INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CORESPONDENȚĂ DIN EREVAN

ALASHKERT - FCSB // FOTO Primarul-comediant! A jucat în 10 filme și iubește ciclismul: „Am participat la mai multe curse”

Articol de - Publicat miercuri, 24 iulie 2019 09:49

Alashkert și FCSB se întâlnesc joi în prima manșă din turul 3 din Europa League. Hayk Marutyan, edilul din capitala Armeniei, Erevan, unde se desfășoară primul joc, merge zilnic cu bicicleta în parcurile din oraș și are mai multe filme de comedie jucate la activ.

  • Jurnalistul Gazetei Sporturilor, Andrei Crăițoiu, se află în Erevan (Armenia) de unde transmite cele mai noi informații legate de partida dintre  Alashkert și FSCB.
  • Meciul Alashkert - FCSB va avea loc joi, de la ora 20:00, liveTEXT pe GSP.RO și în direct la Protv.

Marutyan are 42 de ani este unul dintre cei mai celebri politicieni din Armenia. Înainte de a intra în politică a lucrat ca producător, regizor, scenarist, dar și actor!

A jucat în zece filme și-a participat la mai multe show-uri de televiziune.

Ca actor a jucat în filme precum „220 volt”, „Valyur”, „Our Yard”, „Tuyn Kaset” sau „Banda”, dar cele mai cunoscute și apreciate au fost „Super Mother” și „Super Mother II”.

Primar a devenit în 2018. Localnicii îl descriu ca pe "un adevărat pasionat de sport. Se duce cu bicicleta la primărie și sunt șanse mari să-l vedeți chiar în «Parcul Îndrăgostiților», pedalând de zor alături de copiii lui", conform unui polițist.

Marutyan este căsătorit cu Iva, o cehoaică și au împreună 4 copii, două fete și doi băieți.

 

„Am participat la mai multe curse de biciclete. Ciclismul și este sportul meu preferat. Îi îndemn pe toți să fie mai activi în sport. Ciclismul nu este doar un sport, ci și un mijloc de transport, care face posibilă menținerea mediului înconjurător curat și sănătos.

Vom încerca să dezvoltăm ciclismul în Erevan. Mă plimb de multe ori pe străzile din Eravan cu bicicletă, dar nu o fac foarte des pentru că nu-mi permite timpul”, declara de curând politicianul.

primar1

Primarul are planuri mari în ceea ce privește infrastructura din capitala Armeniei.

Vrea să pună la punct în cel mai scurt timp transportul local, concentrându-se pe noi stații de metrou, pentru că orașul suferă serios de blocaje, la orele de vârf, atunci când traficul este unul intens. 

1 leu costă un bilet de autobuz pentru transportul local în Erevan, în timp ce un abonament lunar pe toate liniile costă 62 de lei

Citește și:

EXCLUSIV Tot Gigi Becali dă cel mai mult! Cât a plătit din suma totală investită de CFR, FCSB și Craiova în transferuri

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

 

Citește și:

Imaginile pe care televiziunile și UEFA le-au vrut interzise! Ce s-a întâmplat pe teren, în prelungirile de la Italia - Albania
Euro 2024
Imaginile pe care televiziunile și UEFA le-au vrut interzise! Ce s-a întâmplat pe teren, în prelungirile de la Italia - Albania
Tenis de poveste, cu 32 de titluri de Grand Slam pe teren » Cele mai tari momente de la Cluj: „sosia” lui Agassi și propunerea americanului
Tenis
Tenis de poveste, cu 32 de titluri de Grand Slam pe teren » Cele mai tari momente de la Cluj: „sosia” lui Agassi și propunerea americanului
Fundaș din Italia la Dinamo. Tratativele au intrat în linie dreaptă, urmează să fie prezentat
Superliga
Fundaș din Italia la Dinamo. Tratativele au intrat în linie dreaptă, urmează să fie prezentat

„Îmi fac testamentul!” » Cornel Dinu, izbucnire teribilă, după o decizie pe care o numește „TÂLHĂRIE”: „M-au nenorocit minciuna și nedreptatea”

Veste cutremurătoare în a doua zi de Euro: s-a stins la numai 26 de ani, după ce jucase admirabil în Belgia - Muntenegru!


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează