INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  RANGERS

Ilie Dumitrescu a discutat cu Gică Hagi despre situația lui Ianis: „Știți cum este mental?”

Gică Hagi și Ilie Dumitrescu sunt buni prieteni
Gică Hagi și Ilie Dumitrescu sunt buni prieteni

Articol de - Publicat luni, 21 august 2023 17:36 / Actualizat marti, 22 august 2023 02:46

Ilie Dumitrescu dezvăluie că a discutat recent cu Gică Hagi despre situația complicată pe care Ianis o traversează la Rangers. Apropiat de familia Hagi, „Mister” afirmă că, în ciuda răbufnirii din week-end, când a reclamat statutul său, Ianis e liniștit din punct de vedere mental.

„Eu am atins subiectul. Mental e extraordinar, să știți. Sigur, n-are cum să fie fericit cu acest statut (n.r. - de rezervă), dar a spus că e la dispoziția antrenorului. 

E un subiect delicat, nici cu Ianis nu poți vorbi prea mult despre asta. El vrea să demonstreze, să redevină acel jucător care era înainte de nenorocita de accidentare. Să nu uităm că puteam avea și noi un jucător în finala Europa League dacă nu intervenea accidentarea (n.r. - Rangers, fără Ianis, a disputat finala în 2022). 

Mental e puternic și cred că va reuși [să revină la forma de dinainte de accidentare] E diferit. E foarte puternic mental și vă dau un singur exemplu, momentul în care el a venit la echip națională, deși i s-a spus că-și poate lua o vacanță de șase săptămâni. Vedeți, așa este Ianis”, a punctat Ilie Dumitrescu, la emisiunea „Digi Sport Special”. 

Ianis Hagi plătește pentru declarațiile belicoase » Neconvocat pentru play-off-ul cu Eindhoven

Ianis Hagi, 24 de ani, n-a fost reținut în lotul lui Rangers pentru play-off-ul din Liga Campionilor, cu PSV Eindhoven, după ce s-a plâns în week-end că joacă puțin. 

Replica tehnicianului englez a venit astăzi, când a anunțat lotul lui Rangers pentru „dubla” cu PSV Eindhoven din play-off-ul Ligii Campionilor (22/30 august). Ianis nu se regăsește printre jucătorii convocați, deși, potrivit tabloidului scoțian Daily Record, inițial fusese nominalizat!

Jurnaliștii de la Ibrox Noise au explicat care ar putea fi motivul pentru care Hagi jr nu se află în grațiile managerului: „El nu este jucătorul lui Beale. A fost adus de Steven Gerrard. Iar Beale a înlocuit aproape întreaga echipă care a jucat anterior pentru Giovanni van Bronckhorst sau Gerrard”. 

Ianis Hagi a reacționat după ultimul meci al lui Rangers, în care a intrat abia în repriza secundă: „Sunt dezamăgit!”

Sâmbătă, Ianis Hagi s-a declarat dezamăgit de decizia antrenorului său, Michael Beale, care l-a lăsat din nou pe banca de rezerve la Rangers.

„Orice fotbalist își dorește să joace. Cu siguranță sunt dezamăgit de această situație, dar îi respect deciziile antrenorului. Asta nu înseamnă că sunt de acord cu ele, dar le respect, el este antrenorul echipei. Eu sunt un simplu jucător, iubesc fotbalul. Mă antrenez zilnic la sută la sută.

M-am întors după o accidentare care m-a ținut un an departe de fotbal. Ei mă cunosc, îmi știu istoria la acest club. Vreau doar să joc”, a punctat Ianis, conform scotsman.com.

VIDEO Ianis Hagi, în acțiune la antrenamentele lui Rangers

Citește și alte știri de actualitate: 

Dan Șucu, încântat de un fotbalist al Rapidului: „Modest, talentat, cu un bun simț fantastic! Cu Farul a fost seara lui și a lui Bergodi”

EXCLUSIV Ovidiu Burcă are o nouă primă opțiune de atacant la Dinamo: „Este ca un pitbull pe teren, dar în afara lui citește mult și scrie poezii”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (5)
Amen975ZQzamolxe
Amen975ZQzamolxe  •  22 August 2023, 12:21

Este "Subtire" si la propiu si la figurat , asa s-a nascut... De ai mentalitate , "ari" terenul de fotbal in timpul meciului . Nu are conditie fizica si ce este mai grav : nu stie sa stea in teren .

parachioara5
parachioara5  •  22 August 2023, 09:09

Yannis inainte de accidentare era intro forma excelenta...il bagau numai cu echipe satesti si comunale ...cu Celtic nu avea voie ...acolo era altceva ...nu era pentru el ...

niculaemoromete
niculaemoromete  •  21 August 2023, 23:09

Mentalul lui Ianis Hagi este asemănător cu mentalul lui Ilie Dumitrescu, cel care a pus ghetele în cui la 28 de ani , că ultimii doi nu i-aș mai număra degeaba... Îmi pare rău de Ianis, dar pare un copil care n-a avut nici o lipsă majoră care să-i genereze o adevărată dorință de a reuși. E respectuos pe teren, ***, nu știu ce l-ar face rău, bătăios, bărbătos...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează