INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Stanciu se poate întoarce în Europa » E dorit de un mare club din Turcia

Nicolae Stanciu
Nicolae Stanciu

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 ianuarie 2023 16:02 / Actualizat duminica, 01 ianuarie 2023 16:40

Nicolae Stanciu (29 de ani), proaspăt campion în China cu Wuhan Three Towns, este pe lista lui Beșiktaș pentru un transfer în această iarnă.

Cel mai bun fotbalist român din 2022 în Ancheta Gazetei Sporturilor este dorit de antrenorul Senol Guneș. Mai mult, turcul îl vrea pe Stanciu în locul lui Dele Alli, potrivit Fotomac.

„Împăratul” Chinei » Imagini tari din Wuhan: Nicolae Stanciu s-a pozat cu trofeul de campion + Mesajul românului și ce i-a scris Anamaria Prodan
CHINA
„Împăratul” Chinei » Imagini tari din Wuhan: Nicolae Stanciu s-a pozat cu trofeul de campion + Mesajul românului și ce i-a scris Anamaria Prodan

Mijlocașul englez a fost împrumutat de la Everton în vară, dar a dezamăgit în tricoul alb-negru și Beșiktaș vrea să scape de el cât mai curând. 

Nicolae Stanciu, pe lista lui Beșiktaș

Potrivit informațiilor din Turcia, antrenorul lui Beșiktaș a cerut conducerii un mijlocaș ofensiv în locul lui Alli, iar varianta propusă ar fi Nicolae Stanciu. Turcii ar vrea să îl împrumute pe internaționalul român.

Stanciu joacă din martie la Wuhan Three Towns, unde a fost indispensabil la succesul din stagiunea de campionat recent încheiată. Echipa lui Nicolae a câștigat titlul la primul sezon de la promovarea din liga a doua.

Stanciu a jucat 27 de meciuri în Super Liga Chinei, a marcat 10 goluri și a oferit 12 pase decisive.

Stanciu i-a impresionat pe turci

Publicația Fotomac, care a anunțat că Stanciu este pe lista lui Beșiktaș, a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Nicolae.

„Nicolae Stanciu este uluitor la Wuhan. Jucătorul vedetă de 29 de ani a jucat 27 de meciuri, a marcat 10 goluri și a dat 12 assisturi. El poate juca mijlocaș ofensiv, dar la nevoie și bandă stânga sau mijlocaș central. 

Este unul dintre numele indispensabile din naționala României, pentru care a jucat 56 de meciuri și a marcat 11 goluri”, au punctat jurnaliștii turci.

Beșiktaș este pe locul 5 în Turcia, cu 26 de puncte după 15 etape. Galatasaray este lider, cu 33 de puncte, în timp ce Fenerbahce este a doua, la o lungime de trupa „Cim-Bom”.

Video. Nicoale Stanciu, gol pentru Wuhan Three Towns

Citește și:

Fostul coleg al lui Ronaldo la Real Madrid gustă din plin viața din România: „Cu frigul e mai greu, dar ador ciorba de perișoare” + Moment deosebit cu Mourinho

Florin Costea despre drama carierei: „N-am mai vorbit niciodată cu el!” » Ce relație are cu Mititelu și Becali

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (22)
sughibughi
sughibughi  •  02 Ianuarie 2023, 09:16

nu cred

johny2003
johny2003  •  02 Ianuarie 2023, 06:14

Turcia e in Asia... In Iuropa au doar o unghie...

Dobermannul
Dobermannul  •  01 Ianuarie 2023, 21:31

Zeci de ani au balosit uitandu-se la cluburile romanesti care au facut performanta in Europa.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează