INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Marius Șumudică desființează vedeta Craiovei: „Manea l-a depășit ca la crosul poștașilor! Cum să fie titular cu Islanda?”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 martie 2020 11:57

Marius Șumudică a împlinit astăzi 49 de ani. Antrenorul lui Gazișehir Gaziantep a vorbit despre posibilele convocări din naționala României.

  • Baraj Euro 2020: România – Islanda se joacă pe 26 martie 2020. Dacă învingem, avem finală cu Bulgaria sau cu Ungaria, pe 31 martie. Vom juca ambele meciuri în deplasare.
  • Adversari Romania Euro 2020: dacă vom trece de baraj, vom fi în grupa C (Olanda, Ucraina, Austria, Romania).
  • Program Euro 2020: dacă ne calificăm, meciurile noastre din grupă vor fi Austria – Romania (14 iunie, ora 18:00, Arena Națională), Ucraina – Romania (18 iunie, ora 15:00, Arena Națională și Romania – Olanda (22 iunie, ora 18:00, Amsterdam).

„Nu ai cum să nu convoci doi jucători care joacă 90 de minute. Toșca l-a avut adversar pe Demba Ba, pe Crivelli, Maxim la fel, a jucat foarte bine, are reușite, meciuri în picioare, contra lui Clichy, Caicara, Skrtel. Dacă nu îi chemi pe ei acum, înseamnă că nu ne dorim să facem performanță. La națională îți trebuie jucători care joacă constant și în campionate importante”, a declarat Șumudică la TV Digi Sport.

Șumudică nu a ezitat de ziua lui să îi dea replica lui Sorin Cârțu (64 de ani), președintele Universității Craiova. Nici Radu Ștefan nu a scăpat de criticile antrenorului român, deoarece a refuzat în nenumărate rânduri convocarea la echipa națională.

Să nu fiu răutăcios, acum de ziua mea, dar nu mă pot abține, vreau să îi transmit domnului Cârțu că îmi văd de echipa mea, dar ultimele prestații ale lui Bancu au arătat că nu e soluția cea mai bună pentru națională. Bancu e foarte bun, dar e un fotbalist de bandă, de la mijloc în sus, nu are calități defensive. Manea l-a depășit ca la crosul poștașilor și a ajuns în fața lui. Nea Sorine, hai să ne vedem fiecare de treaba lui. 

Pe Ștefan Radu nu l-aș chema, a refuzat să vină o dată, acum nu l-aș mai chema. Mă duc eu, echipa națională și mă rog de el? Stai mă acolo și joacă la Lazio, cu ultrașii tăi”

VEZI ȘI:

Scandal monstru la FCSB! Cristi Bălgrădean a semnat PE ASCUNS cu CFR Cluj! Becali a intrat de urgență la TV: „Băi, tu ai luat mită! Ai viciat rezultatul!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (11)
maccsero
maccsero  •  04 Martie 2020, 18:35

Șumi n-a jignit pe nimeni, a spus doar că Bancu e un bun mijlocaș, nu un bun fundaș. Asta se cam vede. Toșca n-o fi mare fotbalist (ce mari fotbaliști are România?), dar e fundaș de meserie, peste Bancu. Și Bancu e peste el ca mijlocaș stânga.

2566094053612073
Desene Animate Dublate Romana  •  04 Martie 2020, 15:00

Este urat dacă vorbește de un jucător așa. Adevărul este ca Bancu în momentul de față este jos, dar nu faci *** ăsta și propui tu. Tot se laudă cu acel campionat ca este mai puternic ca în România ca se dau bani pe jucători. Ok! Dar unde ii vad pe acești turci în cupele europene sa facă surprize. Eu cred ca în momentul acesta Turcia este sub noi, noi chiar dacă luam cu 50.000 jucătorul sau gratis ii batem. Asa ca ce vorbim domnul Șumudică? Propui jucători tai, dar stai sa vedem dacă acest antrenor știe ce face, el are ceva în cap care poate nu-i include pe ai tăi, poate vrea mai mult cu jucători interni. Tu stai în Turcia și câștigă bani tai, dar nu te lua de jucători romani așa. Nu ai niciun drept în momentul de față. Ai uitat multe *** pe care le spuneai. Când o să fi tu la națională ii bagi pe ei. Acuma lasă antrenorul să-și facă datoria

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

2566094053612073
Desene Animate Dublate Romana  •  04 Martie 2020, 14:53

Cei de la Craiova nu vor pune alt antrenor pentru ca îl lasă pe acest ***. Acest *** este omul lor, asa cum este MM la fcsb. Doar ca pe asta l-au pus și antrenor. Sunt niște mari nulități dar se cred foarte tari. Nu spun ca este antrenor prost, dar nici sa se bata cu pumnul în piept ca el câștiga campionatul când deabia ai bătut gaz metan. Dacă venea ȘUMUDICA, implicit după el veneau jucători buni, dar acest rotaru își bate joc cu nerușinare de suporteri și în special de fotbal. El ar trebui naiba sa stea sa plătească, nu sa facă echipe ca Becali. Uitați-vă aca aduce jucători ca Becali, doar ce vrea el. Și niciodată ce trebuie. Acuma îl aduce pe acest Gustavo, pai unde-l bagi mai nene. Bărbuț este peste el și Ivan. Și totuși sta rezervă. Asta este fotbalul, nu joaca cel ce știe fotbal. Joaca interesele. Sa autopropus este prea mult spus. Omul a spus ca aduce suporteri, și cred ca aducea la cât de nebun este și dedicat. Iar tu omule ești cumva unul din oameni lui Rotaru sa înțeleg. Orice suporter al Craiovei cred ca l-a dorit și îl dorește, decât aceasta nulitate fără coloană vertebrala Papură. Atâta timp cât nu ceri fotbaliști unde trebuie ești doar slugă și nu te numești antrenor asa cum se laudă.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează