SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP

Darren Cahill, mesaj plin de emoție pentru Simona Halep: „Au fost 18 luni de tortură”

Darren Cahill și Simona Halep, foto: Getty Images
Darren Cahill și Simona Halep, foto: Getty Images

Articol de - Publicat sambata, 16 martie 2024 10:50 / Actualizat sambata, 16 martie 2024 12:16

Darren Cahill (58 de ani), fostul antrenor al Simonei Halep (32 de ani), a comentat decizia TAS în cazul jucătoarei din România. Tehnicianul australian a fost un susținător ferm al Simonei de-a lungul timpului și a oferit o declarație emoționantă.

Simona Halep este gata de revenirea pe teren. Ea se află la Miami, acolo unde va juca primul meci oficial după un an și jumătate. A primit un wildcard din partea organizatorilor turneului (19-31 martie) și se antrenează deja de câteva zile zile în SUA.

Cahill a oferit un interviu emoționant despre cazul Simonei Halep și a precizat faptul că reducerea suspendării jucătoarei a fost cel mai bun lucru din acest an pentru el. Și-a reafirmat susținerea pentru Halep și s-a declarat extrem de entuziasmat pentru revenirea ei pe teren.

Avertisment pentru „perla” lui Mouratoglou: „Nu vreau să pățească la fel ca Halep!”
TENIS
Avertisment pentru „perla” lui Mouratoglou: „Nu vreau să pățească la fel ca Halep!”

Darren Cahill, despre Simona Halep: „Sunt mândru de ea, abia aștept să o revăd”

În prezent antrenorul lui Jannik Sinner, Cahill a crezut de la început în nevinovăția Simonei și așteaptă cu nerăbdare să o vadă din nou pe terenul de tenis.

„Pentru mine, a fost cel mai bun lucru din an (n.r. faptul că Simona Halep a obținut reducerea suspendării pentru dopaj). Și am avut un an foarte bun, cu tot ce am făcut până acum! Au fost 18 luni de tortură, am crezut mereu în ea.

Am știu că n-ar lua niciodată ceva interzis în mod deliberat. Asta s-a adeverit când a mers la TAS. Adevărul a ieșit la iveală. Știu că a trecut printr-o perioadă grea, sunt foarte mândru de modul cum a gestionat totul. Sunt fericit că o voi vedea jucând din nou. Abia aștept să o revăd!”, a spus Cahill, pentru Sky Sport.

Simona Halep a reapărut în clasamentul WTA, într-un anunț al Billie Jean King Cup

Simona Halep a fost convocată în echipa de Billie Jean King Cup a României pentru duelul cu Ucraina. Meciurile din barajul de calificare în grupa principală sunt programate pe 12 și 13 aprilie.

În anunțul de pe site-ul oficial al competiției, Simona Halep apare având locul 58 mondial.

Simona Halep ocupa fix această poziție pe 7 august 2023, în momentul în care Tribunalul Independent Sport Resolutions dicta o suspendare provizorie de 4 ani. Decizia a fost întoarsă ulterior la TAS, redusă la 9 luni.

Halep nu apare momentan în ierarhia oficială a WTA. Actualizarea următoare va avea loc luni, 18 martie.

VIDEO. Halep, despre Mouratoglou și daca vor mai urma alte procese: „A fost o greșeală, pentru care eu am plătit foarte scump”

Citește și alte știri:

Iga Swiatek și-a spulberat adversara și a depășit-o pe Serena Williams » Simona Halep, pe locul 5
INDIAN WELLS
Iga Swiatek și-a spulberat adversara și a depășit-o pe Serena Williams » Simona Halep, pe locul 5
Ion Țiriac a plecat la vânătoare pe ruta Noua Zeelandă - Namibia: „O treabă foarte nepopulară, dar cerbul ăsta s-ar putea să fie un record mondial!”
PRIETENII LUI OVIDIU
Ion Țiriac a plecat la vânătoare pe ruta Noua Zeelandă - Namibia: „O treabă foarte nepopulară, dar cerbul ăsta s-ar putea să fie un record mondial!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
Trandafir
Trandafir  •  17 Martie 2024, 10:29

Sunt multe adevararuri triste in comentariile Dumneavoastra. Eu imi doresc sa vad numai lucrurile bune. Poate sunt asa cum se scrie in Biblie #fericiti cei saraci cu duhul# ! Chiar imi pare rau de Simona ca a fost asa de naiva, si altele.

Freyya
Freyya  •  16 Martie 2024, 23:36
Postat de Trandafir pe 16 Martie 2024, 16:11

Doi oameni minunati, Simona si Darren.

mai ales ea: minunata l-a divortat pe iuruc, dupa care a ridicat stacheta si visa la Nisa... da' n-a vrut nevasta aluia. minunata si cand a luat prima pentru o eventuala participare la JO si a dat reprezentarii tarisoarei cu tifla - da' a pastrat banii. minunata si cand a acceptat teren de vila pe la munte din banii fraierilor ca tine care o vad asa minunata... ma intreb cum de nu invatati sa cititi oamenii - desi sunt toate semnele... trista natie

Trandafir
Trandafir  •  16 Martie 2024, 16:15

Simona este o eroina, o martira a rautatii si incompetentei judecatotilor de la Sport Resolution. fRUMOS DIN PARTEA LUI dARREN.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează