INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GALATASARAY

Alex Cicâldău i-a dezamăgit pe scouteri la derby-ul cu Fenerbahce » Procent de pase incredibil de slab!

Alex Cicâldău a fost urmărit la derbyul lui Galatasaray cu Fenerbahce, 0-2, foto: Imago
Alex Cicâldău a fost urmărit la derbyul lui Galatasaray cu Fenerbahce, 0-2, foto: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 12 aprilie 2022 19:52 / Actualizat marti, 12 aprilie 2022 20:18

Mijlocașul în vârstă de 24 de ani, Alex Cicâldău, a fost urmărit la derbyul lui Galatasaray cu Fenerbahce, 0-2, de mai mulți emisari ai unor cluburi europene. Joc în care n-a ieșit cu nimic în evidență.

Cumpărat de Galatasaray cu 6,5 milioane de euro de la CSU Craiova, Alex Cicâldău a avut duminică ocazia de a impresiona. Avea un motiv special, la derby-ul cu Fenerbahce (pierdut cu 0-2). În tribune erau mai mulți scouteri ai unor cluburi continentale veniți să-l urmărească pe „tricolor”, a aflat cotidianul turc Fanatik. 

„Am informații că prizezi cocaină!” » Discuția secretă purtată de Mourinho cu Adi Mutu, cu scurt timp înaintea scandalului de dopaj de la Chelsea: „De acolo avea informațiile”
CHELSEA
„Am informații că prizezi cocaină!” » Discuția secretă purtată de Mourinho cu Adi Mutu, cu scurt timp înaintea scandalului de dopaj de la Chelsea: „De acolo avea informațiile”

Alexandru Cicâldău, 10 mingi greșite din 18

A dezamăgit încă o dată. Și pe fanii ”Cim-Bom-Bom”, și pe cei emisarii interesați de un eventual transfer al mijlocașului în vârstă de 24 de ani. 

Cicâldău a fost primul schimbat de antrenorul Torrent, în minutul 74. Conform Fotomac, a atins mingea doar de 33 de ori și a încercat 18 pase, mingea ajungând la adversari de 10 ori. Un procent de reușită de 44,4%! 

Un jurnalist turc, Levent Tüzemen, a criticat conducerea clubului la postul de televiziune A Spor: „Ar trebui să le fie rușine celor care au dat 10 milioane de euro pentru a-i aduce aici pe acești români". Se referea la președintele Burak Elmas și la Fatih Terim, fostul antrenor. Ei au insistat pentru transferuri. 

„Nici nu-ți dai seama când joacă Cicâldău” 

Și Osman Șenher, un alt ziarist local, de la Milliyet, a evidențiat prestația slabă a lui Cicâldău: „Nici nu-ți dai seama când joacă și când nu joacă. N-ar trebui să fie atât de ușor să porți tricoul lui Galatasaray. Acesta este cuvântul meu adresat celor care au plătit 6,5 milioane de euro pentru jucătorul român".

Citește și: 

Brazilianul Ronaldo, într-un interviu acordat lui Del Piero: „V-am zis de atâția ani că el merită Balonul de Aur, dar m-ați criticat!”

Bayern Munchen nu crede în transferul lui Lewandowski la Barcelona: „Nu suntem deloc îngrijorați”

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (4)
penultimul
penultimul  •  17 Aprilie 2022, 04:53

Da toată echipa e de gluma. Cel puțin Bafetimbi strica mai multe mingii decât Moruțan.

penultimul
penultimul  •  17 Aprilie 2022, 02:52
Postat de elefterie pe 12 Aprilie 2022, 20:43

Celor de la Galata să le fie rușine că au adus doi români cu 10 milioane?? Păi și ăia de la Parma, care au dat 11 milioane doar pe unul singur?!

La Parma sa fie pedepsiți cu canon. Pâine neagră cu apa doar și să facă mătănii de trei ori pe zi. Daca au fost bani câștigați cinstit ce s-au plătit pe Man și au fost 10 milioane într-adevăr.

491935809091360
Dec Roșu  •  12 Aprilie 2022, 23:58

...și ce mai vuiau ziarele din Romania când a dat o centrare care s-a materializat cu gol împotriva Barcelonei in UEFA League. A fost doar o centrare norocoasă nicidecum o pasă...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează