INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BARCELONA - PSG 1-4 (4-6 LA GEN.)

VIDEO Xavi s-a dus GLONȚ la Istvan Kovacs imediat după Barcelona - PSG și l-a desființat: „Un dezastru, nu putem să tăcem”

Xavi a fost eliminat de Kovacs în Barcelona - PSG, foto: Imago Images +17   FOTO
Xavi a fost eliminat de Kovacs în Barcelona - PSG, foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 17 aprilie 2024 07:12 / Actualizat miercuri, 17 aprilie 2024 10:24

Barcelona - PSG 1-4 (4-6 la general). Xavi, antrenorul catalanilor, (44 de ani) a fost un car de nervi la finalul partidei pierdute. El l-a atacat pe Istvan Kovacs pentru deciziile pe care le-a luat în defavoarea Barcelonei.

„Centralul” român i-a eliminat pe Araujo (25 de ani) în minutul 25 și pe Xavi în 56. În repriza a doua a dictat un penalty pentru parizieni, iar la final Xavi nu s-a putut abține și, imediat după fluierul final, a mers la centrul terenului pentru a-i cere explicații arbitrului pentru deciziile luate.

Istvan Kovacs i-a strâns mâna antrenoului, deși inițial nu a părut că și-ar fi dorit, însă Xavi a părut în continuare nemulțumit. La câteva minute după acest eveniment, la conferința de presă, Xavi a dat de pământ cu „central”, explicând faptul că a avut o prestație dezastruoasă.

Seară de poveste la Dortmund! Borussia merge în semifinale, după un meci nebun cu Atletico Madrid, cu 3 răsturnări și 6 goluri
Borussia Dortmund - Atletico Madrid 4-2 (5-4 la gen.)
Seară de poveste la Dortmund! Borussia merge în semifinale, după un meci nebun cu Atletico Madrid, cu 3 răsturnări și 6 goluri

VIDEO. Xavi l-a desființat pe Istvan Kovacs: „Munca unui întreg sezon se termină din cauza unor decizii de arbitraj”

„Sunt nemulțumit, supărat. 11 contra 11 am fost bine organizați. Pentru mine a fost prea mult să-i dai cartonaș roșu lui Araujo. Am rămas în inferioritate numerică, iar de atunci a fost un alt joc.

Xavi s-a dus GLONȚ la Istvan Kovacs imediat după Barcelona - PSG și l-a desființat: „Un dezastru, nu putem să tăcem”
Xavi a trecut cu greu peste deciziile de arbitraj luate de Istvan Kovacs în Barcelona - PSG

Am avut ocazii evidente, dar am fost în inferioritate și a fost foarte complicat. Este păcat că munca unui întreg sezon se termină din cauza unor decizii de arbitraj. Mi-ar fi plăcut să jucăm 11 la 11 tot meciul. Eliminarea a fost inutilă.

I-am spus arbitrului că a avut o prestație foarte rea, a fost un dezastru. A „omorât” meciul, iar asta a schimbat totul. Nu-mi place să vorbesc în general despre arbitraj, dar trebuie să o spunem, nu putem să tăcem, Barcelona va încerca din nou, am avut un parcurs în Liga Campionilor onorabil, remarcabil aș spune”, a precizat Xavi, potrivit Marca.

Știam că va fi un meci cu multe goluri. Eram pregătiți pentru orice scenariu. Am văzut o echipă matură și dornică să întoarcă rezultatul.

De obicei nu judec, încerc să mă pun în locul arbitrului. Încerc să protestez cât mai puțin sau deloc și să le spun jucătorilor mei să-și controleze emoțiile. Astăzi am făcut un pas înainte în procesul de maturitate.

Cu Dortmund va fi o semifinală deschisă oricărui rezultat.

- Luis Enrique, antrenorul lui PSG

Match Quiz FCSB - Rapid

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul FCSB - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

Citește și alte știri:

Tricouri arse și scandări macabre în afara stadionului înainte de Barcelona - PSG, arbitrat de Kovacs
BARCELONA - PSG
Tricouri arse și scandări macabre în afara stadionului înainte de Barcelona - PSG, arbitrat de Kovacs
S-au răzbunat cu aceeași monedă, înainte de Barcelona - PSG
BARCELONA - PSG
S-au răzbunat cu aceeași monedă, înainte de Barcelona - PSG

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (18)
Heiheiargesul1987
Heiheiargesul1987  •  19 Aprilie 2024, 12:30
Postat de Cotiso pe 17 Aprilie 2024, 09:47

Arbitraj corect și ferm, sunt nejustificate criticile pur subiective ale lui Xavi, care se dicreditează în calitate de antrenor prin acest comportament dezgustător de tip Lucescu senior. Cu stimă

Serios ? Cum rămâne cu penaltyul acordat degeaba Parisului ? (intrarea a fost la minge, doar cei ce nu vor sa vada nu vad). Cum ramane penaltyul evident dar neacordat Barcelonei? Faza cu cartonasul rosu acordat in prima repriza e si ea discutabila, dar hai sa zicem ca acolo ii putem da credit, dar in rest nu, absolut nu! Un arbitru care a venit chitit să rezolve situatia in favoarea unei echipe, si din cate se pare a fost sustinut si de cei de la VAR, semn că lucrarea a fost la un nivel mult mai inalt.

traian_v
traian_v  •  17 Aprilie 2024, 14:18

Eliminarea antrenorului este dupa carte, ne-negociabila. Spargi panoul publicitar, langa arbitru, rosu clar. Nici o sansa. La faultul de ultim aparator de asemenea rosu clar. singura alternativa era sa nu dea fault deloc ceea ce nu se putea.

Functionarul9
Functionarul9  •  17 Aprilie 2024, 13:57
Postat de elgabri pe 17 Aprilie 2024, 09:58

Kovacs a arbitrat peste asteptari !!

Ba nu ! Nicidecum ! A arbitrat in nota lui ... "originala si nonconformista", pentru ca ii place sa iasa mereu in evidenta, indiferent de costuri !

Vezi toate comentariile (18)
Comentează