OPINII  »  RAPID

Și Rapidul lui Dan Șucu e parte din lumea pe care Dan Șucu o detestă

Alexandru Barbu, jurnalist GSP
Alexandru Barbu, jurnalist GSP

Articol de - Publicat vineri, 15 martie 2024 19:10 / Actualizat vineri, 15 martie 2024 19:21

Ar fi bine ca toate lecțiile de etică și profesionalism predate de Dan Șucu - uneori când nimeni nu i le cere - să fie aplicate și la Rapid

„Dacă îmi permit să spun, aroganța e o boală grea”, reacționa Dan Șucu la finalul meciului Rapid - FCSB 4-0. Asta după ce Gigi Becali, omologul lui de la Palat, pregătise artificiile și râdea în hohote când i se transmitea că alb-vișiniii pot concura la titlu.

„Rapid este cea mai iubită și cea mai respectată echipă din România”, mai spunea, cu câteva zile în urmă, fondatorul Mobexpert.

Și Rapidul lui Dan Șucu e parte din lumea pe care Dan Șucu o detestă
Dan Șucu e din mai 2022 la Rapid, acum deține 80% din acțiuni

În ultimii ani, Șucu și-a făcut timp să-i certe pe toți. În opinia capabilului om de afaceri, metodele lui Becali ar fi utile doar într-o „organizație mică, de 20-30 de persoane”, Dinamo a pus administratorul judiciar într-o postură jenantă pentru că n-a vrut să vândă câte bilete solicitau rapidiștii, la Sepsi „nimic nu este sănătos”, iar businessul pe care-l desfășoară Nelu Varga la CFR este de neînțeles. Câtă vreme nu sunt transferuri pe axa Giulești-Gruia, desigur.

Multe dintre ideile lui Șucu sunt valoroase, actuale și solid argumentate. Numai că efortul pe care-l alocă altor cluburi și bubelor din curtea rivalelor, comunicatelor fără sfârșit postate pe canalele oficiale ale Rapidului ca pe un blog personal ar putea fi transferat în beneficiul propriei afaceri.

Până ca Rapid să devină un univers idilic, președintele clubului e ridicat de mascați, iar liderul galeriei, parte din familia și afacerea alb-vișinie, e arestat preventiv 30 de zile.

Din nefericire pentru Dan Șucu, Rapidul actual încă nu face notă discordantă în raport cu hibele din fotbalul românesc. Dovadă că discursul excepțional pe care Daniel Sandu, head scouting la clubul din Grant, l-a avut, joi, la GSP Live, a fost umbrit de știri despre presupusul grup infracțional organizat de rapidiști.

Momentan, fie că-i place sau nu, și Rapidul lui Dan Șucu e parte din lumea pe care Dan Șucu o detestă.


Comentarii (51)
FlashGordon
FlashGordon  •  18 Martie 2024, 18:41
Postat de lefter_popescu pe 17 Martie 2024, 23:40

Amice, gândești mărunt...iar pt ca ești obraznic am sa-ti răspund în cheia ta : ești un dezosat etic.

pai tu esti marunt si mai esti si ***. deci clona csa cu marca si igla in ultimi 10 ani a facut o gaura si are pierderi de peste 10 milioane de euro. si tu pentru 10 ani vrei sa plateasca altii bani catre csa? ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

FlashGordon
FlashGordon  •  18 Martie 2024, 18:40
Postat de _Adrian_1 pe 17 Martie 2024, 15:47

E de remarcat cum "editorialistul" isi "argumenteaza" ineptiile cu acest "presedintele clubului este saltat de mascati", reusind doar sa arate si celor mai putin trecuti prin viata care a fost scopul abuzului incalificabil la care a fost supus Nico. Un ziarist adevarat s-ar fi intrebat "ce sens avea ridicarea cu mascatii a lui Daniel Niculae, un cetatean neviolent si care nu prezenta risc de fuga?" In realitate, puteau Bocciu&Co sa-si faca 1000 de poze cu arme (despre care vom afla mult mai discret daca erau letale sau de airsoft samd) TREABA ASTA AVEA FIX ZERO LEGATURA CU DANIEL NICULAE. Cu alte cuvinte, gigimea plantata prin redactii presteaza pentru cioban, spre eterna rusine a publicatiilor care se lasa folosite in acesc mod...

septare,*** danmiel niculae o sa faca puscarie. o sa vezi. cum bah sa spui ca-i nevinovat? cum sa ii iei apararea viitorului puscaria snicuale/

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Trotsky
Trotsky  •  18 Martie 2024, 13:18

Nico, bocciu si restul *** NU sunt deasupra legii. Nico a scăpat repede doar cu control judiciar fiindcă a avut avocații lui Șucu si, in mod cert, a colaborat cu anchetatorii. Aveau telefoanele ascultate de luni de zile si nu pentru petardele alea din baie, ci alea din peluza. Ce s-a întâmplat nu are nicio legătură cu "libertate pentru suporteri", ci mai curând cu "ultraserie nu interlopie" si "pistoalele vișinii". Si apropo, tocmai a apărut raportul Curții de Conturi referitor la matrapazlâcurile de la CS Rapid, ceea ce ne conduce la vechea zicala despre cu cine te împrietenești

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (51)
Comentează
Close