INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ATLETICO - UNITED 1-1

VIDEO + FOTO Atletico - Manchester United 1-1 » „Diavolii”, salvați pe final de un junior. Ronaldo inexistent!

Atletico Madrid - Manchester United » Optimi Champions League, LIVE +8   FOTO
Atletico Madrid - Manchester United » Optimi Champions League, LIVE

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 februarie 2022 23:50 / Actualizat joi, 24 februarie 2022 00:05

Atletico Madrid și Manchester United au remizat în prima manșă a „optimilor” Ligii campionilor, scor 1-1, într-o partidă arbitrată de Ovidiu Hațegan.

Cum arată vila din Madeira a lui Cristiano Ronaldo » Starul de la Manchester United a cheltuit o sumă impresionată pentru casa visurilor
MADEIRA
Cum arată vila din Madeira a lui Cristiano Ronaldo » Starul de la Manchester United a cheltuit o sumă impresionată pentru casa visurilor

Atletico și Manchester United s-au întâlnit în turul „optimilor” Ligii Campionilor, într-o partidă arbitrată de românul Ovidiu Hațegan. Spaniolii au început tare și au deschis scorul rapid prin Joao Felix (7). Găsit excelent de Renan Lodi în careu, lusitanul a înscris superb din plonjon cu o execuție care l-a lăsat pe De Gea fără reacție. 

Cu Ronaldo într-o formă slabă, Manchester United a fost inexistentă în prima repriză, englezii nereușind să-și creeze nicio ocazie de gol. Scorul putea să fie chiar 2-0 la pauză pentru Atletico, dar lovitura de cap a lui Vrsaljko din câțiva metri a lovit bara. Centrarea fusese a aceluiași Renan Lodi. 

+4 FOTO

Repriza secundă a fost una echilibrată. Atletico a dominat, iar United s-a mulțumit să aștepte contraatacul salvator. Ceea ce i-a și reușit, în minutul 80. Intrat pe teren cu 5 minute înainte, tânărul Anthony Elanga a profitat de o greșeală în apărarea lui Simeone și, lansat excelent de Bruno Fernandes, l-a învins pe Oblak. A fost singurul șut pe poartă al „diavolilor”! 

Atletico s-a aruncat în atac și putea prelua iar conducerea, dar șutul superb a lui Griezmann a lovit transversala. S-a încheiat 1-1, iar soarta calificării se va decide peste 3 săptămâni, pe „Old Trafford”.

Atletico Madrid - Manchester United » LIVE 1-1

Atletico Madrid - Manchester United » Echipele de start

Atletico Madrid: Jan Oblak - Sime Vrsaljko, Gimenez, Savic, Mandava - Marcos Llorente, Herrera, Geoffrey Kondogbia, Renan Lodi - Correa, Joao Felix
Antrenor: Diego Simeone

Manchester United: David de Gea - Victor Lindelof, Raphael Varane, Harry Maguire, Alex Shaw - Fred, Paul Pogba - Marcus Rashford, Bruno Fernandez, Jadon Sancho - Cristiano Ronaldo
Antrenor: Ralf Rangnick

Benfica Lisabona - Ajax 2-2 în „optimile” Champions League » Spectacol total pe Da Luz!
BENFICA - AJAX
Benfica Lisabona - Ajax 2-2 în „optimile” Champions League » Spectacol total pe Da Luz!
Nu mai e cale de întoarcere » Moruțan și Cicâldău, pe făraș la Galatasaray: „Vor să renunțe la amândoi!”
TURCIA
Nu mai e cale de întoarcere » Moruțan și Cicâldău, pe făraș la Galatasaray: „Vor să renunțe la amândoi!”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (1)
cri5ti
cri5ti  •  23 Februarie 2022, 23:40

ce meci a prins Ovidiu al nostru.... apoi se întoarce la săraciile astea din liga 1.. neplătiți cu lunile.. ce ți si cu meseria asta de arbitru.. nedreapta rău..

Vezi toate comentariile (1)
Comentează