INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Galatasaray a avut ofertă de 15 milioane de euro pentru Olimpiu Moruțan, dar a ignorat-o

Olimpiu Moruțan. Foto: Instagram
Olimpiu Moruțan. Foto: Instagram

Articol de - Publicat vineri, 28 iulie 2023 15:29 / Actualizat vineri, 28 iulie 2023 16:42

Președintele lui Samsunspor, Yuksel Yildirim, a mărturisit că a vrut să-i la echipa nou-promovată pe Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău, însă s-a lovit de sumele mari cerute de Galatasaray.

Destule echipe din Super Lig s-au interesat, în această vară, de cei doi români de la Galatasaray. Pentru Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău a făcut oferte și o nou-promovată, Samsunspor, însă negocierile s-au încheiat în momentul în care președintele Yuksel Yildirim a aflat pretențiile campioanei Turciei. 

„Ni se par un pic cam scumpi. Cu toate acestea, situația lui Moruțan nu e clarificată definitiv. Cel mai probabil cred îl vor vinde în Orientul Mijlociu, saudiții plătesc mulți bani”, a declarat șeful lui Samsunspor, pentru agenția SporX.

Antrenorul lui Galatasaray a luat decizia în privința lui Olimpiu Moruțan » Unde va juca „tricolorul”
TURCIA
Antrenorul lui Galatasaray a luat decizia în privința lui Olimpiu Moruțan » Unde va juca „tricolorul”

Președintele lui Samsunspor: „Moruțan să profite de această oportunitate”

Oferta foarte tentantă a venit și a crescut de la 10 milioane la 15 milioane de euro, fără ca Galata să dea vreun răspuns. Yuksel Yildirim are și o soluție pentru fostul jucător de la FCSB. „Este tânăr. Poate exista o oportunitate în care să câștige bani pe care nu îi va obține niciodată în unu sau doi aici și apoi are și timp să se întoarcă în Europa", a adăugat Yuksel Yildirim.

Doar Konyaspor a rămas în cursă

Evoluțiile lui Moruțan în cantonamentul din Austria au fost apreciate de antrenorul Okna Buruk, iar în joi, meciul cu Zalgiris, din al doilea tur preliminar al Conference League, a fost printre cei mai buni, deși n-a jucat decât 20 de minute pentru „roș-galbeni”. 

Motive ca Olimpiu să nu mai fie împrumutat sau chiar vândut în actualul mercato. Lucru care s-ar putea întâmpla cu Alexandru Cicâldău, Galatasaray negociind cu cei de la Konyaspor.

Alexandru Cicâldău, exclus din lotul lui Galatasaray pentru Liga Campionilor: „Va pleca în această vară”
TURCIA
Alexandru Cicâldău, exclus din lotul lui Galatasaray pentru Liga Campionilor: „Va pleca în această vară”

Moruțan a influențat 14 goluri pentru Pisa

Împrumutat la Pisa în sezonul trecut, Moruțan nu a fost cumpărat de echipa italiană din Serie B care nu a promovat, neactivând clauza din contract, de 5,5 milioane de euro. 

Asta chiar dacă cifrele jucătorului n-au fost deloc slabe, 6 goluri și 8 pase decisive în 36 de meciuri pentru squadra toscană. În primul sezon la Galatasaray, Moruțan a dat 3 goluri și 5 pase decsisive în 34 de partide.

Citește și alte știri despre stranieri: 

Ionuț Radu îi cere ajutorul lui Alex Dobre, fost la Bournemuth: „Îl voi suna pentru a afla fiecare detaliu despre club”

Antrenorul Parmei, sfat pentru Mihăilă: „Are nevoie să-și regăsească liniștea. Asta îl va ajuta la condiția fizică”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
Onu0809
Onu0809  •  28 Iulie 2023, 20:52

Nu a vrut nimeni sa ii ia pe amărâții aia doi care umbla ca siamezii de se amuza lumea când se rostește numele lor, tot timpul împreună. Lolek și Bolek, Stan și Bran, ciocandău și moruțean.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează