INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Valentin Mihăilă n-a descoperit cauza deselor sale leziuni musculare: „Am avut trei accidentări într-un an. E prea mult!”

Valentin Mihaila
Valentin Mihaila

Articol de - Publicat vineri, 21 iulie 2023 18:50 / Actualizat vineri, 21 iulie 2023 20:58

Extrema Parmei, Valentin Mihăilă (23 de ani), va reveni la antrenamente în maximum două săptămâni, dar este nedumerit de ce se accidentează atât de ușor: „Am făcut ultimele teste acum cinci zile și sper să aflu care este problema”.

Valentin Mihăilă nu se pregătește cu echipa la Parma și n-a fost nici rezervă la amicalul de ieri cu Fiorentina (1-1). Internaționalul român s-a rupt în partida din Elveția (2-2), după ce înscrisese ambele goluri pentru selecționata lui Edward Iordănescu. 

Din nou a suferit o leziune musculară și a tras alarma: „Am avut trei accidentări într-un an. Este prea mult!”, a declarat fostul oltean pentru FRF TV. De aceea a mers la mai mulți doctori pentru a afla cauza problemelor sale.

Man a intrat după pauză și a fost singura rezervă schimbată la Parma: „Dacă nu-și dă un restart, va privi terenul de pe margine”
PARMA
Man a intrat după pauză și a fost singura rezervă schimbată la Parma: „Dacă nu-și dă un restart, va privi terenul de pe margine”

Valentin Mihăilă: „N-am aflat motivul accidentărilor”

„Situația mea medicală se îmbunătățește mereu mai mult după accidentarea împotriva Elveției. Am început recuperarea și într-o săptămână și jumătate, maximum două săptămâni, voi fi la antrenamentele cu toți colegii. Am încercat să găsim explicația pentru leziunile mele musculare, însă, din nefericire, nu am reușit să o descoperim”, a mărturisit Vali Mihăilă. 

19meciuri a bifat Mihăilă în sezonul trecut în care a reușit trei goluri și trei pase decisive. Per total, în două sezoane și jumătate are 49 de partide și 9 goluri

Valentin Mihăilă: „Sper ca medicii să ne poată da răspunsuri”

Extrema română a dezvăluit că a făcut investigații detaliate și repetate, dar degeaba: „Am fost în mai multe clinici și am consultat mulți medici. Unii mi-au spus că e o problemă, alții că este altă problemă și tot așa mai departe, însă nu am găsit răspunsul definitiv. 

Acum stau și aștept unele teste pe care le-am făcut acum cinci zile. Sunt nerăbdător să aflu rezultatele și sper să fie ceva care să ne dea motiv de reflecție și să ne poată da răspunsuri".

2,7milioane de euro e cota de piață a lui Mihăilă (conform transfermarkt.com), care s-a transferat de la CS Universitatea Craiova pentru 9,1 milioane de euro

Citește și alte știri despre stranieri: 

Antonio Sefer are probleme de adaptare în Israel. Echipa lui a fost demolată în Cupă de Maccabi Tel Aviv

Neftchi a plusat și i-a adus lui Adi Mutu jucătorul pe care-l dorea din SuperLigă: „Gata, au plătit clauza!”

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează