INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  RB LEIPZIG - REAL MADRID 3-2

Courtois, nervos după eșecul lui Real cu Leipzig: „Nu se poate așa ceva!” » Ancelotti îl contrazice: „Eu nu am văzut la fel”

Thibaut Courtois // FOTO: Imago
Thibaut Courtois // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 octombrie 2022 09:00 / Actualizat miercuri, 26 octombrie 2022 10:25

Portarul Thibaut Courtois a avut o izbucnire nervoasă după ce Real Madrid a fost învinsă în Champions League de RB Leipzig, 2-3. 

Belgianul s-a declarat nemulțumit la finalul partidei de modul în care echipa s-a apărat și a a explicat care a fost mare problemă a echipei sale. 

Thriller la Lisabona, Juventus eliminată! Toate rezultatele serii de Liga Campionilor: Tătărușanu, fără emoții
etapa #5
Thriller la Lisabona, Juventus eliminată! Toate rezultatele serii de Liga Campionilor: Tătărușanu, fără emoții

Am văzut că am pierdut multe dueluri și asta e inacceptabil. Nu se poate ca din două cornere să ne dea două goluri. Trebuie să avem mai mare grijă la asta. Antrenorul ne avertizase, iar eu mă temeam de asta. Nu am fost în meci. Am pierdut dueluri din cauza lipsei de intensitate. 

Dacă cineva a obosit și nu mai poate, înseamnă că e chiar obosit. Acum avem nevoie de odihnă și să jucăm altfel cu Girona”, a spus Courtois, potrivit Mundo Deportivo. 

Carlo Ancelotti: „Fiecare are opinia lui”

 Italianul Carlo Ancelotti a analizat și el meciul cu RB Leipzig și a comentat declarația lui Courtois. 

„Am luat gol după două mingi pierdute, iar meciul a avut ritmul pe care l-au dorit adversarii. Nu mă supăr, dar mă deranjează. E o înfrângere, dar nu ne face mult rău. Nu pot critica echipa. Nu am fost atenți la fazele fixe și am primit două goluri. 

Uneori, înveți mai multe dintr-o înfrângere decât din 10 victorii. Nu am jucat așa cum am vrut, iar rezultatul nu a fost cel dorit”, a spus Ancelotti pentru Marca. 

Întrebat despre declarația lui Courtois, italianul a spus: „Fiecare are opinia lui. Eu nu am văzut lipsa intensității și a atitudinii”.

 Citește și:

Zidane a făcut marele anunț: „O să antrenez din nou în curând”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
parpalache
parpalache  •  26 Octombrie 2022, 14:41

Ancelotti a jucat cu multe rezerve!Jucatori și ei valoroși,indiscutabil!Dar nu se explica de ce au facut atatea greșeli-la pase,la plasament,chiar și la preluari-decât ca nu au facut nici o„repetiție”in formula asta-pentru a-și crea relații de joc!Iar in cazul asta, vina este in mod evident a lui... messer Carletto!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează