INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  NAPOLI - AC MILAN 1-1

„M-a luat de mână ca pe un fiu” » Senzaționalul Rafael Leao, fabulos la interviu: „Vrem Champions League!”

Rafael Leao // foto: Imago Images +17   FOTO
Rafael Leao // foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 19 aprilie 2023 10:16 / Actualizat miercuri, 19 aprilie 2023 11:21

Rafael Leao (23 de ani), unul dintre cei mai importanți jucători de la AC Milan, crucial în sfertul de finală cu Napoli, spune că antrenorul Stefano Pioli este cel care l-a ajutat să ajungă la nivelul actual. Portughezul țintește acum trofeul Champions League!

Rafael Leao a fost decisiv în dubla manșă cu Napoli din sferturile Champions League. Extrema stânga a milanezilor a oferit assist-ul la ambele goluri înscrise de rossoneri în cele două partide, cel de la returul de marți fiind senzațional, după o cursă de 70 de metri.

La finalul meciului, Leao a fost principala atracție la interviuri. A ținut să le mulțumească oamenilor din staff-ul lui Milan, îndeosebi antrenorului Stefano Pioli, și a afirmat încrezător că „diavolii” atacă trofeul Champions League în acest sezon.

Mihai Rotaru îi dă replica lui Anghel Iordănescu: „Să fie mai atent cu informatorii din jurul dânsului. Universitatea Craiova n-a primit niciodată bani de la buget!”
REPLICĂ
Mihai Rotaru îi dă replica lui Anghel Iordănescu: „Să fie mai atent cu informatorii din jurul dânsului. Universitatea Craiova n-a primit niciodată bani de la buget!”

Rafael Leao, după Napoli - Milan: „Vrem să câștigăm Champions League!”

„Această victorie ne dă încrederea să continuăm să visăm și să țintim mai sus în Champions League. Acum avem semifinalele, pe care le vom juca cu mult entuziasm.

Vreau să țintesc mai sus, așa cum o fac toți jucătorii de la Milan. Vrem să câștigăm Champions League și mai avem un pas. Trebuie să încercăm până la final.

Pioli este cel care m-a transformat în jucătorul care sunt astăzi. A avut răbdare, m-a luat de mână ca pe un fiu. Trebuie să-i mulțumesc lui, precum lui Maldini (n.r. - directorul tehnic) și lui Massara (n.r. - directorul sportiv). Ce am devenit li se datorează”, a precizat Leao, citat de Sky Italia.

Stefano Pioli i-a întors cuvintele frumoase: „Ne bucurăm de tot ce ține de Leao. Astăzi i-am cerut să ne ajute mai mult în apărare și a făcut-o. Rafa devine un campion. Depinde doar de el, pentru cineva atât de talentat, atât tehnic cât și fizic, e vorba doar despre cât efort depune”.

Problema contractului. Rafael Leao: „Mai sunt lucruri de pus la punct”

Pentru conducerea lui Milan, prelungirea înțelegerii cu Leao rămâne obiectivul principal. Portughezul mai are contract până în vara lui 2024, iar milanezii fac tot ce pot pentru a-l convinge să rămână la club.

Referitor la acest aspect, Leao a precizat:

„Mai am un an de contract, discutăm, mai sunt lucruri de pus la punct. Ce contează acum este că suntem în semifinale, este un sezon grozav și vreau să continui să ajut echipa. Sunt fericit să fiu aici, este o mândrie să apăr acest tricou”.

Rafael Leao a înscris 11 goluri și a oferit 12 pase decisive în acest sezon, în care a jucat 40 de meciuri.

El joacă la Milan din august 2019, când a fost cumpărat cu 29,5 milioane de euro de la Lille.

Mai multe știri din Champions League:

Frank Lampard reclamă, după Chelsea - Real Madrid: „Trebuia «roșu» la Militao!”

Dialogul dintre fostul fundaș al lui Liverpool și Rafael Leao a provocat hohote de râs în platoul de televiziune: „Și-a folosit accentul lui stricat de britanic!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează