SPORTURI  »  TENIS  »  GESTURI

EXCLUSIV CTP critică acțiunile familiei Djokovic: „Au jignit credincioșii, au dus lucrurile într-o zonă de extremism anti-vaccinist. Novak și-a asumat totul”

Novak și Srdjan Djokovic // foto: Imago Images
Novak și Srdjan Djokovic // foto: Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 14 ianuarie 2022 12:08 / Actualizat vineri, 14 ianuarie 2022 12:28

Gazetarul Cristian Tudor Popescu (65 de ani) consideră că declarațiile și gesturile din ultima vreme ale lui Srdjan Djokovic, tatăl lui Novak, i-au afectat imaginea liderului ATP.

Din momentul în care viza lui Novak Djokovic de intrare în Australia a fost anulată, iar sârbul dus în detenție, familia sa a fost extrem de activă. Tatăl jucătorului de tenis, Srdjan, a organizat un protest de amploare în fața parlamentului din Belgrad, și-a comparat fiul cu Spartacus și cu Iisus Hristos, spunând despre acesta că „a devenit un simbol și un lider al lumii libere”.

Toate aceste gesturi și declarații din partea familiei Djokovic au lezat imaginea lui Novak, consideră gazetarul CTP. Prin alegerea de a nu se delimita de ele, Nole „le-a primit în contul său”, spune Cristian Tudor Popescu pentru GSP.ro.

Două scenarii incredibile la Australian Open: Djokovic ar putea fi expulzat în timpul turneului!
AUSTRALIAN OPEN
Două scenarii incredibile la Australian Open: Djokovic ar putea fi expulzat în timpul turneului!

CTP: „Familia Djokovic a dus lucrurile într-o zonă de naționalism, extremism anti-vaccinist”

„Familia lui, în frunte cu taică-su, a făcut și mai mult rău. Nu a ieșit Novak Djokovic să vorbească, dar au făcut-o ei. Au dus lucrurile într-o zonă politică, de naționalism, extremism anti-occidental, anti-vaccinist. Iar Djokovic a primit toate astea în contul lui pentru că nu a spus nimic în legătură cu declarațiile dezgustătoare ale tatălui său.

Am văzut reacții din partea acestor creștini practicanți în care l-au comparat pe jucătorul de tenis cu Iisus Hristos. Dincolo de șovinismul și naționalismul fanatic, tatăl său a comis o altă tâmpenie, jignindu-i pe credincioși. Djokovic a tăcut cu toate aceste ocazii, deci și-a asumat toate acestea”, a spus CTP pentru Gazeta Sporturilor.

Mama lui Novak Djokovic: „Fiul meu a fost hărțuit”

După verdictul instanței de luni, când decizia inițială de anularea vizei lui Novak a fost întoarsă, familia Djokovic a organizat o conferință de presă la care au participat părinții, fratele și unchiul liderului mondial din tenis.

În cadrul evenimentului, Dijana, mama lui Novak, a declarat că fiul său „a fost torturat, hărțuit”, în vreme ce tatăl sportivului, Srdjan, a spus că „drepturile umane i-au fost încălcate”.

Citește mai multe știri despre Novak Djokovic: 

CTP, comentariu pentru GSP despre anularea vizei lui Djokovic: „Nu-l mai pot privi jucând. E o desfășurare ireală de evenimente!”

Ilie Năstase reacționează după decizia în cazul lui Djokovic: „Aici s-a greșit, după părerea mea!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (53)
109019174879350
Lala Lila  •  17 Ianuarie 2022, 17:57

***, eu sunt crestin, chiar practicant, dar nu ma simt jignit dimpotriva, imi face si mie si ortodoxiei o cinste deosebita cel putin prin aceea,. ca nu pune sub semnul intrebarii libertatea capatata de la Bunul Dumnezeu de aceea, ramai *** si nu vorbi in numele credinciosilor! Vita ce esti!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10228151239630318
Mihai Oprisescu  •  15 Ianuarie 2022, 00:54

CTP esti varza! ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

radugon
radugon  •  14 Ianuarie 2022, 22:19

Un lucru nu înțeleg la GSP - altminteri, un site fain, unde scriu oameni pricepuți la sport și mai ales oameni deschiși și receptivi, care primesc critici și nu se supără. Ce caută, totuși, pe pagina principală, câte 5-6 articole despre toarșul CTP, care n-are nicio treabă cu sportul, a cărui activitate propagandistică o cunoaștem cu toții de 30 de ani, de când scria la gazeta de perete a lui Ion Iliescu? Cititorii nu-l înghit, ba chiar sunt scoși din sărite de această figură omniprezentă. Toate comenturile indică asta. De ce totuși îl mai promovați? Nu interesează pe nimeni CTP! Este poate un influencer eficient la Digi sau la diverși bizari. Nu este un exemplu de urmat nici ca om, nici ca jurnalist, întrucât și-a clădit toată reputația pe băgarea în seamă în domenii pe care nu le cunoaște și pe insultele la adresa unor figuri publice.

Vezi toate comentariile (53)
Comentează
Close