INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SERIE A

Răzvan Marin, lăudat după Cagliari - Napoli: „S-a transformat în Messi”

FOTO: Imago-Images
FOTO: Imago-Images

Articol de GSP - Publicat luni, 21 februarie 2022 23:05 / Actualizat luni, 21 februarie 2022 23:16

Răzvan Marin (25 de ani) a evoluat în ultimul sfert de oră al remizei dintre Cagliari și Napoli, scor 1-1, în runda cu numărul 26 din Serie A. 

Antrenorul Walter Mazzarri l-a ținut pe Răzvan Marin rezervă, pentru prima dată în ultimele 9 partide de campionat. 

Cicâldău, martor la scene incredibile în Turcia » Jucătorii lui Galatasaray au fost scoși cu scutierii, după un meci cu 4 penalty-uri
Turcia
Cicâldău, martor la scene incredibile în Turcia » Jucătorii lui Galatasaray au fost scoși cu scutierii, după un meci cu 4 penalty-uri

Cagliari, formație aflată sub amenințarea retrogradării, s-a descurcat bine în prima parte, una echilibrată, cu multe fragmentări. 

Răzvan Marin, lăudat pentru cele 15 minute din Cagliari - Napoli

Repriza secundă a început sub aceleași auspicii, dar golul gazdelor din minutul 58, marcat de Gaston Pereiro, a schimbat ritmul. 

Luciano Spalletti a mutat rapid, a trimis „armele grele”, pe Osimhen, Fabian Ruiz și Ounas. Marile șanse au fost însă ratate tot de Cagliari. Răzvan Marin, introdus în minutul 75, a irosit una dintre ele, dintr-o poziție centrală, în interiorul careului.

Mijlocașul român a primit nota 6 din partea publicației locale „Cagliari News” și a fost lăudat de fanii formației: „S-a transformat în Messi, două pase-cheie în 7 minute!”. 

Mutările lui Spalletti s-au dovedit, în cele din urmă, utile. Nigerianul Victor Osimhen a egalat în minutul 87, cu o lovitură de cap din 6 metri.

Clasamentul din Serie A, după Cagliari - Napoli 1-1

Napoli a ajuns la 54 de puncte și împarte poziția secundă în Serie A cu Inter. Formația antrenată de Simone Inzaghi are un meci mai puțin disputat. Lider este AC Milan, cu 56. Cagliari ocupă în continuare locul 18, unul retrogradabil, cu 22 de puncte.

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Xavi și-a ales urmașul: „E cel mai bun din lume, fantastic!”

Costel Gâlcă, dat afară după numai 3 luni de ultima clasată din Arabia Saudită

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (3)
113953684521037
Mihai Nistor  •  22 Februarie 2022, 11:23

Oare nu gaseste jijisport comentatori profesionisti? M.am uitat la meci si imi faceam cruce,atatea greseli ca am dat pe silence tv-ul. Pe bune?

observator_federal
observator_federal  •  22 Februarie 2022, 01:37

Confecționeri de biciuri...

dobrin
dobrin  •  22 Februarie 2022, 00:55

In titlu s-a transformat in Messi iar in continutul articolului a pierdut locul de titular. Asta e jurnalism?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează