INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AC MILAN

Italienii s-au săturat și pun tunurile pe Ciprian Tătărușanu: „După dezastrul din ianuarie, e clar”

Italienii au analizat prestațiile lui Ciprian Tătărușanu (36 de ani) din acest sezon și au ajuns la o concluzie: „Maignan trebuia înlocuit altfel”.
Italienii au analizat prestațiile lui Ciprian Tătărușanu (36 de ani) din acest sezon și au ajuns la o concluzie: „Maignan trebuia înlocuit altfel”.

Articol de - Publicat marti, 31 ianuarie 2023 19:52 / Actualizat marti, 31 ianuarie 2023 20:25

Italienii au analizat prestațiile lui Ciprian Tătărușanu (36 de ani) la AC Milan în acest sezon și au ajuns la o concluzie: „Maignan trebuia înlocuit altfel”.

„După dezastrul din ianuarie, e clar: Mike Maignan trebuia înlocuit altfel. Ciprian Tătărușanu, oricât de mult ar fi încercat, nu are același nivel ca francezul, nu doar la nivel tehnic, ci și în ceea ce privește caracterul”, notează milannews.it.

„Vi le aduc în vestiar” » Berlusconi, presat să respecte promisiunea scandaloasă făcută fotbaliștilor: „M-au sunat de 100 de ori”
ITALIA
„Vi le aduc în vestiar” » Berlusconi, presat să respecte promisiunea scandaloasă făcută fotbaliștilor: „M-au sunat de 100 de ori”

Ciprian Tătărușanu, „sub lupa” italienilor

Tătărușanu a intrat în poarta lui Milan în octombrie, când Maignan, titularul de drept, s-a accidentat. Prestațiile sale înainte de întruperea pentru Campionatul Mondial au fost decente, însă de la revenirea competițiilor de club nivelul lui „Tătă” a scăzut vizibil.

După meciul cu Sassuolo, pierdut de Milan cu 2-5, Ciprian a ajuns la un total de 33 de apariții în tricoul „rossonerilor”. A primit 48 de goluri, ceea ce înseamnă o medie de 1,4 goluri pe meci. A păstrat poarta intactă în doar 9 partide.

Maignan este la Milan din 2021, când era adus de la Lille pentru 15 milioane de euro. A bifat de atunci 48 de meciuri pentru campioana Italiei și a primit 42 de goluri. Are o medie de 0,8 goluri încasate pe meci, mult mai mică decât a lui Tătărușanu.

Diferența uriașă este în ceea ce privește numărul partidelor în care poarta Milanului a fost păstrată intactă. Cu Maignan între buturi, rossonerii nu au primit gol în 21 de meciuri.

„Chiar dacă Milan are o apărare mai slabă în general în actualul sezon, e clar că poarta rossonerilor a arătat altfel cu Maigan între buturi. Comparațiile dintre cei doi nu au sens, diferența e clară, fără să îl jignim pe Tătărușanu.

Calitatea de lider a lui Maignan lipsește apărării. El i-ar fi putut ajuta mai bine decât Tătărușanu pe colegii săi dezorientați din apărare. Conducerea clubului trebuia să procedeze altfel în ceea ce privește înlocuirea portarului francez. Vina pentru eșecurile lui Milan nu poate fi pusă doar în cârca lui Tătărușanu”, au încheiat cei de la milannews.

În ultimele două etape de campionat, Milan a pierdut cu 2-5, împotriva lui Sassuolo, și 0-4, în fața lui Lazio. Campionii au căzut pe locul 5 în Serie A.

VIDEO. Rezumat: AC Milan - Sassuolo 2-5

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Barcelona a pierdut singurul fundaș dreapta din lot » Jucătorul și-a făcut bagajele și a plecat în Portugalia

Cu 4 competiții de jucat, Real Madrid a primit o veste proastă: un titular stă două luni pe tușă

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  31 Ianuarie 2023, 23:18

...italienii au recunoscut ...tatarusinea nu e vinovat ...vinovat este cine l a bagat titular...

roost.eradevar.at
roost.eradevar.at  •  31 Ianuarie 2023, 21:01

1,4 goluri pe meci inseamna chiar o medie buna fata de 5 goluri pe meci cat are Tarnovanu in ultimele 2 meciuri europene ale zecesebeului

Vezi toate comentariile (2)
Comentează