INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  PSG

Transferul care arată că francezul Kylian Mbappe ar putea-o părăsi pe PSG imediat!

În timp ce caută soluții la criza Mbappe, PSG încearcă să-l aducă pe Parc des Princes pe Bernardo Silva, evaluat la 80 de milioane. Foto: Imago
În timp ce caută soluții la criza Mbappe, PSG încearcă să-l aducă pe Parc des Princes pe Bernardo Silva, evaluat la 80 de milioane. Foto: Imago

Articol de - Publicat duminica, 16 iulie 2023 21:55 / Actualizat duminica, 16 iulie 2023 21:55

Reprezentanții lui PSG au o înțelegere cu Dusan Vlahovic, contract pe 5 ani și 11 milioane de euro salariu pe sezon. Dacă acceptă pretențiile lui Juventus, campionii Franței îl vor avea pe atacantul sârb, caz în care l-ar putea vinde pe Kylian Mbappe la Real Madrid cu cel puțin 200 de milioane.

Afacerea „Kylian Mbappe" ar putea ocupa toată vara. Dar iată încă un semn că atacantul francez va pleca de la Paris Saint-Germain. Alt transfer e iminent și se leagă direct de Mbappe.

FCU Craiova pune paie pe foc în conflictul FCSB - CSA Steaua » Ce a apărut pe fanionul de joc
FCU CRAIOVA - FCSB
FCU Craiova pune paie pe foc în conflictul FCSB - CSA Steaua » Ce a apărut pe fanionul de joc

Dusan Vlahovic la PSG, pentru a-l schimba pe Kylian Mbappe. Juventus cere 80 de milioane

Pregătindu-se de perioada post-Kylian, PSG încearcă să-și asigure viitorul imediat, sezonul 2023-2024. Clubul roș-albastru a ajuns la un acord total cu vârful sârb Dusan Vlahovic: contract pe cinci sezoane, salariu anual de 11 milioane de euro.

Juventus nu cedează însă ușor. Potrivit Gazzettei dello Sport, bianconerii nu vor să renunțe la atacantul în vârstă de 23 de ani pentru mai puțin de 80 de milioane de euro. Aproape cât au plătit în schimbul lui când l-au luat de la Fiorentina, în ianuarie 2022 (81,6 milioane de euro).

După Dusan Vlahovic, Juventus plătește 40 de milioane pentru Romelu Lukaku

Dacă îl vinde pe Vlahovic, Juventus se poate îndrepta spre noua sa țintă, Romelu Lukaku. Chelsea ar fi acceptat deja propunerea piemontezilor. 40 de milioane de euro, dintre care 37,5 milioane sumă fixă. Inter Milano, care l-a împrumutat sezonul trecut, pare ieșită din calcule pentru bombardierul belgian în vârstă de 30 de ani.

Transferul care arată că francezul Kylian Mbappe ar putea-o părăsi pe PSG imediat!
Dusan Vlahovic FOTO: Imago

În cazul în care PSG îl cumpără pe Vlahovic, atunci ar avea un vârf pentru echipa lui Luis Enrique. Și s-ar putea despărți imediat de Kylian Mbappe (24 de ani), dacă Real Madrid plătește 200 de milioane plus alte 50 de milioane sub formă de bonusuri.

Dar căpitanul Franței încă insistă să rămână pe Parc des Princes încă un sezon și să plece gratis în vara lui 2024 la Real. Astfel, ar câștiga 150 de milioane de la PSG (70 de milioane salariu, 80 de milioane bonus de fidelitate) și 100 de milioane primă la semnătură la Madrid!

Citește și: 

Anunțul momentului la Manchester United: „Managerul m-a informat azi. Sunt foarte dezamăgit”

De Gea se poate întoarce în La Liga după 12 ani » A fi dorit de o echipă de Champions League

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează