SPORTURI  »  TENIS  »  TENIS

Avertisment pentru „perla” lui Mouratoglou: „Nu vreau să pățească la fel ca Halep!”

Patrick Mouratoglou, fostul antrenor al Simonei Halep a fost „înțepat” de analistul Brett Connors.
Patrick Mouratoglou, fostul antrenor al Simonei Halep a fost „înțepat” de analistul Brett Connors.

Articol de - Publicat joi, 14 martie 2024 21:49 / Actualizat joi, 14 martie 2024 22:13

Patrick Mouratoglou, fostul antrenor al Simonei Halep, a fost luat la țintă de analistul Brett Connors.

Imediat după suspendarea Simonei Halep din toamna anului 2022, Patrick Mouratoglou a început antrenamentele cu Holger Rune (20 de ani, locul 4 ATP).

Novak Djokovic, decizie severă după eliminarea de la Indian Wells: nu va juca la Miami!
ATP MIAMI
Novak Djokovic, decizie severă după eliminarea de la Indian Wells: nu va juca la Miami!

Într-un episod al podcast-ului „Advantage Connors”, Brett Connors nu l-a menajat pe Mouratoglou, declarându-se îngrijorat de soarta lui Holger Rune. Lui Connors nu i se pare normal faptul că Halep a fost silită să stea departe de terenul de tenis o perioadă atât de lugă, fără ca francezul să fie sancționat.

Brett Connors, îngrijorat pentru viitorul lui Holger Rune: „Nu vreau să se întâmple nimic cu el”

„Mouratoglou a ieșit în față și a spus că este vina lui, echipa lui a făcut ceva care a dus la asta. El acum antrenează și se ocupă de Holger Rune... Am văzut pe cineva pe Twitter scriind «asigură-te că el nu amestecă niciuna dintre băuturile tale», iar Rune a răspuns: «nu-ți face griji, mama mea se ocupă de asta».

Doar că nu vreau să se întâmple nimic cu el, așa cum s-a întâmplat cu Halep. Halep a trebuit să rateze ultimul an și jumătate, iar el pur și simplu s-a dus să lucreze cu alt jucător”, a spus Brett Connors.

VIDEO. Simona Halep vorbește despre Patrick Mouratoglou și daca vor mai urma alte procese: „A fost o greșeală, pentru care eu am plătit foarte scump”

Mouratoglou și echipa lui mi-au recomandat aceste suplimente, sunt convinsă că nu au făcut-o cu rea intenție. Dar a fost o greșeală pe care am plătit-o foarte scump, nu a fost intenție de doping, ci o greșeală.
- Simona Halep

Citește și alte știri din tenis:

Aryna Sabalenka după eliminarea de la Indian Wells: „Nu m-am simțit bine, sper să fiu pregătită pentru Miami”
INDIAN WELLS
Aryna Sabalenka după eliminarea de la Indian Wells: „Nu m-am simțit bine, sper să fiu pregătită pentru Miami”
Horia Tecău, variantă de antrenor pentru Simona Halep? „Se vor întâlni în America și vor stabili calendarul competițional”
SIMONA HALEP
Horia Tecău, variantă de antrenor pentru Simona Halep? „Se vor întâlni în America și vor stabili calendarul competițional”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
sughibughi
sughibughi  •  15 Martie 2024, 08:10

are si Rune atribuita o firma fantoma, in caz ca e prins da vina pe acea firma no name

torontezul
torontezul  •  15 Martie 2024, 01:15

TAS-ul a eliminat complet acuzatia de dopaj sanguit care a fost absolut ridicola, facuta pe un test de sange la cateva zile dupa operatie, sange care a fost "maltratat" in timpul transportului de la Simona la laborator, transport care a durat 2 ore desi laboratorul e la 10 minute distanta. Sangele nu a fost pastrat la 4 grade asa cum prevad regulile WADA. TAS-ul a acuzat-o pe Simona doar de neglijenta nu de dopaj intentionat iar testul pe firul de par a dovedit 100% ca a fost contaminare. Deci da, TAS-ul a absolvit-o de vina. Acuma ca sunt o gramada de specimente care o acuza de dopaj asta e nerelevant. Pana la urma, oricine se poate contamina . Te duci la restaurant si mananci ceva si te trezesti pozitiv. Jucatorii de tenis sunt si ei oameni si trebuie sa isi traiasca viata. Nu au cum sa se duca cu mancarea in sacosa la fiecare turneu ca sa se protejeze.

varsator28
varsator28  •  14 Martie 2024, 22:57

Unde sunt bani exista mafie. Interese ca un sportiv ce se dedica pe teren sa nu aibe succes in favoarea unuia care ii promite mai multa publicitate si vine stie ce procente. Si e a doua oara cand se intampla asta cu un sportiv roman (Raducanu). Cand se uita un copil la idolii sai ce poate intelege din imaginea asta patata?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează