INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ISRAEL

Veste rea pentru Adrian Păun! Cât va lipsi atacantul lui Hapoel Beer Sheva după cel mai bun meci din Israel

Articol de - Publicat luni, 26 decembrie 2022 17:56 / Actualizat luni, 26 decembrie 2022 18:27

Astăzi s-a confirmat, în urma rezonanței magnetice, ruptura musculară suferită la gambă de Adrian Păun, jucătorul în vârstă de 27 de ani al Hapoel Beer Sheva. Va fi indisponbil șase săptămâni.

Verdict dur pentru Adrian Păun și Hapoel Beer Sheva. Astăzi, rezonanța magnetică a confirmat ceea ce așteptau și medicii echipei israeliene. Atacantul în vârstă de 27 de ani a suferit o ruptură la gambă și va fi indisponibil șase săptămâni exact când Hapoel avea mai mare nevoie de el. În lupta pentru titlu cu Maccabi Haifa, campioana ultimelor două sezoane.

Adrian Păun, cursă de 60 de metri

Sâmbătă seară, la 3-2 cu Beitar Ierusalim, Păun a fost cel mai bun jucător al lui Beer Sheva. Transferat definitiv în noiembrie de la CFR, pentru 500.000 de euro (contract până în 2026), acesta a reușit un gol fantastic la roș-albi, după o acțiune splendidă.

În minutul 53, a plecat din propria jumătate de teren și, la capătul unui slalom printre fundașii adverși, a finalizat cu un șut puternic și plasat, din interiorul careului.

Păun a marcat un gol special în Israel, apoi s-a „rupt”! Cât poate lipsi românul
ISRAEL
Păun a marcat un gol special în Israel, apoi s-a „rupt”! Cât poate lipsi românul

Adrian Păun a ieșit în aplauzele fanilor

Doar un sfert de oră mai târziu, Păun s-a accidentat la gambă. A părăsit terenul în aplauzele spectatorilor. Șchiopăta. Și rezultatul RMN-ului îl îndepărtează de gazon pentru o lună și jumătate.

2goluri și o pasă decisivă are Adrian Păun la Hapoel Beer Sheva în 10 meciuri jucate în campionatul israelian

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Reacția unui mare antrenor faţă de situaţia fotbalistului condamnat la moarte în Iran: „Să înceteze cu barbaria asta! Amir trebuie eliberat cât mai repede!”

Șeful lui Al Nassr, detalii despre negocierile cu Cristiano Ronaldo: „Au o magnitudine enormă pentru club, țară și fotbal”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
daniaania
daniaania  •  27 Decembrie 2022, 13:04

Din păcate majoritatea jucătorilor noștrii nu fac antrenament cat trebuie, înainte și după. De aceea se accidentează ușor. Deac după ce a venit de la Shalke a învățat cum se face. Să joci cateva meciuri și să te rupi ii o problema pt club.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează