INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  UEFA

Președintele UEFA vrea să revoluționeze Liga Campionilor! Analizează o schimbare majoră

Aleksander Ceferin, președintele UEFA, ia în calcul păstrarea sistemului competițional din acest sezon de Liga Campionilor.
Aleksander Ceferin, președintele UEFA, ia în calcul păstrarea sistemului competițional din acest sezon de Liga Campionilor.

Articol de - Publicat duminica, 23 august 2020 16:17 / Actualizat duminica, 23 august 2020 18:21

Aleksander Ceferin, președintele UEFA, ia în calcul păstrarea sistemului competițional din acest sezon de Liga Campionilor și Europa League. 

Final Eight ar putea să nu fie numai o excepție pandemică în istoria fazelor finale ale Champions League. Președintele UEFA e încântat de spectacolul oferit de noul format, cu dueluri în manșă unică. 

„Am fost obligați, dar până la urmă am descoperit ceva nou. N-a fost atât de multă tactică în aceste meciuri. Când e doar un singur joc, dacă o echipă dă gol, cealaltă trebuie să marcheze rapid. În sistemul tur-retur, mai ai destul timp să întorci rezultatul", a explicat Aleksander Čeferin.

„Greu cu Liga Campionilor într-un singur loc"

Permanentizarea inovației depinde de calendar: Turneul 2020 a fost interesant și un succes, în ceea ce privește transmisia TV. Poate și pentru că e august și lumea a stat acasă. E complicat însă cu organizarea într-un singur loc, ia mult timp. Dar am avea o săptămână plină de fotbal". 

VIDEO. Războiul Bayern - PSG s-a mutat „în pat”: cum l-a atacat Jordyn Huitema, jucătoare la PSG, pe Alphonso Davies, fotbalistul lui Bayern

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Ștefan Radu, coleg cu un campion mondial! Lazio, transfer pentru grupele Ligii Campionilor

Ștefan Radu, coleg cu un campion mondial! Lazio, transfer pentru grupele Ligii Campionilor

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (7)
adi2008
adi2008  •  24 August 2020, 10:20

N-o sa prinda. Mai multe meciuri inseamna mai multi bani. UEFA nu va face nicio schimbare care ii poate diminua castigurile.

radu876
radu876  •  23 August 2020, 20:04
Postat de necion pe 23 August 2020, 17:50

De ce autobuzul 101? 104 ce are? Corcula si mai central decat 101 prin pantelimon.

da, evident. cum ar fi sa ai weekend de weekend un inter- real, un chelsea- dortmund in loc de inter-spal sau chelsea-burnley? ar fi bine, dar mai e mult pana acolo. nu era 101, era 104, in piata unirii eram. dar si 104 ajunge periferic, in pantelimon. se vorbea poate de o superliga, vag,de pe vremea lui uefantastics, dar eu am fost mai extremist, am vrut sa rad campionatele interne si liga campionilor cu totul. e departe totusi chestia asta.

sibelius
sibelius  •  23 August 2020, 17:51
Postat de joze_maurinio pe 23 August 2020, 17:27

Cred ca era 101 nu 104 autobuzul, dar ideea ta geniala era cam tarzie, ca se vorbea de superliga europeana dinante ca Steaua si Rapid sa joace sfert de finala Uefa. Dupa care s-a mai vorbit cativa ani mai tarziu, cu ideea ca trebuie eliminate complet *** de echipe din Europa de Est, ca incurca naiba pe aia bogati. Deja astia cam incep sa faca praf fotbalul cu competitiile astea si, in lume, audienta a scazut mult, pentru ca ei vand drepturile pe bani multi si cei care cumpara dau meciuri pe aplicatii, iar la tv baga emisiuni de slefurie popice sau La Crosse, in timp ce se joaca meciuri tari.

Sa-mi dai si mie sursa de informatii cu audientele. Pe de alta parte nimeni nu plateste sa vada Omonia Nicosia cu Dinamo Brest in Champions League, la fel cum meciurile din Europa League sunt un prilej de a roda juniorii si rezervele pana in sferturi.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează