SPORTURI  »  AUTO  »  ACCIDENT

VIDEO Tachinare ca în filme în București, între un BMW și un tramvai » Poliția a decis cine a fost vinovatul

Articol de GSP - Publicat luni, 06 ianuarie 2020 08:51

Noul an a debutat cu un accident petrecut în București între un tramvai și un BMW. Șoferul și vatmanul s-au tachinat, iar imaginile au ajuns virale pe internet. 

Cum a avut loc accidentul? Șoferul BMW-ului a frânat brusc în fața vatmanului, care nu a ezitat și a intrat direct în bara din spate a autovehiculului. 

„La data de 03 ianuarie a.c., în jurul orei 13.10, în zona Piața Chirigiu, s-a produs un accident rutier soldat cu pagube materiale. Astfel, conducătorul unui autovehicul nu a respectat obligaţia de a lăsa liberă calea tramvaiului, la apropierea acestuia și nici nu s-a prezentat la unitatea de poliţie competentă pe raza căreia s-a produs accidentul în termen de cel mult 24 de ore de la producerea evenimentului pentru întocmirea documentelor de constatare”, a fost explicația venită din partea Brigăzii Rutiere a Capitalei, potrivit Mediafax.  

Conform aceleiași surse, șoferul a fost amendat cu 2.230 de lei, permisul acestuia fiind reținut pentru o perioadă de 30 de zile

În schimb, vatmanul urmează să fie supus unei anchete interne a celor de la STB (Societatea de Transport București). 

Vezi și: 

FOTO-SPION Auto Bild România, imagini în exclusivitate cu ceea ce pare a fi noul Suv-Coupe Dacia

Citește și:

Gică Popescu, prima reacție după atacul furibund al lui Ionel Ganea
Nationala
Gică Popescu, prima reacție după atacul furibund al lui Ionel Ganea
Transfer de ultimă oră în Superligă » L-au adus pe noul Compagno: cine e „tancul” de 1,98 metri!
Superliga
Transfer de ultimă oră în Superligă » L-au adus pe noul Compagno: cine e „tancul” de 1,98 metri!
Lung Jr. s-a despărțit de Poli Iași » Semnează cu o echipă de play-off din Superliga
Superliga
Lung Jr. s-a despărțit de Poli Iași » Semnează cu o echipă de play-off din Superliga

A ales Louis Munteanu? Disputat de FCSB și Rapid, atacantul a fost filmat cântând despre rivală: „Are valoare d'aia mare / Și știu că nu vă convine”

Mihai Pintilii, despre cel mai greu adversar din carieră: „Era un «bighidiu» d-ala mic. Dădeam cu ură în el, dar nu cădea. Dă-te-n... Doamne, iartă-mă”


Comentarii (33)
nightlooser
nightlooser  •  06 Ianuarie 2020, 09:44
Postat de dora pe 06 Ianuarie 2020, 09:19

O fi si soferul de BMW vinovat dar ce a facut vatmanul nu se face. Nu se facuse verde, a se vedea masinile de pe primele benzi care erau pe loc, si tramvaiul intra in BMW, de mai multe ori. Un vatman la locul lui lasa BMWul sa se puna in miscare dupa care pornea si el.

”Un vatman la locul lui” .... ”Frumos spus” ... din cauza unor astfel de atitudini isi permit toti BMW-istii si nu numai sa faca ce vor ei pe sosele .... Daca te uitai cu atentie la film vedeai ca l-a atentionat pe sofer destul de mult ....

digei
digei  •  06 Ianuarie 2020, 10:00

A franat brusc o data, a plecat cativa metri si a franat brusc a doua oara, abia atunci tramvaiul a intrat in spatele lui. Tramvaiul are si el o inertie, tu ca vatman nu stai sa te concentrezi doar la cel din fata, care ti-a ocupat sina, desi nu erau multe masini la stop. Daca i-ai ocupat sina sa fii primul, esti grabit, atunci la verde ai "zburat" de acolo, nu faci opriri-porniri sa-l scoti din minti pe vatman, ca esti tu smecher iar aia din tramvai sunt niste prosti in fata ta.

firaldo
firaldo  •  06 Ianuarie 2020, 10:47
Postat de dora pe 06 Ianuarie 2020, 10:25

Digei, ai vazut cumva filmarea completa de 3 minute si ceva de iti dai cu parerea ”A franat brusc o data, a plecat cativa metri si a franat brusc a doua oara, abia atunci tramvaiul a intrat in spatele lui”. Unu la mana: cel cu BMWul nu a franat brusc ( nici pe filmarea de aici nu se vede asta) Doi la mana: cel cu BMWul nu a plecat cativa metri, pentru ca era rosu, ci a fost lovit in spate de tramvai care pornit pe rosu.

Duducutza...haide sa iti explic,ca te vad ca ai sărit în ajutorul coloratului: 1) Linia de tramvai trebuie lăsată liberă. 2) Culoarea roșie de la semafor este ptr masini,nu ptr tramvai,tramvaiul avea verde de aia a accelerat,sa iti explic,unde sunt străzi cu 3 benzi si linia de tramvai semaforul arata verde ptr cei care merg in fata ,la dreapta si tramvaiul,apoi au verde cei care fac stanga,ptr ca nu pot avea verde in acelasi timp tramvaiul care.merge inainte si cel ce face stanga...Intelegi?

Vezi toate comentariile (33)
Comentează