OPINII  »  EDITORIAL

Becali și Varga, supuși la curtea regelui Burleanu

Articol de - Publicat luni, 24 aprilie 2023 16:55 / Actualizat luni, 24 aprilie 2023 16:56

Bine vă fac! I-ați votat cu două mâini și acum vă tăvăliți pe jos de nervi? Vreți să ne pară rău de voi și să ne faceți să credem că sunteți niște victime? Pe bune? 

272 din 272 nu a obținut nici Ceaușescu la al 14-lea Congres. Tot se prefăceau comuniștii că există o cât de mică opoziție, o abținere, o nemulțumire și îl dădeau câștigător cu 99%. Răzvan Burleanu a strâns unanimitate, iar cei din Liga 1 care l-au votat, au făcut-o din oportunism. 

”Dacă o să am nevoie de el? Nu mai bine merg pe burtă? Ce câștig dacă mă abțin sau votez împotrivă? Mă vede și se răzbună dracului pe mine când îmi e lumea mai dragă.” Și uite așa și-au trimis reprezentanții și Becali, și Varga cu ordin să pună ștampila pentru a treia oară pe actualul președinte FRF.

Becali și Varga, supuși la curtea regelui Burleanu
Răzvan Burleanu

Acum, pe rând, îi auzi nemulțumiți, cerând curățenie în arbitraj, delegări oneste, comisii incoruptibile etc. În fond însă, ei nu vor schimbarea sistemului, ci vor ca sistemul să lucreze pentru ei, să îi ajute să câștige meciuri, titluri și să îi aducă mai aproape de banii europeni. Asta a fost, este și va fi mereu miza patronilor din fotbalul nostru, influența. Ei nu sunt interesați să fie dat afară Vassaras pentru că e un prost manager, ci, prin urlete și presiuni, să îl determine să-l delege la propriile meciuri pe arbitrul ăla mai prietenos, pentru că fiecare club are așa ceva. Cum credeți că a ajuns Alexandru Tudor băiatul de altar al lui Gigi Becali după ce s-a lăsat de arbitraj? Aveți impresia că doar credința i-a unit? Fim serioși!

Problema mare pe care o au vine din faptul că sistemul construit de Răzvan Burleanu, și din care face parte și Horațiu Feșnic, a ajuns atât de puternic, încât i-a îngenuncheat și pe Becali și pe Varga. 

Cei mai mari investitori din fotbalul românesc nu au niciun cuvânt de spus în sportul în care bagă bani! Vrea Federația regula U21? O impune! Vrea ca echipele din Liga 1 să renunțe la un procent din banii care li se cuvin, pe care să îl distribuie apoi către cluburile din eșaloanele inferioare? O face! Vrea să le bage pe gât câte o echipă de fotbal feminin? Nicio problemă, se rezolva! Vrea Vassaras să-i trimită pe Hațegan, Petrescu sau Kovacs prin te-miri-ce campionate și să delege tot felul de no-name prin play-off? Nu doar că o face, dar nu este obligat să dea nicio explicație! Și uite așa am ajuns în situația ca cel care se laudă de dimineața până seara că este stăpân de slujitori, să se întrebe, ca orice alt muritor din vremea Cooperativei ”oare astăzi e ziua mea?” Ieri nu a fost!


Comentarii (15)
andreifghe
andreifghe  •  25 Aprilie 2023, 14:17

Dar chiar nu ma mir ca Becali si Varga sunt rai !!!!Ca doar bun a fost Paskany care a fost patron la drepturile tv. si a dat mancarica la cei de la televiziuni !

1_0_1_0
1_0_1_0  •  25 Aprilie 2023, 08:18
Postat de 19sevilla86 pe 24 Aprilie 2023, 21:30

De data asta maestrul Samuila a dat-o in bara rău dd tot! Cum sa-i pui pe aceeași poziție oe Becali și Varga, când ultimul sub patronajul lui dancu a câștigat 5 titluri consecutive ajutat de finul lui dancu, adică burleanu, plantat la FRF tocmai pt a îndeplini ordinele politicului! Becali buna câștigat nimic, dimpotrivă Steaua a fost mereu împiedicată, blocată și i s-au *** cel puțin 3 titluri (2017 cooperativa pro Viitorul, 2018 penalty-ul lui Gustavo bătut brat la brat cu Camora și 2022 doua goluri din offside inmornultima etapa)! Deci prezentarea la pachet a lui varga cvintuplu campion al sistemului burlanesc cu Becali mereu pus la colt, este total nepotrivita, exagerata, speculativa, nedemna de un jurnalist corect, obiectiv!

Suferi de gigism cronic. Ce ti-au zis doctorii? In ce stadiu esti? Mai scapi?

Chris.Dumi
Chris.Dumi  •  24 Aprilie 2023, 21:36
Postat de anticenzuralasport pe 24 Aprilie 2023, 18:20

Trebuie sa fuga lumea de Becali ? De ce ma ?? Poate ai încurcat patronii...Nu Becali a premiat jocul la rupere...De rapidisti trebuie și au motiv sa se teama oamenii...

Tot timpul au jucat asa rapidistii. Tin minte si acel sfert de Uefa cand a fost o inclestare destul de mare.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează