INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  READING

José Gomes, managerul lui Reading, e încântat de George Pușcaș: „Un vârf cu instinct natural pentru a marca” » Prima reacție a „tricolorului”

Articol de - Publicat joi, 08 august 2019 11:12

José Gomes, managerul lui Reading, l-a transformat pe George Pușcaș, atacantul de 23 de ani cumpărat de la Inter, în cel mai scump jucător din istoria clubului: 8 milioane de euro.

După un Euro U21 la nivel maxim, George Pușcaș ar fi vrut să rămână în Italia, în Serie A. Sau să joace în Top 5 Europa. În cele din urmă, a ajuns în Championship, pentru că doar Birmingham City și Reading (ambele din liga secundă engleză) s-au apropiat de pretențiile Interului. 

A ales Reading (locul 20 din 24 sezonul trecut, 1-3 acasă cu Sheffield Wed. în prima etapă), care plătește 8 milioane de euro, urmând să se adauge alte două milioane dacă atinge obiectivele propuse. Este însă la doar 66 de kilometri de Londra. 

„Am ales Reading pentru că m-a dorit mult”

Când eram mic, mă uitam la fotbalul englez. E o mare provocare să joc aici. Am ales Reading pentru că m-a dorit mult", au fost primele cuvinte ale „tricolorului” pentru site-ul alb-albaștrilor.  


Ieri, după ce atacantul în vârstă de 23 de ani s-a fotografiat cu noul tricou, managerul lui Reading s-a arătat încântat de marele transfer al verii, cel mai scump din istoria clubului. „George e un vârf tânăr, talentat, cu foame de goluri. Are un instinct natural pentru a marca”, l-a prezentat portughezul José Gomes, aflat de o jumătate de an la „The Royals”. „Fără goluri, nu poți câștiga meciurile și noi avem acum mai multe opțiuni pentru ultima treime a terenului"

„Jucătorul care aduce goluri”

Directorul executiv al grupării din Berkshire, Nigel Howe, crede că "Pușcaș este exact ce aveam nevoie. Jucătorul care aduce goluri. De-abia aștept să-l văd în acțiune".  
George confirmă ceea ce spun oficialii lui Reading: „Sunt vârf, îmi place să joc în acea zonă și dau totul pe teren, pentru echipă, pentru club”. Ar putea debuta chiar sâmbătă în Championship, împotriva lui Hull City.

1.000.000 €este salariul anual al lui George Pușcaș la Reading; a semnat un contract pe cinci sezoane

9 jucătoria adus Reading în această vară, însă doar doi cumpărați: Pușcaș (8 milioane) și Lucas João (5,4); restul, gratis sau împrumut

"Cunosc stilul lui Reading, am vorbit cu managerul şi ştiu la ce să mă aştept. Am făcut o alegere foarte bună"  George Pușcaș, atacant Reading

Vezi și: 

OFICIAL FOTO George Pușcaș a semnat cu Reading! E cel mai scump transfer din istoria formației engleze + Ce salariu va avea românul

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează