niciun fotbalist de la West Ham nu a fost notat sub 6 în caseta tehnică din Gazeta Sporturilor de astăzi. Pablo Fornals, autorul unei „duble”, a primit cel mai mare calificativ, 8, singurul de pe teren la acest nivel.

Ce l-a șocat pe Gigi Becali după FCSB - West Ham: „Federația, statul român, Guvernul sau specialiștii trebuie să vadă. E prea mare diferența”
FCSB - WEST HAM 0-3
Ce l-a șocat pe Gigi Becali după FCSB - West Ham: „Federația, statul român, Guvernul sau specialiștii trebuie să vadă. E prea mare diferența”

Târnovanu, autorul câtorva parade, a primit nota 5. Cuplul de stoperi, Dawa și Bouhenna, 3, iar fundașii laterali, Pantea și Radunovic, 4!

Tot „corigenți” au fost Malcom Edjouma și Răzvan Oaidă dintre titulari, plus Bogdan Rusu și Florinel Coman dintre jucătorii introduși pe parcurs, toți cu nota 4.

Singurii care au ridicat capul din tabăra FCSB-ului sunt Andrea Compagno și Octavian Popescu, notați cu 6.

West Ham a fost clar superioară și în duelul antrenorilor: David Moyes - 8, Mihai Pintilii - 3.

S-au schimbat cinci antrenori la Steaua, dar Pintilii a rămas mereu aici. Ne-a încurajat, ne-a dat o mână de ajutor, ne-am pregătit cu el și cred că a făcut-o bine. A fost singurul om care a rămas lângă echipă de când am venit eu la Steaua, de un an și jumătate. Nu, nu s-a rupt vestiarul nostru. Dică a ținut vestiarul unit. A avut o discuție cu Malcom Edjouma și Dawa la meciurile cu Petrolul și U Cluj, dar vă spun 100% că nu au existat alte probleme
- Andrei Cordea

Citește și alte știri despre FCSB: 

Cel mai direct fotbalist de la FCSB: „Suntem departe de fotbalul mare! West Ham putea să bage și copiii”

Gigi Becali, după FCSB - West Ham: „Vând pe oricine! Nu vreau să fiu batjocorit!”

Nepotul lui Gigi Becali dă din casă: „Urmează să-l dea afară!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (37)
johny2003
johny2003  •  04 Noiembrie 2022, 22:59

Problemele la Zecesebe incep de la Seful *** si de la Omul din cutia de carton, colegi de Facultate, Frati de Cruce! INTOTDEAUNA!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rumunek
rumunek  •  04 Noiembrie 2022, 22:35
Postat de Catalynn____ pe 04 Noiembrie 2022, 18:01

Citește articolul despre acel meci, da, am ținut cu Dinamo! Cu cât Ciucul intra in play off cu puncte mai putine, cu atât mai bine pt Steaua. Și da, Duminica o sa fiu rapidist de mic! :-)))

Am știut mereu că nu înțelegi ce înseamnă a fi stelist de mic sau rivalitatea între echipele din București. Mai ales când celelalte 2 își trimis bezele de la Lucescu încoace, Rapid devenind un loc foarte călduț pentru foștii milițieni, niciodată pentru steliști. Exemple Anghel Iordănescu sau Dan Petrescu, cele mai sonore. Dar tu nu ai cum să înțelegi, tu ești anti-gigi nu stelist, acum e clar. Nu te condamn în niciun fel, doar notez o stare de fapt.

rumunek
rumunek  •  04 Noiembrie 2022, 22:30
Postat de fibra pe 04 Noiembrie 2022, 18:36

Nu poti sa compari nivelul la care joaca echipele date de exemplu cu nivelul la care joaca echipele noastre.

Adică acele echipe, la bugetele și nivelul lor, pot avea astfel de rezultate rușinoase, dar echipele românești nu? Eu zic că e mai mare rușinea lui Lazio după meciul cu Midtjylland sau a Romei dublă cu Bodo, decât a FCSB cu Silkeborg. Că pe noi ne bucură sau întristează mai mult asta din urmă, aia e altă discuție. Dar să am jucătorii și banii celor din Roma și să mă bată ăia în așa hal, tot prin Conference sau Europa League, ar trebui să nu mai vin în țară, dacă e după standardele noastre ridicate.

Vezi toate comentariile (37)
Comentează