Comentarii (9)
carnag3
carnag3  •  07 August 2022, 14:29

Foarte Adevărat ce spuneți domnule Cosașu !

ralffy_mr
ralffy_mr  •  06 August 2022, 21:06

ceea ce a spus Bancu si este foarte grav nu e ca "nu am stiut ca sunt atat de buni" ci mai degraba ca "antrenorul ne-a spus ca paseaza si joaca foarte bine, dar NOI NU AM CREZUT" Asta si nimic mai mult, despre fotbalistul profesionist roman!!! Dar csf, ncsf...Astia sunt, cu astia defilam! ;-)

itu52
itu52  •  06 August 2022, 14:44

Zona în care ne-am tras este instabilă, e zona nisipurilor mișcătoare. Campionatele puternice trimit aici echipe de la locul 10 în sus, iar fazele de calificare sunt înțesate cu lumea a treia. UECL sau CONFERINȚA d_tale este o plăcinta cu întindere geografică chinuitoare. Aleargă nimurugii din Andora până la armeni și kazahi de scot limba, este mai de grabă o competiție turistică. Luxul grupelor, în care se regăsește crema fotbalului, este în UCL și un pic în UE. Până acolo este o cale lungă, cale care trece prin economia de sprijin și politicile de stat. Ori, această cale este tot atât de greu de făcut ca celebrele autostrăzi care dacă nu o iau la vale se blochează-n munți. Așa că, e mai bine să lăsăm fotbalul competițional în grija celor tari și să vedem de tărăboiul nostru. Tărăboi în care fotbalul o dă pe divertisment social. Aici făcătorii și desfăcătorii de cluburi, Fanfara Română de Fotbal și Liga Pârâților din Fotbal, orchestrate de „crema gazetăriei” ne delectează zilnic cu tot felul de făcături. Neavând altă alternativă, bolnavi după ceva ce sună românește, îngurghităm cu lehamite grețoșeniile autohtone. Ca bețivii, abandonăm o vreme, ca apoi să o luăm de la capăt. Tunelul nostru nu poate avea luminiță, din păcate este înfundat. Nu poți amesteca fotbalul, politica, sănătatea, educația și revoluția fără a ocoli involuția. De ce ne-au pus Conferința-n drum? Ca să avem și noi piedici pe poteca fotbalului. După cum se vede, ne împiedicăm vârtos.

gicu
gicu  •  06 August 2022, 13:24

Sanatate, maestre!

scoby57
scoby57  •  06 August 2022, 13:07

Cu cât vinul este mai vechi cu atât este mai bun! Felicitari maestre si multa sanatate!

laur_gr
laur_gr  •  06 August 2022, 12:39

Cine-a pus Conferința-n drum, ăla n-a fost om ***. Toate cele bune, maestre!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

valentindragobete
valentindragobete  •  06 August 2022, 12:29

Draga domnule, bag seama că n-ați ascultat comentariul(ile) "marelui" telecomentator și ziarist de 25 de ani, Decebalus urmașul nefericit al lui Scorilo! Cu stimă și muta sănătate !

boerbist
boerbist  •  06 August 2022, 11:40

Maestre, cu maxim respect, dar nu Djurgaarden a luat 4-1 de la Erevan. Au fost Dudelange, niste cunostinte mai vechi. Sanatate si spor!

fibra
fibra  •  06 August 2022, 11:21

Abatorul ,Flacara rosie sau Timpuri noi din campionatul onoare jucau mai bine platiti ca salariati ai acestor intreprinderi,jucau ceva fata de inchipuitii de azi platiti in euro si care au doar tatuaje,masini bengoase si bombe siliconate.

Comentează