INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Man și Mihăilă impresionează Italia: „Pot fi săgețile Parmei” » Dar și așteptările sunt mari: „Trebuie să facă diferența”

Dennis Man și Valentin Mihăilă impresionează la Parma. Foto: Imago Images
Dennis Man și Valentin Mihăilă impresionează la Parma. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat joi, 27 aprilie 2023 21:57 / Actualizat joi, 27 aprilie 2023 21:57

Extraordinarul gol al lui Dennis Man, care a adus victoria Parmei la 2-1 cu Cagliari, a fost ales cel mai frumos al ultimei etape din Serie B. „Și Man, și Mihăilă sunt în formă și dornici să iasă în evidență”, a comentat Parma Live.

După patru luni, Dennis Man a marcat din nou pentru Parma. În al patrulea meci la rând în care a intrat ca rezervă, numărul 98 a făcut spectacol la 2-1 cu Cagliari, acasă, pe „Ennio Tardini”.

„Nu mai puteam să tac” » Simona Halep, interviu-eveniment, la 6 luni de la izbucnirea scandalului de dopaj: „Nu e corect să stau atât fără să fiu judecată!”
INTERVIU
„Nu mai puteam să tac” » Simona Halep, interviu-eveniment, la 6 luni de la izbucnirea scandalului de dopaj: „Nu e corect să stau atât fără să fiu judecată!”

Dennis Man, cursă cu patru obstacole depășite și un șut în vinclu

În minutul 72, la 1-1, antrenorul Fabbio Pecchia l-a chemat de pe bancă. Valentin Mihăilă era deja pe teren de cinci minute, dar Man a fost cel care a înscris golul victoriei. O acțiune superbă. 

Sprint în bandă, apoi pătrundere în interior, cu patru adversari depășiți și o finalizare de clasă, cu mingea plasată în vinclu. Una dintre cele mai frumoase reușite ale carierei lui Dennis, poate cea mai frumoasă. Lega B a decis că Man a înscris golul etapei în divizia secundă italiană!

Valentin Mihăilă a încercat o „scăriță" de efect la penalty

Mihăilă putea puncta și el la 2-1 cu Cagliari. În final, „tricolorul” a obținut un penalty, după o dublă fentă prin care depășise doi jucători sarzi, și a insistat să execute. „I-am spus lui Vale că trag eu, dar voia să marcheze și el”, a dezvăluit Man discuția de pe teren cu Mihăilă. 

A încercat o „scăriță" de efect, numai că portarul sârb Radunovic a decriptat secretul șutului, s-a răsucit și a aruncat mingea peste transversală.

Dennis Man și Valentin Mihăilă impresionează Italia: „Momentele de lumină ale celor două talente din România"

Evoluția amândurora a fost apreciată de presa locală, cu un mare plus pentru Dennis. Într-un editorial apărut pe site-ul Parma Live, Rocco Azzali i-a lăudat pe amândoi. 

Să ne bucurăm de momentele de lumină ale celor două talente din România, ambii în formă și ambii dornici să impresioneze (Mihăilă, chiar prea mult). Exploziile lui Man și cursele furibunde ale partenerului său pot fi acele săgeți în plus pentru arcul lui Pecchia, care s-a putut baza prea puțin pe români din cauza deselor probleme fizice ce le-au limitat continuitatea”.

Emanuele Calaio: „Dennis Man e un jucător de categorie superioară și așteptările sunt mari în cazul lui”

Dennis este lăudat și de un fost atacant al Parmei. „Man e un jucător care s-a descurcat foarte bine și în Serie A. Un jucător de categorie superioară”, a declarat Emanuele Calaio pentru Parma Live. Acesta spune că „și așteptările sunt mari în cazul lui. Trebuie să facă diferența”.

  • Golul lui Dennis Man poate fi văzut de la minutul 3:08
  • Penalty-ul ratat de Valentin Mihăilă poate fi văzut de la minutul 3:33

Citește și:

Massimo Maccarone, coșmarul lui FCSB, și-a amintit de semifinala Cupei UEFA din urmă cu fix 17 ani

Furia antrenorului lui Juventus, după înfrângerea din Cupa Italiei: „Sunteți de rahat!”

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (2)
fibra
fibra  •  28 Aprilie 2023, 08:40

Cine sa inteleaga ceva.O saptamana sunt genii,o saptamana sunt facuti praf.Mai degraba ai nostri ca deobicei umfla ce nu merita.

fc_zcsb_manita_manita
fc_zcsb_manita_manita  •  28 Aprilie 2023, 07:43

:))))))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează