OPINII  »  EDITORIAL

Simona și fetița cu părul strâns în coadă

Fetița care a primit un autograf de la Compagno
Fetița care a primit un autograf de la Compagno

Articol de - Publicat sambata, 10 februarie 2024 21:30 / Actualizat sambata, 10 februarie 2024 21:31

Cum i-au tratat Simona Halep și Andrea Compagno pe jurnaliștii prezenți la aeroport într-o frumoasă zi de sâmbătă 

“Mami, îmi tremură genunchii de emoții”, i-a spus mamei o fetiță de 5-6 ani cu părul strâns în coadă, după ce a primit un autograf de la Compagno, pe aeroportul Otopeni, înainte ca acesta să plece din România.

Italianul gonit de Becali din țara noastră tocmai ce stătuse de vorbă 8 minute cu cei 13 jurnaliști care sâmbătă seară au vrut să le ofere cititorilor lor ultimele declarații ale atacantului de 27 de ani înaintea decolării spre China.

Andrea putea să găsească o sumedenie de argumente pentru a fenta presa. Dar a ales să o respecte și să îi respecte astfel pe românii care mai citesc site-urile de sport sau care urmăresc televiziunile de sport.

Și, în semn de recunoștință, Compagno a vrut chiar să facă o fotografie cu jurnaliștii prezenți la aeroport.

Simona și fetița cu părul strâns în coadă

Cam aceiași oameni din presă fuseseră prezenți pe “Henri Coandă” și la prânz, la sosirea în țară a Simonei Halep. Care nu se grăbea nici să prindă vreun avion și nici nu avusese parte de o atitudine ostilă din partea cuiva în ultimul timp, așa cum se întâmplase cu Compagno.

Chiar și în aceste condiții, Simona nu a avut decența de a se opri un minut pentru a le vorbi românilor despre procesul său de la TAS. 

Mai mult, i-a certat pe jurnaliștii care alergau după ea: “Chiar e nevoie de asta?!”. 

Iar în cele 80 de secunde scurse din momentul în care Halep a ieșit din aeroport și până a ajuns la mașină, nicio fetiță cu părul strâns în coadă nu a avut timp să îi tremure genunchii de emoție că a avut ocazia să ia un autograf de la Simona.


Comentarii (71)
sion1001
sion1001  •  17 Februarie 2024, 19:09
Postat de tikitakabarceloona pe 15 Februarie 2024, 21:25

Noi, haterii, nu trisam :) e clar ca tii cu zecesebe

scrii, citez: NOI, HATERII, NU TRISAM! nu inteleg, tristule: v-a acuzat cineva ca trisati?

braveheartro
braveheartro  •  16 Februarie 2024, 08:41

Băi „ziaristule”, Simona a zis răspicat încă din Elveția că nu are voie să declare absolut nimic. Înțelegi ce înseamnă „absolut nimic”???? Și atunci pentru ce insistați ca niște găini bete și o hăituiți pe aeroport? Ce ai fi vrut să-ți spună? Cum a fost vremea la Laussane?? Ce hotel mișto și-a ales??? Păi tu compari situația lui Compagno, care pleca în China de la un club de amatori care nu l-a mai vrut, cu situația ingrată a Simonei, acuzată pe nedrept de dopaj, la un pas de încheierea carierei într-un mod mizerabil? Și la ce ar sta de vorbă cu voi? Ați susținut-o undeva? I-ați fost alături în această perioadă cruntă? V-a durut în dos. La Laussane îi socoteați prețul hainelor de pe ea sau o urmăreați cu cine ia masa. Sunteți o rușine pentru meseria asta dar aveți pretenții să fiți băgați în seamă. Respectați sportivii și vă vor respecta și ei!!!

tikitakabarceloona
tikitakabarceloona  •  15 Februarie 2024, 21:26
Postat de malinr pe 11 Februarie 2024, 16:10

Mda, de parca toata cariera Simonei a fost marcata de cazuri de dopaj. Cele doua trofee care va vor sta voua in gat toata viata sunt dincolo de orice suspiciune. Dar atat puteti voi haterii.

Cate conturi ai?:)

Vezi toate comentariile (71)
Comentează