INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FC PORTO - ȘAHTIOR 5-3

VIDEO Brigada lui Istvan Kovacs, asaltată de portughezi » Ce gafă au comis românii

Istvan Kovacs discută cu unul dintre jucătorii lui Porto
Istvan Kovacs discută cu unul dintre jucătorii lui Porto

Articol de - Publicat joi, 14 decembrie 2023 00:15 / Actualizat joi, 14 decembrie 2023 00:15

„Centralul” Istvan Kovacs și asistentul Vasile Marinescu au creat confuzie la golul egalizator de 1-1 al lui Șahtior, în meciul de la Porto. Marinescu a semnalizat prea devreme un presupus ofsaid, jucătorii-gazdă s-au oprit, dar Kovacs a lăsat faza să continue și ucrainenii au marcat. La analiza VAR, golul a fost validat!

Probleme pentru brigada condusă de Istvan Kovacs la meciul lui FC Porto cu Șahtior Donețk. În minutul 29, la scorul de 1-0 pentru amfitrioni, „centralul” din Carei și asistentul Vasile Marinescu au gafat nepermis.

Mbappe, ratarea sezonului în Liga Campionilor! N-a marcat cu poarta goală și putea s-o îngroape pe PSG
Dortmund - PSG
Mbappe, ratarea sezonului în Liga Campionilor! N-a marcat cu poarta goală și putea s-o îngroape pe PSG

Vasile Marinescu a ridicat fanionul prea devreme în Porto - Șahtior

Pe atacul lui Șahtior, Marinescu a ridicat fanionul, semnalizând o presupusă poziție de ofsaid la Zubkov. Apărătorii lui Porto s-au oprit, dar Kovacs a făcut semn ca faza să continue. Zubkov a centrat în fața porții, iar Sikan l-a expediat în plasă: 1-1!

Gazdele l-au luat cu asalt pe „centralul” român, protestând, dar, în cele din urmă, golul a fost acordat după analiza VAR.  În camera VAR s-au aflat italianul Massimiliano Irrati și Cătălin Popa. Celălalt asistent a fost Ovidiu Artene, iar arbitru de rezervă, Marcel Bârsan.

Gafa lui Istvan Kovacs și a lui Vasile Marinescu n-a influențat rezultatul final

Gafa românilor n-a influențat însă rezultatul final. Mult superioară, FC Porto s-a impus în cele din urmă cu 5-3! Galeno a făcut „dubla” în minutul 43, după care a urmat o ploaie de goluri.

Taremi (62), Pepe (75) și F. Conceicao (82) au punctat pentru amfitrioni, Eustaqio (72 autogol) și Eguinaldo (82) pentru ucraineni. 

VIDEO. VIDEO. Istvan Kovacs cheamă tinerii spre arbitraj într-o campanie UEFA

Mai puteți citi:

Un român a ajuns în Champions League » Cine e „tricolorul” care a prins banca în ultima etapă

FCSB, în aer » Becali amenință postul unui fotbalist esențial cu noul transfer!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
dorelus
dorelus  •  14 Decembrie 2023, 11:42

Este o lipsă de tact din partea tusierului, el trebuia să aștepte și oricum se verifica la var, ceea ce-a făcut este exact invers de ce trebuia să facă. Până la urmă nu au fost repercusiuni importante dară este o greșeală copilărească în contextul actual cu var, adică ai tusieri care lasă faza cu un offside de un metru și mioritucul nostru s-a băgat în seamă...

donqhot
donqhot  •  14 Decembrie 2023, 06:47

care este gafa lui Kovacs, istetilor? Arbitrul roman a procedat impecabil la aceasta faza. Singurii care au gresit sunt arbitrul asistent care s-a grabit sa ridice fanionul si fundasii lui Porto care nu au aflat ca singurul care ia decizii este arbitrul, nu asistentii lui.

Banila13
Banila13  •  14 Decembrie 2023, 04:30

În campionat face praf aproape toate meciurile până acuma exista scuza ca o face bine afară acum s-a terminat și cu varianta aceasta.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează