INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - LAZIO, AZI, 22:05, PRO TV, TELEKOM, GSP.RO

FCSB - LAZIO // Surpriză! Ordin clar din tribună: "Stăncioiu să fie titular cu Lazio"

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 15 februarie 2018 10:36

Nemulțumiți de gafele lui Andrei Vlad din primele meciuri din 2018, fanii steliști l-ar fi vrut titular pe "veteranul" Eduard Stăncioiu în meciul de diseară cu Lazio. Gigi Becali le-a năruit însă astăzi speranțele. 

Într-un sondaj realizat de GSP.ro, la care au participat peste 28.000 de fani, 67% dintre respondenți, adică peste 19.000 de fani, l-ar vrea titular pe Stăncioiu în duelul de diseară. 

Stăncioiu (36 de ani) evoluează pentru FCSB din sezonul 2016-2017, însă a prins doar 7 meciuri pentru roș-albaștri în toate competițiile.

Totuși, Becali le-a spulberat în această dimineață speranțele fanilor steliști, anunțând că Andrei Vlad va fi titular diseară. 

"În poartă rămâne Vlad, poate să zică oricine ce vrea. Sunt prost să nu-l bag? Acum îl vede lumea,  e un portar de 18 ani titular în cupele europene. Cum să nu-l bag?", a declarat Becali, la TV Digi Sport. 

Echipa de start anunțată azi de Becali: A. Vlad - R. Benzar, Găman, Planici, J. Morais - Nedelcu, Pintilii - Man, Budescu, Fl. Tănase - Gnohere

Echipa probabilă a lui Lazio: Strakosha - Bastos, Luiz Felipe, Caceres - Basta, Murgia, Lucas Leiva, Milinkovici-Savici, Lukaku - Nani, Caicedo

FCSB - Lazio, duel din șaisprezecimile Europa League, se joacă diseară, de la ora 22:05. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Pro TV și TV Telekom Sport.

Vezi și:

Citește și:

„Edi a auzit ce a spus!” » GSP a aflat de ce Alex Mitriță a fost lăsat acasă de selecționer: „Toți au simțit că-i lasă la greu”
Nationala
„Edi a auzit ce a spus!” » GSP a aflat de ce Alex Mitriță a fost lăsat acasă de selecționer: „Toți au simțit că-i lasă la greu”
Adrian Mititelu acuză o conspirație la retrogradare: „Au vrut să pună mâna pe jucători la preț de «dumping»”
Superliga
Adrian Mititelu acuză o conspirație la retrogradare: „Au vrut să pună mâna pe jucători la preț de «dumping»”
Șoc la CFR Cluj! Ardelenii au primit interdicție la transferuri
Superliga
Șoc la CFR Cluj! Ardelenii au primit interdicție la transferuri

Corvinul e în CORZI: dacă va juca în Europa, ar PIERDE dreptul de promovare în Superligă! » Cere dispensă din partea FRF: „Ar fi o aberație, să ne amâne!”

Pintilii l-a amendat pe Ngezana cu 200 de euro și nu i-a venit să creadă cu câți bani a apărut fotbalistul: „Du-te, mă, de aici!”


Comentarii (23)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  15 Februarie 2018, 15:37
Postat de indolentu pe 15 Februarie 2018, 13:29

aici cam ai dreptate uite cum lucescu s a riscat cu lobont care avea cam tot virsta aia cind a venit la rapid si a luat campionatu cu iel in poarta

sunt cazuri si cazuri dar ca regula generala romanii nostri nu sunt pragatiti psihic de astfel de lovituri. risca sa-l destabilizeze emotional pe baiat si l-a stricat pentru totdeauna. Stancioiu ala daca era portar aflam si noi de el. Nu e ca si cum ar fi ala de 10 ori mai buna si il joaca pe Vlad la risc. Daca tot i-a facut atata reclama...sa-i dea baiatului sansa sa apere un retur intreg. Sa ne uitam cum iese si acum Tatarusanu pe centrari si e portarul nationalei...

1650189735229298
Curilianu Liviu  •  15 Februarie 2018, 15:27

Dar de unde știți ca a primit ordin?Vai de capul vostru cei de la Gsp.Si ce a mai primit în afara de ordin?

939271716140965
Manu Ion  •  15 Februarie 2018, 14:53

Ca de obicei: articol marca gsp,dezimformator,mincinos cu iz de scandal !!! Nu va e rusine de ceia ce scrieti ????

Vezi toate comentariile (23)
Comentează