SPORTURI  »  BOX  »  BOX

Încăierare online între Floyd Mayweather și Manny Pacquiao: „Am făcut 9 milioane în 3 minute, te-am zdrobit mental”

Mayweather-Pacquiao, foto: Guliver/gettyimages
Mayweather-Pacquiao, foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat miercuri, 24 iulie 2019 10:13

Americanul Floyd Mayweather (42 de ani) și filipinezul Manny Pacquiao (40 de ani) au avut un schimb dur de replici prin intermediul rețelelor sociale.

Proaspăt campion WBA, Pacquiao a declarat după victoria în fața lui Keith Thurman (30 de ani) că este pregătit de o nouă confruntare cu Mayweather. Dar Floyd îl taxează pe „Pacman”.

„Mi se pare ironic cum de fiecare dată când numele lui Pacquiao este menționat de către media, acesta este atașat de mine. Întreaga moștenire a acestui om și întreaga sa carieră au fost construite cu ajutorul brandului pe care eu l-am creat.

Foarte mult timp ați auzit «Floyd se teme de Manny Pacquiao». Dar este amuzant că, atunci când, în sfârșit, ne-am luptat, am câștigat atât de ușor încât toți au trebuit să-și înghită cuvintele.

Toți experții boxului, criticii, sunt fustrarți de faptul că i-am distrus recordul lui Rocky Marciano și urăsc ideea că un negru care a renunțat la liceu a reușit împotriva tuturor șanselor și s-a retras neînvins. În final, eu voi avea întotdeauna ultimul zâmbet!”, a postat Floyd Mayweather pe contul său oficial de Facebook.

1.000.000.000 $este averea totală a lui Mayweather, din sport, contracte de publicitate și alte investiții. 600 de milioane are Pacquiao

Răspunsul lui Pacquiao nu a ezitat să apară. Mai mult, filipinezul l-a provocat pe Mayweather la o nouă confruntare.

„Ai venit la lupta mea și după îmi folosești numele într-o postare, iar eu sunt cel care încearcă să rămână în actualitate? Dacă vrei să fii relevant din nou... #MayPac2”, i-a replicat filipinezul.

Ulterior, Floyd l-a atacat din nou pe Pacquiao.

„Am făcut mai mulți bani decât tine, te-am bătut, după care ai fost semnat de compania mea! Am fost la lupta ta doar ca să te văd, angajatul meu, așa cum ar face orice șef.

Ai făcut 10 milioane de dolari în 12 runde, iar eu am făcut 9 milioane în mai puțin de 3 minute. Te-am învins mental, fizic și financiar!

Adu-ți aminte, tu lupți pentru că trebuie, eu lupt doar atunci când vreau”, a mai scris acesta.

  • Mayweather l-a învins pe Pacquiao în 2015, în urma deciziilor unanime ale arbitrilor.
  • Floyd s-a retras în august 2017, după ce l-a învins pe superstarul UFC Conor McGregor, în timp ce filipinezul și-a continuat cariera, acesta devenind sâmbătă cel mai vârstnic campion mondial WBA la categoria semimijlocie.

Citește și:

EXCLUSIV Ronald Gavril luptă sâmbătă sub ochii lui Floyd Mayweather: „Va fi un meci exploziv” » Antena 3 ar putea transmite meciul

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează