OPINII  »  ROMÂNIA

Vezi selecția și te crucești

Editorial Dan Udrea
Editorial Dan Udrea

Articol de - Publicat sambata, 11 noiembrie 2023 15:16 / Actualizat sambata, 11 noiembrie 2023 15:34

1. Dacă Mogoș, care a arătat deplorabil în tricoul CFR-ului, a ajuns la echipa națională, înseamnă că selecția nu se mai face pe competențe.

2. Adrian Rus e rezervă la o echipă mediocră din Cipru: Pafos. Ce-l recomandă să fie convocat, de exemplu, în fața lui Iacob de la Rapid? În ultimele 8 meciuri la Pafos, Rus a fost doar de 3 ori titular.

3. Singurul argument pentru care poate fi justificată prezența lui Artean e că selecționerul vrea să nu-l ostilizeze pe Gică Hagi neluând niciun jucător de la Farul. Alt motiv chiar nu poate exista! Artean da, Alexandru Crețu nu. Te crucești!

Vezi selecția și te crucești
Andrei Artean

4. Când Ștefănescu merita convocat, atunci a fost ocolit. Acum, când nu mai joacă mare lucru și echipa lui e în criză, el apare la lot.

5. Dacă a fost nevoie să-l ia Slavia Praga pe Andres Dumitrescu pentru ca naționala să-l descopere pe fostul jucător al lui Sepsi, atunci e clar ce ochi de specialiști au cei din staff-ul naționalei.

PS: Tuturor celor care se plâng că nu e corect, echitabil, fair-play că naționala Kosovo nu va avea jucătorii de bază la meciul cu Israel le-aș pune o întrebare: e corect, echitabil și fair că ne luptăm cu o națională care nu a avut campionat în ultima lună, care sare din autocar când se dă drumul sirenelor de bombardament și care nu are voie să joace meciurile de acasă în propria țară din cauza războiului? Nu ne-ar strica mai multă decență!


Comentarii (86)
alexiosas
alexiosas  •  13 Noiembrie 2023, 13:20
Postat de mokmok pe 11 Noiembrie 2023, 16:40

Se pare că, virgulă, Kosovo va da meciul Israelului, jucând cu rezervele. Asta pentru că am fost solidari cu poporul frate ortodox, vecinii noștri sârbi. N-au decât... să-l dea! Noi tot cu sârbii suntem frați de credință ortodoxă. ...deși mai firesc ar fi ca, virgulă, Kosovo devenit majoritar musulman prin dislocări și epurări etnice făcute de pe vremea Imperiului otoman.... Kosovo deci să penalizeze Israelul, nicidecum România! Una e să strigi un adevăr istoric în tribune, alta e să fii Israel! Acum, in noiembrie 2023.... după 5000 de copiii măcelăriți sub bombe și beton, într-o singură lună. Despre ce patimi fotbalistice mai vorbim noi acum, peste cadavrele sângerânde a mii de copii. Până la IROD israeliții sioniști mai ***, in ritmul ăsta in 3luni e gata "epopeea" talmudiană. Acest Israel să meargă la Euro 2024? Atunci au loc de onoare la Euro și Rusia, și Ukraina, invităm și *** SUA. Ce să mai vorbim? ...despre fotbal? ...despre conștiințe... Despre ce, măi românilor?

se pare ca romanismul,pardon rusismul,din tine a gresit...daca ai copii nu le tine tu lectii,nu de alta vor fi praf in viitor

mirstelistu
mirstelistu  •  13 Noiembrie 2023, 12:18

Da printul merita oare d-le Udrea ca ne-am cam saturat sa tot auzim si sa vedem specialistii de prin presa si tv cum spun ca in jurul marelui print se construieste nationala si ca el merita tot timpul la nationala, sau cum l-ati umflat dupa meciul cu Andorra nu spui nimic?

tipsy
tipsy  •  12 Noiembrie 2023, 19:02

Adevarul e ca aveam mari valori pe care nu le-a luat in loc, faceau diferenta, nu alta! Voi sunteti ca niste copii care isi dau cu parerea in fata blocului. In realitate selectia se mai face si pe ce are nevoie antrenorul pentru un plan de joc. In loc sa militati pentru schimbarea sistemului de la radacina, pentru reformarea centrelor de copii si juniori, cu antrenori competenti, cu un plan pe 15-20 de ani (fara sa ne mai zbatem pentru calificari inutile) voi o dati inainte cu antrenorul. De 20 de ani numai asta stiti, ca nu-i bun antrenorul, ca nu ne calificam nuj unde (sa fim ciuca batailor). Deplorabil, absolut deplorabil nivelul presei de sport din Romania.

Vezi toate comentariile (86)
Comentează