INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

RĂZVAN MARIN LA AJAX // Transferul românului, contestat: „Nu înțeleg de ce Ajax plătește o asemenea sumă pe el”

Răzvan Marin
Răzvan Marin

Articol de - Publicat vineri, 29 martie 2019 18:02

Răzvan Marin, 22 de ani, nu e lăudat chiar de toată lumea. Vadis Odjidja-Ofoe, 30 de ani, mijlocașul belgian al lui Gent, care a jucat împotriva "tricolorului", a fost surprins de posibilitatea transferului lui Răzvan Marin la Ajax, formație care pune la bătaie 12 milioane de euro + 2 milioane bonus. 

"Nu înțeleg de ce Ajax plătește o asemenea sumă pe el. Când i-am fost adversar, m-am gândit că nu are nimic special", a declarat acesta în Het Nieuwsblad.

"Pot înțelege doar dacă îmi amintesc că tot Ajax a plătit zece milioane pe Bandé, de la Mechelen. Acesta e fotbalul de azi".  A completat: "Totuși, îi va fi foarte dificil lui Marin să-l înlocuiască pe Frenkie de Jong. Mai ales când costă atât de mult". 

"Marin lovește foarte bine mingea și e inteligent, vede jocul. În plus, a crescut mult fizic în ultimii doi ani. Are un «motor» foarte mare. E un mijlocaș complet, dar nu excelează"

"Tehnic, românul are calități pentru a fi un jucător demn de Ajax, chiar dacă nu e de nivelul lui Tadici sau Ziyech"

"Nu poate fi înlocuitorul lui Frenkie de Jong. Nu e genul care driblează adversarul și oferă ultima pasă. El recuperează, participă la joc și șutează din linia a doua"
Vincent Haegeman, editor la site-ul Voetbalprimeur.be

Vezi și: Confirmări de la Ajax » Erik ten Hag: „Răzvan Marin m-a uimit când l-am văzut. E pe radarul nostru. Hahaha!” :D

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Citește și:

Veste cutremurătoare în a doua zi de Euro: s-a stins la numai 26 de ani, după ce jucase admirabil în Belgia - Muntenegru!
Campionate
Veste cutremurătoare în a doua zi de Euro: s-a stins la numai 26 de ani, după ce jucase admirabil în Belgia - Muntenegru!
Șocul verii la Dinamo: a plecat cel mai valoros jucător din lot!
Superliga
Șocul verii la Dinamo: a plecat cel mai valoros jucător din lot!
Dan Petrescu dă pronosticul la România - Ucraina: „O să vedeți că așa va fi
Nationala
Dan Petrescu dă pronosticul la România - Ucraina: „O să vedeți că așa va fi"

„Îmi fac testamentul!” » Cornel Dinu, izbucnire teribilă, după o decizie pe care o numește „TÂLHĂRIE”: „M-au nenorocit minciuna și nedreptatea”

Veste cutremurătoare în a doua zi de Euro: s-a stins la numai 26 de ani, după ce jucase admirabil în Belgia - Muntenegru!


Comentarii (4)
steaua.libera
steaua.libera  •  30 Martie 2019, 11:16

*** e anonimul ala?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1243094639094721
Eduard Iridon  •  29 Martie 2019, 19:05

De ce l-am incuraja, lauda, felicita, etc...pe unul de-al nostru? ...O natie de invidiosi si carcotasi! Ba, baiatule..scrie ba un articol cu titlu ceva de genul:”Razvane, arata-le ca se inseala! Trage tare la antrenamente, in sala de forta, etc...noi credem in tine ca vei reusi! Dar nu, jurnalistii nostri de 2 lei, promoveaza declaratia unui mini fotbalist(ca sa fiu rau). N-as fi preluat stirea asta nici sa ma bati:)

thiem
thiem  •  29 Martie 2019, 18:49
Postat de raul4steaua pe 29 Martie 2019, 18:24

Cine mai e si anonimul asta?

Unul care s-a ratat. Dar nu inteleg, ce comparatie e acolo in olandeza? Marin nu poate fi la nivelul alora prin simplul fapt ca nu e mijlocas ofensiv, dar pe postul lui poate deveni un jucator de echipa mare.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează