SPORTURI  »  ALTELE  »  RALIU

VIDEO + FOTO Moment incredibil la un raliu » Un pilot a pierdut controlul mașinii după ce o fană și-a dat bluza jos

Articol de - Publicat miercuri, 08 februarie 2023 21:20 / Actualizat miercuri, 08 februarie 2023 21:29

Un moment incredibil s-a petrecut la un raliu din Rusia. 

În raliul „Petrovskaya Versta”, care a avut loc în Rusia, un pilot a făcut ieșit în decor dintr-un motiv uluitor: o fană și-a ridicat bluza. 

VIDEO Moment incredibil la un raliu din Rusia

O fană a decis să-și ridice bluza când pilotul Viktor Osmanov se apropia de ea. Fana, rămasă în sutien, l-a distrat pe pilot, care a făcut accident, pierzând controlul mașinii.

Nimeni nu a fost rănit, iar Viktor, care și-a reluat ulterior cursa, a avut puterea să glumească după acest moment. 

„A fost neașteptat. Nu am mai putut vira. Dacă și-ar fi ridicat bluza mai târziu, am fi râs împreună. Nimeni nu s-a supărat pe ea. Astea sunt lucruri pe care le fac fanii. Am văzut și femei, și bărbați dezbrăcați”, a spus pilotul, potrivit Marca.

+3 FOTO

Citește și: 

Gimnasta care a devenit milionară la 20 de ani, mesaj surprinzător: „Eu obsedată de tine? Da, sunt obsedată de tine!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
brentford
brentford  •  09 Februarie 2023, 11:05
Postat de VanBasten pe 08 Februarie 2023, 23:20

Unde le gasesti, Andro?! Stii melodia aia... "Cati bani am bagat la sutiene si cati voi mai baga, Ca femeile atragatoare sunt slabiciunea mea, Hai in Mercedes, hai in avion, Si la sutien sa-ti bag un milion...."

Asta voiam sa intreb si eu...unde le gaseste. Banuiesc ca nu e greu avand in vedere ce tip de "Articole sportive" posteaza "jurnalista" Andra Mocanu". Te uiti putin si la exprimare: "l-a distrat pe pilot, care a făcut accident, pierzând controlul mașinii." :))) a facut accident ca a franat. Andra,Andra...si tu esti din batalionul U21 gspeste?

VanBasten
VanBasten  •  08 Februarie 2023, 23:20

Unde le gasesti, Andro?! Stii melodia aia... "Cati bani am bagat la sutiene si cati voi mai baga, Ca femeile atragatoare sunt slabiciunea mea, Hai in Mercedes, hai in avion, Si la sutien sa-ti bag un milion...."

Vezi toate comentariile (2)
Comentează