INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CHINA

Nicolae Stanciu, decisiv la prima victorie după 40 de zile » Etapa trecută a fost fluierat la Wuhan

Nicolae Stanciu // Foto: Imago
Nicolae Stanciu // Foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 03 iulie 2023 19:11 / Actualizat luni, 03 iulie 2023 19:46

Nicolae Stanciu (30 de ani), cel mai bun jucător anul trecut, esențial la primul titlu din istoria lui Wuhan Three Towns, i-a criticat dur pe suporterii care i-au huiduit pe el și pe colegii lui în urmă cu o săptămână. „Tricolorul” a oferit un assist în ultimul meci și Wuhan a învins din nou, după mai mult de o lună fără victorie.

Campioană sezonul trecut, un titlu devenit oficial în decembrie 2022, la primul său sezon în elita Chinei, cucerind și Supercupa ulterior, Wuhan Three Towns a avut un start greu în actuala stagiune. Locul 9 după 13 etape, cu trei victorii, opt egaluri și două înfrângeri.

Nicolae Stanciu se revoltă în China » Mesaj extrem de dur pentru fanii care-l contestă la Wuhan: „Nu vă vreau la stadion!”
China
Nicolae Stanciu se revoltă în China » Mesaj extrem de dur pentru fanii care-l contestă la Wuhan: „Nu vă vreau la stadion!”

Nicolae Stanciu are alt antrenor. Spaniolul campion a fost înlocuit

Nu mai câștigase din 23 iunie, de atunci urmând o serie de patru meciuri în care nu mai învinsese pe nimeni (trei remize și un eșec). După 1-1 cu Shandong Taishan, antrenorul spaniol Pedro Morilla a fost demis și înlocuit cu japonezul Tsutomu Takahata.

A mai trecut o etapă, alt egal, 0-0 acasă cu „lanterna” Dalian Pro, partidă în timpul căreia fanii albaștrilor și-au fluierat propriii jucători. Astăzi însă, Wuhan a câștigat după 40 de zile, 3-1 în deplasarea de la Shenzhen și a urcat un loc, ajungând pe 8.

Nicolae Stanciu: zero goluri, 8 assisturi

În 2022, Nicolae Stanciu a fost cel mai bun jucător al lui Three Towns, cu 10 goluri și 12 assisturi, liderul campioanei. În 2023, nici el nu a mai evoluat la fel de bine. Nu a mai înscris niciun gol în aceste 14 etape, dar a oferit opt pase decisive, ultima oară în acest meci, împotriva lui Shenzhen.

Runda trecută, nu a suportat să fie huiduit de suporterii lui Wuhan și a postat un mesaj dur pe social media. „Nu am mai spus niciodată acest lucru până acum, dar nu vreau prezența voastră la stadion dacă nu încurajați echipa", a atacat Stanciu pe Instagram.

Nicolae Stanciu: „Veniți la stadion să încurajați echipa și în momentele dificile”

„Nu uitați că, în 2021, formația era în divizia secundă. În urmă cu șase luni, am făcut istorie în acest oraș și în acest club, câștigând primul titlu, iar recent am cucerit și Supercupa. În curând, vom reprezenta China în cea mai mare competiție, Liga Campionilor Asiei”, a scris jucătorul în vârstă de 30 de ani.

Stanciu a completat: „Veniți la stadion să încurajați echipa, și în momentele bune, dar mai ales în cele dificile! Mulțumesc majorității fanilor care ne sprijină mereu”.

VIDEO Nicolae Stanciu: „Cu siguranță, pe mine banii nu m-au schimbat! La mine a fost o dorință foarte, foarte mare de a câștiga”

Citește și alte știri despre stranieri:

Fabrizio Romano a anunțat transferul verii pentru Răzvan Lucescu » Vine direct de la Chelsea

Tot mai aproape de FCSB? Italienii au aflat planul lui Vlad Chiricheș

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (3)
alenb
alenb  •  03 Iulie 2023, 20:33

L-a vazut cineva pe teren in meciurile cu Kosovo si Elvetia? “Valoarea” Stanciu nu mai e bun nici de campionatul chinezesc.

emil1986
emil1986  •  03 Iulie 2023, 20:26
Postat de parachioara5 pe 03 Iulie 2023, 20:12

...ha...ha...un jucator bun de nimik ...chemati l la nationala ...sa ne bata Israelul de doua ori...

Uite unde era specialistul ... lui peste prăjit. Ma, tu nu trebuia sa fii postac, ci selecționer. :))

parachioara5
parachioara5  •  03 Iulie 2023, 20:12

...ha...ha...un jucator bun de nimik ...chemati l la nationala ...sa ne bata Israelul de doua ori...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează