INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  VILLARREAL - LIVERPOOL 2-3

Spaniolii se contrazic, după eliminarea lui Villarreal din Champions League: „Fază scandaloasă!” vs „Nu a fost penalty”

Allison, în duel cu Lo Celso/ foto: Gulliver/GettyImages
Allison, în duel cu Lo Celso/ foto: Gulliver/GettyImages

Articol de - Publicat miercuri, 04 mai 2022 09:23 / Actualizat marti, 16 mai 2023 11:32

Fernando Roig, managerul lui Villarreal, a acuzat dur arbitrajul, după înfrângerea „Submarinului galben” cu Liverpool, 2-3 (2-5 la general), din returul semifinalelor Ligii Campionilor. 

Conducătorul spaniolilor reclamă un penalty neacordat de arbitrul Danny Makkelie, în minutul 38, la 1-0 pentru gazde. Lo Celso a scăpat singur cu Allison Becker, iar goalkeeper-ul brazilian a intervenit, blocându-l în ultimul moment pe mijlocașul gazdelor. Iturralde Gonzalez, un fost arbitru important din La Liga, îl contrazice însă pe managerul lui Villarreal.

Bucureștiul și-a împărțit trofeele » Darius Olaru a fost ales „Jucătorul lunii aprilie”, iar Adrian Mutu - „Antrenorul lunii”! Cum s-a votat
CEI MAI BUNI
Bucureștiul și-a împărțit trofeele » Darius Olaru a fost ales „Jucătorul lunii aprilie”, iar Adrian Mutu - „Antrenorul lunii”! Cum s-a votat

Fernando Roig: „A fost un penalty scandalos!”

„Cred că a fost un penalty scandalos la Lo Celso, nu văd nicio interpretare posibilă. Arbitrajul a fost întotdeauna în favoarea lor. Nu e o scuză, pentru că au fost superiori acolo și puteau să câștige cu mai mult, dar acest arbitraj nu este la nivelul unui astfel de moment. Au fost multe decizii care au fost luate în favoarea lor”, a declarat Fernando Roig, citat de Marca.

Iturralde Gonzales: „Nu e penalty”

„Nu l-a chemat la VAR pe Makkelie pentru că Lo Celso își aruncă piciorul. E o decizie pe care o ia arbitrul, nu VAR-ul. Lo Celso a căutat contactul. Nu este penalty. Este adevărat, există contact, dar asta pentru că jucătorul lui Villarreal îl caută”, a declarat Iturralde Gonzales, fostul mare arbitru internațional, citat de As.com.

Fază controversată în Villarreal - Liverpool

În minutul 38, la scorul de 1-0 pentru Villarreal, Naby Keita, mijlocașul „cormoranilor” a trimis o pasă direct la adversar, Lo Celso a profitat, s-a desprins de marcajul adversarilor și a scăpat 1 versus 1 cu Alisson.

Portarul oaspeților a avut o intrare hotărâtă, a atins balonul, însă, în același timp, l-a lovit și pe mijlocașul lui Villarreal. Lo Celso a căzut instantaneu în careul advers, moment în care întregul stadion al „Submarinului Galben” a cerut penalty.

Danny Makkelie însă, arbitrul întâlnirii, a părut foarte sigur pe decizia sa, neputând fi înduplecat de protestele gazdelor.

Spaniolii se contrazic, după eliminarea lui Villarreal din Champions League: „Fază scandaloasă!” vs „Nu a fost penalty”

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Guvernul Britanic vrea să pună „sechestru” pe o sumă uriașă din vânzarea lui Chelsea » Ce ar urma să facă cu banii

Real Madrid - Manchester City, în semifinalele Ligii Campionilor. Echipele probabile + cele mai bune cote

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (8)
francescoli1974
francescoli1974  •  04 Mai 2022, 23:04

Ce de experți,te minunezi!A fost contact deci e penalty.

anti_fcsb_superliga_psg_bayern
anti_fcsb_superliga_psg_bayern  •  04 Mai 2022, 11:28

Villareal bineinteles ca deranjeaza si logic ca toata lumea a ajutat Liverpool sa ajunga in finala, acolo unde nu au ce cauta.

supereduardo10
supereduardo10  •  04 Mai 2022, 11:07

Penalty a la FCSB :)) Daca unul se arunca peste portar fara macar sa aibe sansa sa joace mincea cum sa spui ca e 11m? Bine la noi pt FCSB sunt 9 din 10 acordate ca asa e la noi trebuie sa oracaim ca avem superjucatori golgeteri sa-i vindem afara fara valoare. La fotbal nu va ganditi? Cam de asta nu avem fotbal suntem jos de tot tocmai pentru ca la noi faza asta era 11m 99% si daca nu era oracaiau toate trusturile de presa ca nu s-a dat :))) O tara de habarnisti si ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează