INTERNATIONAL  »  EURO 2024  »  GERMANIA - UCRAINA 3-3

Nemții au luat foc după remiza din amicalul cu Ucraina: „De neînțeles! Inconsecvent!”

Nemții au luat foc după remiza din amicalul cu Ucraina. Foto: Imago Images
Nemții au luat foc după remiza din amicalul cu Ucraina. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat marti, 13 iunie 2023 10:25 / Actualizat marti, 13 iunie 2023 10:42

Tabloidul Bild îl atacă frontal pe selecționerul Germaniei, Hansi Flick, după remiza din amicalul cu Ucraina: „După evoluția jenantă de la Cupa Mondială din Qatar, încă nu există niciun semn de îmbunătățire a jocului echipei naționale. Domnule Flick, nu mai este timp!”.

Nemții erau cât pe ce să piardă, luni seară, amicalul cu Ucraina (3-3). De la 1-0 au ajuns să fie conduși, 1-3, iar egalarea au obținut-o abia în prelungiri, dintr-un penalty. Pentru presa din Germania e de neacceptat! Tabloidul Bild l-a atacat frontal pe selecționerul Hansi Flick: „De neînțeles! Inconsecvent!”.

Pleacă sigur de la FCSB! Nu se mai simte bine la echipă și vrea să dea curs ofertei din Germania
FCSB
Pleacă sigur de la FCSB! Nu se mai simte bine la echipă și vrea să dea curs ofertei din Germania

Bild: „Fanii nu recunosc planul lui Hansi Flick”

„Adevărul este că, după evoluția jenantă de la Cupa Mondială din Qatar, încă nu există niciun semn de îmbunătățire a jocului echipei naționale. Selecționerul Hansi Flick a susținut că are un plan. Problema este că fanii nu-l recunosc!”, a concluzionat cel mai bine vândut ziar din Europa.

Ce i se reproșeză lui Flick: „Este de neînțeles că, împotriva Ucrainei, a început fără cele trei mari speranțe, Havertz, Wirtz și Musiala. Și este inconsecvent pentru faptul că îl critică public pe Nicklas Süle din cauza formei proaste și nu-l nominalizează, dar titularizează alți jucători ieșiți din formă, Goretzka, Raum, Schlotterbeck și Sane”.

3 meciuria câștigat naționala Germaniei din ultimele 10 disputate: amicalele cu Oman (2-0), Peru (2-0) și oficialul cu Costa Rica (4-2) de la CM 2022, turneu de unde a fost eliminată în faza grupelor

Avertisment pentru selecționerul Germaniei

Avertismentul Bild-ului: „Selecționerul trebuie acum să livreze în amicalele cu Polonia și Columbia. Altfel, Germania nu va discuta doar despre cel mai bun unsprezece pentru Campionatul European pe care-l va găzdui anul viitor, ci și despre selecționer. Domnule Flick, nu mai este timp!”.

Am primit goluri stupide, urmarea unor greșeli personale. Jocul arată starea actuală a echipei. Ne lipsește încrederea. 

- Joshua Kimmich, mijlocaș Germania

Citește și:

L'Equipe anunță: PSG vrea să-l vândă urgent pe Mbappe! De ce s-a schimbat total situația

Iulian Cristea va fi prezentat marți în Liga 1 » A acceptat toate clauzele și va merge în cantonamentul echipei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
abavati
abavati  •  13 Iunie 2023, 11:46

Un amical pentru moralul și gloria perpetuă a tovarasului Zelenski, atata tot. Bild-ul e oricum un fel de "pagina 5" din Libertatea ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează