INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SPANIA

Scoțienii l-au „invadat” pe Ianis Hagi: „Îți plătesc eu biletul, numai vino înapoi!”

Ianis Hagi
Ianis Hagi

Articol de - Publicat luni, 09 octombrie 2023 16:17 / Actualizat luni, 09 octombrie 2023 16:29

Titular la Deportivo Alaves în ultima vreme, Ianis Hagi (24 de ani) a realizat un bilanț al partidelor jucate de basci în ultima vreme ♦ În secțiunea de comentarii și-au făcut apariția numeroși scoțieni care îl cer înapoi la Rangers pe român. „Cât costă biletul de avion? Ți-l plătesc eu”, scrie unul dintre aceștia.

Împrumutat de la Rangers în finalul lunii august, Ianis Hagi s-a impus ca titular la Deportivo Alaves. Decarul român a început ca titular ultimele 4 partide, din care Deportivo a obținut două puncte.

Înainte să se alăture echipei naționale pentru meciurile din această lună cu Belarus, respectiv Andorra, Ianis a publicat pe rețelele de socializare o postare în care analizează rezultatele recente ale bascilor.

Laude pentru Ianis Hagi în presa spaniolă: „Cu fiecare săptămână trecută, se adaptează mai bine și participă consistent la joc”
SPANIA
Laude pentru Ianis Hagi în presa spaniolă: „Cu fiecare săptămână trecută, se adaptează mai bine și participă consistent la joc”

Scoțienii îl cer pe Ianis Hagi înapoi la Rangers

„Trecând în revistă ultimele 3 meciuri înainte de pauză, am jucat bine și sentimentele echipei sunt pozitive. Vom continua să muncim din greu și să luptăm la fiecare meci. Suntem pe drumul cel bun și rezultatele vor fi din ce în ce mai bune”, a scris românul.

Secțiunea de comentarii a fost „invadată” de fani ai lui Rangers, în general scoțieni care-l cer pe mijlocașul român înapoi la Glasgow. Iată câteva dintre comentarii:

  • „Poți să te întorci acum, frate” 
  • „La drum în ianuarie” 
  • „Te întorci în ianuarie, prietene” 
  • „Acum că a plecat Beale poți să te întorci” 
  • „Întoarce-te oricând vei fi pregătit, dacă ai face-o acum ar fi minunat” 
  • „Cât costă biletul de avion? Sunt dispus să-l plătesc eu” 
  • „Vino înapoi la Rangers în ianuarie, Hagi. Omul cel rău a plecat” 
  • „Avem nevoie de tine, prietene, de oameni cărora să le pese de echipă”

Practic, o bună parte dintre fanii lui Rangers speră ca împrumutul românului la Deportivo Alaves să fie încheiat prematur, în ianuarie 2024. Ianis a plecat de la Rangers după ce a primit foarte puține șanse din partea antrenorului Michael Beale în acest început de sezon. Între timp, Beale a fost demis. 

Mai multe știri despre stranieri: 

Vizită specială în Portugalia » Ladislau Boloni, revenire emoționantă pe stadionul lui Sporting Lisabona

Adrian Mutu, scos din sărite în conferința din Azerbaidjan: „Dacă vrei să mă întrebi ceva, fă-o direct!”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (6)
Draconian
Draconian  •  09 Octombrie 2023, 23:30

Nu sînt mai omule scotieni, sînt tot fanii lu Alaves, cînd dai click pe numele lor toti sînt spanioli de fapt, nu mai stie oamenii saracii cum sa mai scape de Ianis..

iongeorgedan
iongeorgedan  •  09 Octombrie 2023, 19:53

Scotienii plang dupa el pentru ca s-a rupt banca pe care statea antrenoru daca nu mai e Hagi sa o lustruiasca. Mare jucator

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  09 Octombrie 2023, 19:40

...numai asa se csalveaza Alaves Yannis e o piatra de moara la gatul lui Alaves ...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează