SPORTURI  »  ALTELE  »  RELAȚIE

Fosta iubită a lui Ciprian Marica s-a despărțit de luptătorul MMA, după ce a văzut în telefonul lui

Articol de - Publicat duminica, 14 mai 2023 14:44 / Actualizat duminica, 14 mai 2023 15:03

Ilinca Vandici, căci ea e vedeta care avut o relație cu fostul fotbalist Ciprian Marica, a anunțat despărțirea de soțul ei, Andrei Neacșu, care a practicat kickboxing și a fost și luptător MMA. În presă s-a zvonit că acesta le trimitea mesaje altor femei pe rețelele sociale, chiar în timpul mariajului lor.

Aproape șase ani de zile a durat povestea de dragoste dintre sexy-prezentatoarea Ilinca Vandici și soțul Andrei Neacșu. De curând, într-un mesaj pe rețelele de socializare, ea a confirmat oficial despărțirea, fără să dea detalii despre motivele separarii. A precizat însă că au o relație bună de dragul băiețelului lor, Zian.

„Întotdeauna este dificil să iei o astfel de decizie”

„Întotdeauna este dificil să iei o astfel de decizie, însă după o îndelungată reflecție și cu recunoștință pentru timpul pe care l-am petrecut împreună, am decis de comun acord cu Andrei să ne separăm ca și cuplu. În calitate de părinți devotați, prioritatea noastră rămâne să ne creștem copilul împreună cu dragoste, respect și prietenie.

Zian este binecuvântarea noastră și întotdeauna vom fi alături de el, cu iubire și susținere. Este o perioadă grea în care avem nevoie de liniște, înțelegere și toleranță. Vă mulțumesc pentru că ați fost mereu alături de mine în toți acești ani, în toate momentele care au marcat viața mea profesională și personală!”, a transmis ieri, Ilinca Vandici.

Ilinca Vandici
+29 FOTO

Confirmarea vedetei vine după ce luni de zile, în presă, s-a speculat că ea și Andrei Neacșu nu mai formează cu cuplu, că el a plecat de acasă. Totodată, s-a speculat că luptătorul MMA le trimitea mesaje pe rețelele de socializare altor femei.

Până acum, Andrei Neacșu, al cărui tată a fost viceprimarul comunei Tunari, nu a vorbit despre despărțirea de Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii „Bravo, ai stil”, de la Kanal D2.

Ilinca Vandici
Ilinca Vandici
+29 FOTO

Ilinca Vandici, înșelată și de Ciprian Marica

În 2011, după doi ani de relație, timp în care Ilinca Vandici a sperat ca Ciprian Marica să o ia de soție, relația lor s-a încheiat neașteptat, după ce vedeta a aflat că fotbalistul le făcea ochi dulci și altor dive de prin showbiz, printre care și Bianca Drăgușanu și Adelina Pestrițu. Relația a luat sfârșit după ce vedeta TV l-a acuzat public de infidelitate pe iubitul ei.

Motivul despărțirii a fost însă altul, după cum a declarat acum ceva vreme Ilinca Vandici. „În relația de doi ani care am avut-o cu Marica, eu îmi doream să fie al eu, să mă vadă, să mă accepte și să mă arate lumii. Dar el nu mă arăta lumii!

Am avut cu Ciprian o relație super frumoasă, doar că erau anumite puncte în care lucrurile nu se mai combinau. El vedea lucrurile altfel. El nu era pe direcția mea. Eu voiam copii, să mă căsătoresc! El nu voia! Și nici nu era cazul, pentru că, practic, eram niște copii', a povestit Ilinca Vandici, într-un interviu, la Kanal D.

Citește și: 

GALERIE FOTO E sexy și la golf! Fosta iubită a unui jucător din Liga 1, apariție incendiară

GALERIE FOTO Cu ce se ocupă soția lui Adrian Mutu » Sandra, apariție cu bijuterii de zeci de mii de euro

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (18)
BindenDanDat
BindenDanDat  •  18 Iunie 2023, 16:42

Îngrozitor, ce trăiri pe biata fată!

Adeianb89
Adeianb89  •  16 Mai 2023, 16:41

A vazut in telefon o imagine cu o masina skoda !

mafa
mafa  •  14 Mai 2023, 22:22

Pe prosopel nu-l imteresau planurile tale, fetita inocenta.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează