INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MANCHESTER CITY

Manchester City a atins o bornă impresionantă în Champions League » Guardiola: „Nici clubul nu credea că se poate”

Pep Guardiola
Pep Guardiola

Articol de - Publicat joi, 07 martie 2024 08:11 / Actualizat joi, 07 martie 2024 09:38

Pep Guardiola (53 de ani) i-a transmis conducerii lui Manchester City un mesaj de mulțumire pentru răbdarea oferită, după ce „cetățenii” au reușit pentru a 7-a oară la rând să se califice în sferturile UEFA Champions League. City a eliminat-o pe Copenhaga cu 6-2 la general (3-1 atât în tur, cât și în retur).

Antrenorul spaniol al campioanei en-titre a Europei a lăudat-o și pe Copenhaga pentru buna organizare pe fază defensivă. Guardiola a spus despre danezi că, prin apărarea lor, i-au făcut misiunea dificilă.

Simona Halep s-a întors în România: „Mouratoglou a făcut o greșeală pe care am plătit-o scump” + Cine e antrenorul despre care spune: „Mă ajută să-mi gestionez revenirea pe teren”
HALEP, VICTORIE LA TAS
Simona Halep s-a întors în România: „Mouratoglou a făcut o greșeală pe care am plătit-o scump” + Cine e antrenorul despre care spune: „Mă ajută să-mi gestionez revenirea pe teren”

Pep Guardiola, recunoscător pentru încrederea acordată

„Ne-am calificat! A fost dificil să îi atacăm, pentru că sunt bine organizați și joacă cu patru sau cinci fundași.

Când am ajuns aici, în urmă cu opt ani, nici clubul nu credea că poate concura în această competiție. Să faci asta este nevoie de timp, iar antrenorii nu au parte de răbdare, dar, aici, cei din conducere mi-au dat timp, ne-au dat timp.

Suntem o echipă și avem încredere că putem câștiga. Ne duelăm cu Real Madrid sau Bayern Munchen. Nu știm ce echipă vom întâlni, trebuie să așteptăm și să vedem.

Ce este cel mai important este că de șapte ani la rând suntem aici”, a declarat Pep Guardiola, preluat de BBC.

Revelația Copenhaga, eliminată de campioana en-titre, Manchester City

Manchester City s-a impus și în returul cu FC Copenhaga, scor 3-1 la fel ca în tur, și s-a calificat în sferturile UEFA Champions League.

Manchester City, PSG, Real Madrid și Bayern sunt primele 4 echipe care și-au asigurat biletele pentru sferturile celei mai puternice competiții intercluburi din lume. Săptămâna viitoare se vor stabili ultimele 4 calificate.

Campioana en-titre a Europei nu a avut nicio emoție pe teren propriu, arătându-și din nou forța cu FC Copenhaga. Golurile partidei au fost marcate de Akanji (5’), Alvarez (9’) și Haaland (45’+3) pentru învingători. Elyounoussi (29’) a semnat reușita de onoare pentru învinși.

Match Quiz Rapid - FCSB

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul Rapid - FCSB și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO Pep Guardiola sare în apărarea lui Erling Haaland: „Vine după două luni în care a fost accidentat” + A glumit cu jurnaliștii: „Viața mea e mai bună decât a voastră”

Citește și:

Gică Popescu, despre problemele fiului său: „Se închide în el. Nu mai vorbește, e nervos”
FARUL
Gică Popescu, despre problemele fiului său: „Se închide în el. Nu mai vorbește, e nervos”
Carlo Ancelotti, autocritic după ce Real Madrid a tremurat cu RB Leipzig: „Este vina mea!”
Real Madrid
Carlo Ancelotti, autocritic după ce Real Madrid a tremurat cu RB Leipzig: „Este vina mea!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
sadiku_is_back
sadiku_is_back  •  07 Martie 2024, 10:43

Cum bah iar a dat golul ''slabul'' ala de Haaland ??? Mai are putin si face suta de goluri la City in 2 ani !!! Stiu pe unii de la GSP si de la Digi care radeau de el ca a ratat o ocazie ....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close