INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CEHIA

Antrenorul Slaviei Praga are un mesaj pentru Nicolae Stanciu: „Ne-ar plăcea să revină, dar nu e suficientă doar dorința”

Nicolae Stanciu, în albastru // Foto: Imago
Nicolae Stanciu, în albastru // Foto: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 12 iulie 2023 20:15 / Actualizat miercuri, 12 iulie 2023 21:56

Jindřich Trpišovský regretă plecarea lui Nicolae Stanciu (30 de ani) în China: „Nu știu dacă Slavia și-l permite acum pe Nico. Una este dorința de a-l avea din nou la echipă, alta este latura financiară”.

Nicolae Stanciu a lăsat multe regrete în spate când a acceptat în urmă cu un an și jumătate oferta din China. Cel mai mult îi duce dorul antrenorul Jindřich Trpišovský, care a vorbit despre mijlocașul român într-un interviu în presa din Cehia. 

„Ușa este mereu deschisă pentru Nico. Ne-ar plăcea să se întoarcă. Desigur, există întotdeauna dorința de a-l avea din nou la Slavia pe de o parte, iar pe de alta vine latura financiară. Nu știu dacă clubul își poate permite să-l transfere înapoi de la Wuhan Three Towns”, a declarat tehnicianul Slaviei.

Nicolae Stanciu, decisiv la prima victorie după 40 de zile » Etapa trecută a fost fluierat la Wuhan
CHINA
Nicolae Stanciu, decisiv la prima victorie după 40 de zile » Etapa trecută a fost fluierat la Wuhan

Antrenorul Slaviei Praga: „Îl așteptăm cu brațele deschise pe Stanciu"

„Nico e un jucător excepțional, o mare persoană. Eu personal am avut o relație foarte bună, ne-am înțeles perfect. În același timp, simt că el trebuie să fie un jucător în acea echipă în care este plăcut de toți, colegi și suporteri. Iar una dintre acestea e Slavia, îl așteptăm cu brațele deschise”, a mărturisit Trpišovský. 

Și fanii Slaviei își doresc ca Stanciu să revină la echipa în alb și roșu, postând pe rețelele de socializare mesaje adresate internaționalului român.

Nicolae Stanciu are 9 assisturi în acest sezon la Wuhan Three Towns

Cotat la 5,5 milioane de euro pe transfermarkt.com, internaționalul român mai are contract cu Wuhan până la sfârșitul anului viitor. În primul sezon la echipa din China a contribuit la câștigarea titlului, cu 10 goluri și 12 assisturi în 27 de meciuri. 

În al doilea, a reușit 9 pase decisive în 17 meciuri în campionat și Supercupă, fără a înscrie vreun gol. Wuhan Three Towns se află după 16 etape pe locul 8, la 14 puncte de liderul Shanghai Port.

Citește și alte știri despre stranieri: 

Motivul pentru care Chiricheș îl ține în șah pe Becali » 3 opțiuni pentru căpitanul „naționalei”

Dan Petrescu, meci infernal în Coreea de Sud, cu două goluri marcate în prelungiri: „Un joc ciudat. Păcat!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează