SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

VIDEO + FOTO Paula Badosa, enervată și de jurnaliști, și de tatăl iubitului, la Wimbledon » „Felicitări pentru victorie!” / „Am pierdut, dacă vrei să știi”

Paula Badosa (25 de ani, 35 WTA) a fost nevoită să abandoneze în disputa din turul secund, în fața ucrainencei Marta Kostyuk (21 de ani, 36 WTA), la scorul de 2-6, 0-1. +24   FOTO
Paula Badosa (25 de ani, 35 WTA) a fost nevoită să abandoneze în disputa din turul secund, în fața ucrainencei Marta Kostyuk (21 de ani, 36 WTA), la scorul de 2-6, 0-1.

Articol de - Publicat vineri, 07 iulie 2023 17:00 / Actualizat vineri, 07 iulie 2023 18:15

Paula Badosa (25 de ani, 35 WTA) a fost nevoită să abandoneze în disputa din turul secund, în fața ucrainencei Marta Kostyuk (21 de ani, 36 WTA), la scorul de 2-6, 0-1. Iberica ratează astfel șansa unui meci inedit. Sâmbătă ar fi trebuit să facă pereche cu iubitul Stefanos Tsitsipas (24 de ani, 5 ATP) în proba de dublu mixt.

Paula Badosa a purtat un dialog incredibil în conferința care a urmat abandonului. Unul dintre jurnaliștii prezenți a lăsat de înțeles că habar nu avea de deznodământul disputei cu Marta Kostyuk: 

  • Reporter: Felicitări pentru victoria de astăzi!
  • Badosa: Am pierdut.
  • Reporter: Ai lipsit câteva meciuri din cauza unei accidentări. Ne poți spune câte ceva despre condiția fizică și nivelul încrederii?
  • Badosa: Tocmai am pierdut, dacă vrei să știi. Nu am câștigat.

Moderatorul conferinței a simțit nevoie să intervină: „Nu a câștigat!”

  • Reporter: Nu a câștigat?
  • Badosa: Nu! 
  • Reporter: Ne poți spune ceva despre starea ta fizică? 
  • Badosa: Nu sunt în cea mai bună formă, am abandonat, e evident. Aș fi vrut să mă simt mai bine.

VIDEO. Badosa, enervată și de „socrul” Tsitsipas

Un schimb de priviri în tribune între Paula Badosa și Apostolos Tsitsipas (55 de ani) a devenit viral. 

Stefanos Tsitsipas și Paula Badosa formează cea mai în vogă pereche din tenisul mondial. Cei doi și-au oficializat relația luna trecută, iar din acel moment sunt de nedespărțit. 

Paula a stat în loja partenerului la primele două meciuri din turneu. Un moment a atras atenția cameramanilor de la Wimbledon, o privire „ucigătoare” aruncată de iberică în direcția lui Apostolos Tsitsipas.

Citește și alte știri din tenis: 

A produs surpriza la Wimbledon, a sărbătorit ca Grealish și a avut un discurs ovaționat: „Nu am mașină, nu am casă, nu merg în vacanțe. Vreau doar să asigur viitorul familiei”
Wimbledon
A produs surpriza la Wimbledon, a sărbătorit ca Grealish și a avut un discurs ovaționat: „Nu am mașină, nu am casă, nu merg în vacanțe. Vreau doar să asigur viitorul familiei”
Ana Bogdan și-a întâlnit idolul la Wimbledon: „Ciupește-mă, nu-mi vine să cred! Tu ești inspirația mea!”
WIMBLEDON
Ana Bogdan și-a întâlnit idolul la Wimbledon: „Ciupește-mă, nu-mi vine să cred! Tu ești inspirația mea!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
267890
267890  •  10 Iulie 2023, 18:49

Paula poate acum să se calmeze. Între timp a mâncat bătaie și Țiți, așa căpot să pkece liniștiți la Monaco.

fibra
fibra  •  08 Iulie 2023, 13:24

De cand au anuntat "frumoasa lor poveste de iubire" Paula este inexistenta in tenis,iar Stefanos dupa ce in ultimele trei turnee pe iarba a fost zero,lupta ca un grec ambitios sa nu se faca de ras la Wimbledon.E greu.

Misu1950
Misu1950  •  08 Iulie 2023, 07:43

E ravasita rau de atata "pregatire fizica"! Ce sa-i mai stea gandul la tenis...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează